Edhe nga kto 10 mije gjysma erdhen nga zvicra ,gjermania Usa. Pra me pak fjale nga 700.000 burra kosovare vetem 5000 moren pjese nga ks vullnetarisht.
Sa i perket temes: E para duhet te dime sa veta jane pyt ne kte ankete? sepse ne 100 veta % eshte me e madhe qe ne te jemi me shume armiq per serbet ,ndersa ne 10 mije veta % eshte me e vogel. Une kam rastis te takoj serb si ne gjermani ashu edhe ne zvicer dhe gjithmone shanin sistemin e Milloshevicit dhe jo shqiptaret. Kosovaret e dine shume mire qe ne gjermani ,zvicer ,belgjike gjithmone kane qene te sukseshem ne biznese te ndryshme me serbet , perfshi dhe ato te pista. Pra mu me duket pak si e fryre kjo %.
Ne shqiperi ka urrejtje te madhe ndaj serbeve edhe ndaj grekeve ,por mos harroni se njerzit kur vjen puna per sondazhe apo anketa te ksij lloj ,jane me te rezervuar ne pergjigje ,me diplomat ,sepse dhe kosoven nuk e ndihmon sikur te shprehemi qe 90% e shqiptarve te shqiperise urrejne serbine. Por une jam i sigurt qe mbi 75% ne shqiperi i urrejne serbet.
Krijoni Kontakt