Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 74
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga DARDANI.ZH Lexo Postimin
    Ndegjo shoki esht turp i zotit sikur ta dine serbet se sa shqiptare nga shqiperia luftuan per kosove dhe mos mendo se ne nuk e dime ndersa po nuk e dite ti ja te tregoje une

NE LUFTEN E FUNDIT PER LIRI TE KOSOVES KAN QEN VETEMMMMMMMMM 27 LUFTETAR NGA SHQIPERIA NDERSA SHQIPERIA KA 3.6 MILION BANOR DHASHT ZOTI E TE MOS E DIJN SERBET SE KY ESHT TURP KOMBETAR (SE HASHKALI KA PATUR ME TEPER) :

Per ta pasur me te kjart du ta bej nej digresion ne luften e kroacis per pamvarsin e saj ka pasur mbi 2500 lufterat shqiptare nga trevat e ish jugoslllavis njeherit kta kan qen edhe vendimtar ne fitoren e luftes nga kroate.

Ndersa gjenerali numer dy i ushtris kroate pas presidentit kroat tugjman dhe gjeneralit Gotovina ka qen gjenerali nga kosova RAHIM ADEMI udheheqsi i OLUJES betejes vendimtare e cila vulosi edhe fitoren e luftes se kroatve ndaj serbve .
    Po kjo s'eshte turp që nga 6-700 mië burra të aftë për luftë që kishte Kosova vetëm rreth 10 mij dolën vullnetarisht në luftë? Ndërsa pjesa tjetër ja mbathën o në Evropë ose bënin plazh në Durrës lol. Më kanë thënë' që e kanë parë me sytë e tyre dmth, oficerë të UÇK-së që rekrutonin me zor të rinj nga kampet në Kukës për t'i çuar në luftë.
    Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Pikërisht se e dinë më mirë se ti na quajn armik 86,7% e serbëve, në të kundërt kjo përqindje do na quante miq.
    Mos i harro trupat që stërviteshin në Shqipëri.
    Mos i harro armët që kanë hyrë në Kosovë nga Shqipëria.
    Mos i harro të gjithë ata që erdhën nga diaspora për në Kosovë.
    Mos harro lobimin e pakufi që ka bërë Shqipëria me ndërkombëtarët.
    Mos e harro mbështetjen që i dha Shqipëria (duke vënë në dispozicion territorin e sajë) koalicionit që sulmoi serbët etj, etj, etj.................
    Dhe më në fund mos harro shtëpitë shqiptare që u hapën pa u kursyer (nga veriu në jug) për gjithë kosovarët që erdhën në Shqipëri.
    Edhe unë që po të shkruaj kam mbajtur dy familje nga Mitrovica në shtëpinë time pa marë asnjë ndihmë nga shteti për këtë arsye.
    Të gjitha këto dhe shumë të tjera bëji bashkë dhe mos i harro asnjëherë.

O Shoke te gjitha keto qe thua ti mund ti permbledh vetem me nje fakt Lufta dhe lumenjt e gjakut per pamvarsin e shqiperis me 1912 e tera u zhvillua ne kosove dhe nga shqiptaret e kosoves ne krye me gjeneralin ISA BOLETINI .

Ndersa baballaret tuaj e ngriten flamurin e pamvarsis me kollare se lumenjt e gjakut per ket pamvarsi derdheshin ne kosove .

Ndersa kosove prej 1912 e der me 1999 ka dhen mbi 300.000 mije deshmore per kombin dhe dinjitetin shqiptare po ashtu edhe mbi 500.000 mije shqiptare te shperngulur me dhun ne turqi

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    ani de , ste kuka edhe diferenca shum e madhe.

Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156

Wink

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Po kjo s'eshte turp që nga 6-700 mië burra të aftë për luftë që kishte Kosova vetëm rreth 10 mij dolën vullnetarisht në luftë? Ndërsa pjesa tjetër ja mbathën o në Evropë ose bënin plazh në Durrës lol. Më kanë thënë' që e kanë parë me sytë e tyre dmth, oficerë të UÇK-së që rekrutonin me zor të rinj nga kampet në Kukës për t'i çuar në luftë.

Keto jan me teper thash e theme te kafeneve por ta them te drejten une personalish edhe nuk mburrem aqe shum me organizimin dhe luften e fundit te kosoves sps kishte shum infiltrime te njerzve profiter te cilet edhe e degjenerun pak ket lufte e cila ne terenin e luftes nuk dha edhe aqe shum rezultate me te cilat mund te mburremi sot .

Vetem nje ta kesh te sigurt se ne te gjitha betejat e luftse frontale ball per balle me serbet gjat ter histrois i kemi mposhtur i kemi vrave si qente dua te ta perkujtoje vetem kohen e SHABAN PALLUZHES dhe betejat e tija me serbet ku ka patur raste kur ne nje betej ka patur mbi 1000 mije serbe te vrare ndersa ne anen e luftetarve shqiptare vetem 12 veta.

Ne kohen e shaban balluzhes shkinat ne serbi nga tmerri qe kishte krijuar shaban polluzha te shkijet edhe femin i veshin ne gjume me keto fjale.

SPAVAJ SINE SAD QE DOCE SHABAN PALLUZHA..(shqip).. FLIJE BIRE SE TASH DO TE VIJE SHABAN PALLUZHA :

Lufta e vetme frontale e UCK:se me serbet ka qene ajo e KOSHARES e cila edhe u fitua nga UCK.ja e cila kishte te angazhuar 2500 ushtare ndersa forcat serbe 10.000 ushtare kjo esht edhe nje tregus se serbet ne luftrat pak a shume te barabarta forontale me ne shqiptaret kan humbur gjdoher.

Ja si e vajtojn edhe sot serbet luften e humbur ne KOSHARE nga shqiptaret mbase e kan shpallur edhe si beteja e dyt me tragjike e humbur ne kosoves pas asja te fush-kosoves.

http://www.youtube.com/watch?v=ve_yMYAH9BE
    Ndryshuar për herë të fundit nga DARDANI.ZH : 24-11-2010 më 17:44

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    O Shoke te gjitha keto qe thua ti mund ti permbledh vetem me nje fakt Lufta dhe lumenjt e gjakut per pamvarsin e shqiperis me 1912 e tera u zhvillua ne kosove dhe nga shqiptaret e kosoves ne krye me gjeneralin ISA BOLETINI .

Ndersa baballaret tuaj e ngriten flamurin e pamvarsis me kollare se lumenjt e gjakut per ket pamvarsi derdheshin ne kosove .

Ndersa kosove prej 1912 e der me 1999 ka dhen mbi 300.000 mije deshmore per kombin dhe dinjitetin shqiptare po ashtu edhe mbi 500.000 mije shqiptare te shperngulur me dhun ne turqi

eshte e vertet se kosovaret jane vrare per lirin e shqiperise por harron se nuk kane qene 2 shtete shqipetare atehere por kemi qene dhe jemi nje komb dhe ndoshta ti e di shume mire se me 1913 na ndane
    megjithate mua me beri pershtypje theneia jote nga ksamili deri ne tirane

Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Me fal qe te citova,edhe pse nuk eshte ne natyren time te citoj dike kur i drejtohesh dikuj tjeter
    Nje ta kesh te qarte,askujt s`i rruhet per kristianizmin tend ekstremist.Flet ne emer te gjoja te mentalitetit te moderuar e ne fakt fsheh urrejtjen tende patologjike ndaj "vellezerve"te tu shqiptare nga Kosova,vetem e vetem pse nuk i takojne religjionit tend.
    Ti si duket ne vitin 1998-99 paske qene diku i mbyllur dhe pa çasje ne boten reale.Edhe amerikanet kane qare per shqiptaret e Kosoves kur kane pare ate tmerr,dhe ka shume edhe sot amerikan dhe evropian qe urrejne serbet pikerisht per shkak te tmerrit qe perjetuan shqiptaret e Kosoves nga ta.
    Mos u shitni si njerez gjoja te vlerave vetem pse i takoni nje religjioni te caktuar.Si mund te jete vlere vrasja e foshnjes 8 muajshe.Ty personalisht sta ndalon kush vellazerim-bashkimin me serb,lirisht beje,mirepo mos u thirr ne emer te shqiptareve ne pergjithesi,perjashtona neve nga Kosova.
    Lufta e Kosoves nuk ishte per komunizem,por ishte gjenocid i paster,i kryer nga bisha te karpateve qe ti i therret vellezer,e kupton kete?apo vellazerija jote fetare nuk mund ta perbije kete fakt.

Shko thuaja familjeve te ketyre kete "vellazerim"me serbet.

http://i932.photobucket.com/albums/a...%20truth/2.jpg

http://i932.photobucket.com/albums/a...%20truth/1.jpg

Po hiqu kti plehi o vendas me kon po fole

Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    eshte e vertet se kosovaret jane vrare per lirin e shqiperise por harron se nuk kane qene 2 shtete shqipetare atehere por kemi qene dhe jemi nje komb dhe ndoshta ti e di shume mire se me 1913 na ndane
    megjithate mua me beri pershtypje theneia jote nga ksamili deri ne tirane

Jo ore nuk e kisha mendjen per ndasi jug-veri por ashtu me erdhi ne koke dhe ju bej thirrje qe te reflektoni se edhe durimit tone i vjen fundi nje dite se na keni lodhe me ket fare kozmoplizmi qe po shfaqni sikur te ishit ne NEW JORK e jo ne Ballkan .

Mos harroni se ne nuk jemi budallenj dhe ne gjoft se ne nuk dim te flasim mir si ju shqipe te mendojm dim po me mir se ju se truri esht univerzal e nuk esht perparsi e askujt plus kesaj kur ju ishit te izoluar per 50 vite ne jetonim te lire dhe kishim mundesi ta shijonim civilizimin dhe kulturen evropiane e botrore prej te cilave ne mesuam shum gjera te cilat ju ende sote pase 20 viteve liri nuk po arrini dot te konsolidoheni dhe te mesoni si shoqeri
    Ndryshuar për herë të fundit nga DARDANI.ZH : 24-11-2010 më 18:06

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Keto jan me teper thash e theme te kafeneve por ta them te drejten une personalish edhe nuk mburrem aqe shum me organizimin dhe luften e fundit te kosoves sps kishte shum infiltrime te njerzve profiterve te cilet edhe e degjenerun pak ket lufte e cila ne terenin e luftes nuk dha edhe aqe shum rezultate me te cilat mund te mburremi sot .

Vtem nje ta kesh te sigurt se ne te gjitha betejat e luftse frontale ball per balle me serbet gjat ter histrois i kemi mposhtur i kemi vrave si qente dua te ta perkujtoje vetem kohen e SHABAN PALLUZHES dhe betejat e tija me serbet ku ka patur raste kur ne nje betej ka patur mbi 1000 mije serbe te vrare ndersa ne anen e luftetarve shqiptare vetem 12 veta.

Ne kohen e shaban balluzhes shkinat ne serbi nga tmerri qe kishte krijuar shaban polluzha te shkijet edhe femin i veshin ne gjume me keto fjale.

SPAVAJ SINE SAD QE DOCE SHABAN PALLUZHA..(shqip).. FLIJE BIRE SE TASH DO TE VIJE SHABAN PALLUZHA :

Lufta e vetme frontale e UCK:se me serbet ka qene ajo e KOSHARES e cila edhe u fitua nga UCK.ja e cila kishte te angazhuar 2500 ushtare ndersa forcat serbe 10.000 ushtare kjo esht edhe nje tregus se serbet ne luftrat pak a shume te barabarta forontale me ne shqiptaret kan humbur gjdoher.

Ja si e vajtojn edhe sot serbet luften e humbur ne KOSHARE nga shqiptaret mbase e kan shpallur edhe si beteja e dyt me tragjike e humbur ne kosoves pas asja te fush-kosoves.[/SIZE]http://www.youtube.com/watch?v=ve_yMYAH9BE
    Tani nga muhabeti mos dil, 10 mij luftetare vullnetar kane qenë luftë pjesa tjetër e burrave ikën, ca në Europë, ca në Shqipëri, ca në Maqedoni etj. Edhe kjo që të them është shumë e vërtetë, oficerët e UÇK-se rekrutonin të rinj me zor nga kampet që ishin në Shqipëri, edhe në Durrës i mirrnin nga plazhet, ka dëshmitarë plot. Ktij muhabeti s'du t'i hyj fare, po atë fjalën "turp" të kujtoj ta përdorësh pak më kujdes.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
    Sondazhi nuk tregon asgjë, varet kush është pyetur, sa janë pyetur, ku janë pyetur, edhe biles kur janë pyetur (se nqs do ishin pyetur pasi u dogj flamuri shqiptar në Itali nga serbët % do kishte dal ndryshe) etj... Është e vërtetë se neve në Shqipëri s'kemi patur kontakt DIREKT serbët, gati që nga 1945 e këtej, për më shumë që kemi qenë shtet dhe shoqëri totalisht e izoluar nga bota deri në 1990. Serbët më shumë se ne i njohin kosovarët, në të njëjtën mënyrë siç ne njohim më shumë grekët. Bile po të ishte bërë edhe një sondazh për këtë gjë "nëse e konsideroni Greqinë armike", jam i sigurtë se përqindja do të kishte dalë shumë më e lartë saç ka dalë në Kosovë për Serbinë armike.
    Life's too short to remove USB safely.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Tema me e poshter e vitit 2010!

Po ky eshte lajm i mir per disa qe thoshin qe "Bota po na konsideron si musliman, e serbia po na qesh".

Tani mund te lavderohen, qe jan miq me serbin e greqin, dhe ate mbi shumica si duket.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •