Close
Faqja 44 prej 86 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 852
    Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Ja pra edhe Muhamedi edhe Jezusi paskan prediku per tolerance fetare...dhe do ta shikoni(flas per te gjitha fete) njeriu shkon ne parajse ne baze te te mirave qe ben ne jete sepse nqs Zoti ben seleksionimin ne baze te gjuhes,menyres apo sa here lutesh ne dite atehere nuk do ia vlente te besoshe ne ate Zot sepse nuk do ishte i drejte..
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

Citim Postuar më parë nga Chingy Lexo Postimin
    Ja pra edhe Muhamedi edhe Jezusi paskan prediku per tolerance fetare...dhe do ta shikoni(flas per te gjitha fete) njeriu shkon ne parajse ne baze te te mirave qe ben ne jete sepse nqs Zoti ben seleksionimin ne baze te gjuhes,menyres apo sa here lutesh ne dite atehere nuk do ia vlente te besoshe ne ate Zot sepse nuk do ishte i drejte..
    Njeriu orientohet ne fejen ne te cilen e shpreson SHPËTIMIN.
    Un jam musliman sepse besoi ne Kur'an.
    I krishteri beson qe shpetimi eshte ne Bibël.

E ku problemi ? Qe s'po besokan si un apo un si ta ?! Jo mor,.. s'kam kurfar inati, secili do te dal dhe do te pergjigjet per rrugen qe ka zgjedhur para Zotit te gjithesis qe eshte i njejt per te gjithe.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Njeriu orientohet ne fejen ne te cilen e shpreson SHPËTIMIN.
    Un jam musliman sepse besoi ne Kur'an.
    I krishteri beson qe shpetimi eshte ne Bibël.

E ku problemi ? Qe s'po besokan si un apo un si ta ?! Jo mor,.. s'kam kurfar inati, secili do te dal dhe do te pergjigjet per rrugen qe ka zgjedhur para Zotit te gjithesis qe eshte i njejt per te gjithe.
    Bravo..Per mendimin tim te gjitha fete jane rruge te ndryshme qe te qe cojn ne te njejtin objektiv...Cdo njeri qe ne kete jete do te jete i mire dhe i drejte do te marri ate qe meriton pavaresisht nga feja qe ka ose qe ska...
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

Citim Postuar më parë nga Chingy Lexo Postimin
    Bravo..Per mendimin tim te gjitha fete jane rruge te ndryshme qe te qe cojn ne te njejtin objektiv...Cdo njeri qe ne kete jete do te jete i mire dhe i drejte do te marri ate qe meriton pavaresisht nga feja qe ka ose qe ska...
    Normal,.. destinacioni yn i fundit eshte pran Zotit,.. besuam apo jo ! Ketu sepaku besojm te gjithe njesoi. Per te n'at ana,.. i takon Zotit te na gjykoi.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Dr. Shefqet Krasniqi - Është dijetar i përmasave evropiane (për sa i përket Islamit) andaj prezenca e tij atje është e domosdoshme.
    Mishary Rashid Al-Afasy - Njeriu i cili mahnitë të gjithë degjuesit më recitimin e ëmbël të Kur'anit. Poashtu as ky nuk kundërshton pohimet e Dr. Krasniqit për Majka Terezën.
    Jusuf Estes - Ish-pastor, njeriu i cili la Kishën e iu kthye Xhamisë bashkë me të edhe shumë të krishterë braktisen krishterimin. Sot është shëndërruar në një figurë e cila më së tepërmi fton njerëzit në Islam. I pyetur për Majka Terezën ky ishte përgjigjur se edhe Vatikani ka rezerva ndaj saj për faktin se nuk dihet a vdiq si katolike apo si ateiste.

Thunju zviceranve le te anulojnë krejt organizimin
    Sinqerisht më vie mirë që kemi njeri i cili do të jetë përkrahë Mishary Al-Afasy dhe Yusuf Estesit
    Atehere nqs gjithe krishteret paskan vend ne ferr, cfare kerkoni atje ne Zvicer?, qoji ni selam "Tata Shefqetit" tond.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Shihja njehere fytyren dhe mendo me veten , a mertion te jet DR ky?

Kqyre qfar KRROQE
    Burr i mirë dhe i pykatun me pyka verri!!!

Kujdes se ta pret biletn per ne ferr ky menjeher, argat i ferrit - veq atje i qon njerezit ky!!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Atehere nqs gjithe krishteret paskan vend ne ferr, cfare kerkoni atje ne Zvicer?, qoji ni selam "Tata Shefqetit" tond.
    Në Zvicër po shkohet për muslimanët dhe tek muslimanët
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Burr i mirë dhe i pykatun me pyka verri!!!

Kujdes se ta pret biletn per ne ferr ky menjeher, argat i ferrit - veq atje i qon njerezit ky!!
    Si p.sh ty
    Valla don met plas urrejtja

"Çka mendoni për Nënën Terezë e cila iu ka ndihmuar shumë të varfërve, shumë jetimave, por megjithatë ka qenë jo-muslimane ku e ka vendin ajo?
    Midis Xhehennemit, fell, midis Xhehennemit e ka vendin..."
    Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 17-02-2011 më 21:29
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Memli Krasniqi për Dr. Shefqet Krasniqin

Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Në Zvicër po shkohet për muslimanët dhe tek muslimanët
    Zvicra eshte i krishtere, muslimanet jane emigrant qe kane ardhur 30 vitet e fundit.

Imagjino sikur nje prift te thoshte qe "Muhamedi e ka vendin midis ferrit", dhe neser ai te shkonte ne Arabi, si do te reagoheshit ju?

Faqja 44 prej 86 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •