Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 74
    sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Po kjo s'eshte turp që nga 6-700 mië burra të aftë për luftë që kishte Kosova vetëm rreth 10 mij dolën vullnetarisht në luftë? Ndërsa pjesa tjetër ja mbathën o në Evropë ose bënin plazh në Durrës lol. Më kanë thënë' që e kanë parë me sytë e tyre dmth, oficerë të UÇK-së që rekrutonin me zor të rinj nga kampet në Kukës për t'i çuar në luftë.
    Edhe nga kto 10 mije gjysma erdhen nga zvicra ,gjermania Usa. Pra me pak fjale nga 700.000 burra kosovare vetem 5000 moren pjese nga ks vullnetarisht.

Sa i perket temes: E para duhet te dime sa veta jane pyt ne kte ankete? sepse ne 100 veta % eshte me e madhe qe ne te jemi me shume armiq per serbet ,ndersa ne 10 mije veta % eshte me e vogel. Une kam rastis te takoj serb si ne gjermani ashu edhe ne zvicer dhe gjithmone shanin sistemin e Milloshevicit dhe jo shqiptaret. Kosovaret e dine shume mire qe ne gjermani ,zvicer ,belgjike gjithmone kane qene te sukseshem ne biznese te ndryshme me serbet , perfshi dhe ato te pista. Pra mu me duket pak si e fryre kjo %.

Ne shqiperi ka urrejtje te madhe ndaj serbeve edhe ndaj grekeve ,por mos harroni se njerzit kur vjen puna per sondazhe apo anketa te ksij lloj ,jane me te rezervuar ne pergjigje ,me diplomat ,sepse dhe kosoven nuk e ndihmon sikur te shprehemi qe 90% e shqiptarve te shqiperise urrejne serbine. Por une jam i sigurt qe mbi 75% ne shqiperi i urrejne serbet.
    Against all odds..

i/e regjistruar Maska e extrem
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    kumanovë
    Postime
    67
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Gimche!
    E kupton tani qe jam realist dhe jo extremist-kristiano-nacionalist-anti-islamo-properendimor?
    Pas 10 vjeteve ky gallop do te kete ndryshime shume me pozitive ne favor te bashkim-vllazerimit mes popujve te ballkanit qe pervec extremizmit islam nuk ka asgje tjeter t'i pengoje popujt e Ballkanit. Po e perseris qe te mos e harrosh kurre: Lufta ne Kosove ishte dhenia shpirt e komunizmit dhe per fat te keq e paguam ne shqiptaret, ajo ishte lufta e fundit e perbindeshit komunizem, shqiptaret ishin viktima por mos kujto se serbet ishin me pak viktima sepse ne nje lufte popujt jane gjithmone viktima te premtimeve, ndryshimi qe kurre nuk ia fal polullit serb eshte se askush nuk i premtoi asgje vec gangsterizmit miloshevicojan( apo pseudo-premtime fantazish extremistesh te majte qe rronin me idete e gjysemshekullit te kaluar), qe katandisi popujt e ish Jugosllavise te kthehen 50 vjet prapa dhe po aq te sherohen plaget. Ajo qe na ngelet te sherohemi sa me shpejt eshte harresa, ishte nje enderr e keqe qe kurre mos u kthefte per te dy popujt, per asnje popull ne Ballkan e ne bote.
    Vazhdon.
    O kryq i serbit, nuk e di pse nuk merr guximin te tregosh se je me prejardhje serbe edhe ashtu te gjithve na esht e qart se kush je.
    Kete qe ben ti ketu ne forum, e kam ber dhe un me heret ne nje forum serb kinse jam nje serb i moderuar dhe kritikoja luftrat serbe, prandaj shko ne qime (lesh)
    Life is what happens to you, while you are making other plans...

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Plasi rika.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    kryqi i paqes e DARDAN ZH i njeti *** ne pole te ndryshme

se di si merreni me ksi flliqsinash
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Kuçkat e serbit kane ardhe te fusin perçarje ne mes Shqiptareve.
    MENDOJ QE TEMA TE MBYLLET NGA MODERATORET SE KY LLOJ MUTI QE E KA HAP KETE DO,PERÇARJEN.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    MENDOJ QE TEMA TE MBYLLET NGA MODERATORET SE KY LLOJ MUTI QE E KA HAP KETE DO,PERÇARJEN.
    ne fakt ne per kto lloj temash e qesin kryt neperkat e verteta si puna e kryqit, dardanit e sheikit
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    Askush nuk ka faj për qendrimet që kanë disa shqiptarët nga Shqipëria sikur ky "Kryqi i Paqes" thjeshtë një vërtetësi se ne kosovarët jemi më atdhetar se ju, të paktën sipas sondazhit.
    Pse nuk po merresh me temen, me studimin dhe ti hedhesh poshte ato fakte, mirpo po merresh me anetaret e forumit, unë këtë temë e solla më qëllim shumë të qartë që populli shqiptarë të zgjohet dhe ta dij se në mesin e tij ka shumë njerëz të cilët kultivojnë anti-shqiptarizëm, por që janë të fshehtë dhe kur vie puna tek sondazhi dalin keto rezultate, sa për informim sondazhi nuk flet keq për ne shqiptarët nga Kosova, por për ata nga Shqipëria.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Serbia ka qene vend armik, por tani sja mban, se po ja mbajti serish behet e njejta, tani ajo kerkon marveshje Shqiptaro Serbe, nje here e pergjithmone deshirone te ndahet nga e kaluara, por ne nuk duhet te pranojme asgje, sepse tani forca eshte me ne, por duhet siguruar Shqiperia nje dite e me prare, te bashkohemi ne nje Shtet, pastaj BE.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    mos u besoni ktyre sontazheve jan me parapavi te qellimt

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Askush nuk ka faj për qendrimet që kanë disa shqiptarët nga Shqipëria sikur ky "Kryqi i Paqes" thjeshtë një vërtetësi se ne kosovarët jemi më atdhetar se ju, të paktën sipas sondazhit.
    Pse nuk po merresh me temen, me studimin dhe ti hedhesh poshte ato fakte, mirpo po merresh me anetaret e forumit, unë këtë temë e solla më qëllim shumë të qartë që populli shqiptarë të zgjohet dhe ta dij se në mesin e tij ka shumë njerëz të cilët kultivojnë anti-shqiptarizëm, por që janë të fshehtë dhe kur vie puna tek sondazhi dalin keto rezultate, sa për informim sondazhi nuk flet keq për ne shqiptarët nga Kosova, por për ata nga Shqipëria.
    Nese 42,8 % e qytetareve te Shqiperise e konsiderojne serbine si shtete armik, kjo nuk do te thote se pjesa tjeter e konsiderojne si mik, mos manipulo kete sondazh pasi me apo pa qellim bene percarje ne mes forumistave. Me kete manupulim ke futur veten ne listen e atyre qe kultivojne anti-shqiptarizmin me apo pa vetedije.
    Edhe pse lufta e fundit mes serbeve dhe shqiptareve ka ndodhur ne Kosove, kontributi i shqiptareve te Shqiperise eshte teper me i madh se ai i vete kosovareve, prandaj eshte mashtrim te thuash se kosovaret jane me patriot se shqiptaret e Shqiperise. Vetem injorontet dhe ata qe kane ikur nga lufta (qe nuk kane njohuri se cfar ka ndodhur) do te thonin te kunderten.

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •