Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 74
    Gimche!
    E kupton tani qe jam realist dhe jo extremist-kristiano-nacionalist-anti-islamo-properendimor?
    Pas 10 vjeteve ky gallop do te kete ndryshime shume me pozitive ne favor te bashkim-vllazerimit mes popujve te ballkanit qe pervec extremizmit islam nuk ka asgje tjeter t'i pengoje popujt e Ballkanit. Po e perseris qe te mos e harrosh kurre: Lufta ne Kosove ishte dhenia shpirt e komunizmit dhe per fat te keq e paguam ne shqiptaret, ajo ishte lufta e fundit e perbindeshit komunizem, shqiptaret ishin viktima por mos kujto se serbet ishin me pak viktima sepse ne nje lufte popujt jane gjithmone viktima te premtimeve, ndryshimi qe kurre nuk ia fal polullit serb eshte se askush nuk i premtoi asgje vec gangsterizmit miloshevicojan( apo pseudo-premtime fantazish extremistesh te majte qe rronin me idete e gjysemshekullit te kaluar), qe katandisi popujt e ish Jugosllavise te kthehen 50 vjet prapa dhe po aq te sherohen plaget. Ajo qe na ngelet te sherohemi sa me shpejt eshte harresa, ishte nje enderr e keqe qe kurre mos u kthefte per te dy popujt, per asnje popull ne Ballkan e ne bote.
    Vazhdon.
    Paqe!

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga DARDANI.ZH Lexo Postimin
    Haaa Pse qfare prisnit ju nga shqiperia kjo esht ditur te njejten gje mendoje edhe une per greken po supozoj edhe sikur neser greqia ti shpalle lufte shqiperis e ti masakroj prej Ksamilit e deri ne tirane po ju betohem ne zot se pes pare si jep as qe do me kishte interesue sikur te ndodhte diqka ne afganistan ,

Jo ore se kemi evoluar edhe ne e pame se kush esht shqiperia fale zotit tashme edhe ne po ju njofim se qka jeni e kush jeni ne te vertet.

Tegjith shqiptaret jasht shqiperis jan te zhgenjyer me shqiperin dhe shqiptaret atje edhe simpatia qe kishin shqiptaret jasht shqiperis para viteve te 90 dhjeta ka ren per 95% Po ashtu para viteve te 90-dhjeta gjdo shqiptare jasht shqiperis ka qen i gatshem ta ipte edhe jeten per shqiperin kurse sot po ju garantoj dhe nuk besoj te gjeni nje ne 10.000 mi
    Secili bënë ashtu si e ndien në të vërtetë.
    Kur u bë lufta në Kosovë shum shqiptar nga Shqipëria (fatmirësisht) nuk menduan si ti por vajtën dhe luftuan, bile dhanë edhe jetën e tyre për Kosovën.
    E njëjta gjë do të ndodh (të siguroj për këtë) sikur të sulmohet Shqipëria nga Greqia, shumë kosovar do luftojnë dhe do japin jetën për Shqipërinë.
    Ti ke mendime shumë të çuditshme, shyqyr që shqiptarët nuk mendojnë si ti.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    jo ,jo mire e ka dardani ,une jam i zhgenjyer totalisht me shqiperine .jane bere servile dhe sherbetore te amerikaneve

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    jo ,jo mire e ka dardani ,une jam i zhgenjyer totalisht me shqiperine .jane bere servile dhe sherbetore te amerikaneve
    Ti dhe Dardani folni ne emer tuajin pra,mos i futni te gjithe ne nje thes ,nese jeni te zhgenjyer ju,ka shumica qe po ti lexojne keto fjale zhgenjehen nga ju me shume nc nc,shumica ende ndjeken nder vete shkuarje ardhja nga miresia qe u ka mbet gjate qendrimit tek ta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Haaa Pse qfare prisnit ju nga shqiperia kjo esht ditur te njejten gje mendoje edhe une per greken po supozoj edhe sikur neser greqia ti shpalle lufte shqiperis e ti masakroj prej Ksamilit e deri ne tirane po ju betohem ne zot se pes pare si jep as qe do me kishte interesue sikur te ndodhte diqka ne afganistan ,

Jo ore se kemi evoluar edhe ne e pame se kush esht shqiperia fale zotit tashme edhe ne po ju njofim se qka jeni e kush jeni ne te vertet.

Tegjith shqiptaret jasht shqiperis jan te zhgenjyer me shqiperin dhe shqiptaret atje edhe simpatia qe kishin shqiptaret jasht shqiperis para viteve te 90 dhjeta ka ren per 95% Po ashtu para viteve te 90-dhjeta gjdo shqiptare jasht shqiperis ka qen i gatshem ta ipte edhe jeten per shqiperin kurse sot po ju garantoj dhe nuk besoj te gjeni nje ne 10.000 mi

o dardan po perse nga ksamili deri ne tirane dhe me siper jo ,ky sondazh eshte bere nga tirane deri ne ksamil
    a i shkreti ti po harron se ishte PANDELI MAJKO ne qeveri kur ju hapi dyert dhe ishte ky SALI qe i furnizonte sebet me nafte dhe ben biznes me fazllicat
    te pakten ate qe po e bejne politikanet duke i ndare veri-juge mos e bejme ne si popull se aqe vend jemi dhe nuk mund te kete kaqe shume dallime

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Gimche!
    E kupton tani qe jam realist dhe jo extremist-kristiano-nacionalist-anti-islamo-properendimor?
    Pas 10 vjeteve ky gallop do te kete ndryshime shume me pozitive ne favor te bashkim-vllazerimit mes popujve te ballkanit qe pervec extremizmit islam nuk ka asgje tjeter t'i pengoje popujt e Ballkanit. Po e perseris qe te mos e harrosh kurre: Lufta ne Kosove ishte dhenia shpirt e komunizmit dhe per fat te keq e paguam ne shqiptaret, ajo ishte lufta e fundit e perbindeshit komunizem, shqiptaret ishin viktima por mos kujto se serbet ishin me pak viktima sepse ne nje lufte popujt jane gjithmone viktima te premtimeve, ndryshimi qe kurre nuk ia fal polullit serb eshte se askush nuk i premtoi asgje vec gangsterizmit miloshevicojan( apo pseudo-premtime fantazish extremistesh te majte qe rronin me idete e gjysemshekullit te kaluar), qe katandisi popujt e ish Jugosllavise te kthehen 50 vjet prapa dhe po aq te sherohen plaget. Ajo qe na ngelet te sherohemi sa me shpejt eshte harresa, ishte nje enderr e keqe qe kurre mos u kthefte per te dy popujt, per asnje popull ne Ballkan e ne bote.
    Vazhdon.
    SA KEQ QE KJO QENDRON VETEM TE SHQIPTARET . QE TE THUASH QE KA FIJE SHPRESE TE SERBET QE TE BEHEN MIQ TE SHQIPTAREVE HARROJE KETE . KJO POLITIKE E BASHKIM VLLAZERIMIT ME TA MOTI KA VDEKUR ANDAJ ESHTE E KOTE TE TENTOSH TA NGJALLESH SEPSE NUK MUNDESH .
    MASHTRIMI QE EKZISTON TE DISA TE KRISHTER DHE NEO KOMUNISTA SE KINSE I DUAN OSE DO TI DUAN SERBET SHQIPTARET ESHTE I KOTE ANDAJ MOS SHIHNI ANDRRA ME SY HAPUR .
    KOSOVA E MADHE

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Secili bënë ashtu si e ndien në të vërtetë.
    Kur u bë lufta në Kosovë shum shqiptar nga Shqipëria (fatmirësisht) nuk menduan si ti por vajtën dhe luftuan, bile dhanë edhe jetën e tyre për Kosovën.
    E njëjta gjë do të ndodh (të siguroj për këtë) sikur të sulmohet Shqipëria nga Greqia, shumë kosovar do luftojnë dhe do japin jetën për Shqipërinë.
    Ti ke mendime shumë të çuditshme, shyqyr që shqiptarët nuk mendojnë si ti.

Ndegjo shoki esht turp i zotit sikur ta dine serbet se sa shqiptare nga shqiperia luftuan per kosove dhe mos mendo se ne nuk e dime ndersa po nuk e dite ti ja te tregoje une

NE LUFTEN E FUNDIT PER LIRI TE KOSOVES KAN QEN VETEMMMMMMMMM 27 LUFTETAR NGA SHQIPERIA NDERSA SHQIPERIA KA 3.6 MILION BANOR DHASHT ZOTI E TE MOS E DIJN SERBET SE KY ESHT TURP KOMBETAR (SE HASHKALI KA PATUR ME TEPER) :

Per ta pasur me te kjart du ta bej nej digresion ne luften e kroacis per pamvarsin e saj ka pasur mbi 2500 lufterat shqiptare nga trevat e ish jugoslllavis njeherit kta kan qen edhe vendimtar ne fitoren e luftes nga kroate.

Ndersa gjenerali numer dy i ushtris kroate pas presidentit kroat tugjman dhe gjeneralit Gotovina ka qen gjenerali nga kosova RAHIM ADEMI udheheqsi i OLUJES betejes vendimtare e cila vulosi edhe fitoren e luftes se kroatve ndaj serbve .

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    o dardan po perse nga ksamili deri ne tirane dhe me siper jo ,ky sondazh eshte bere nga tirane deri ne ksamil
    a i shkreti ti po harron se ishte PANDELI MAJKO ne qeveri kur ju hapi dyert dhe ishte ky SALI qe i furnizonte sebet me nafte dhe ben biznes me fazllicat
    te pakten ate qe po e bejne politikanet duke i ndare veri-juge mos e bejme ne si popull se aqe vend jemi dhe nuk mund te kete kaqe shume dallime

Shqiperia I hapi dyert sikurse edhe maqedonia sllave sikurse gjermania franca kanada amerika e ter bota asgje te veqnate po le o burre se na keni lodhe ma me kto dyer thuja se keni ber namin se i hapet ato dyer po si ore harroni ju kaq shpejt per te gjitha ato qe beri kosova per shqiperin .

Po a/e din ti ore zotri se ishte kosova ajo e cila derdhi lumenj te gjakut per ket pavarsi qe keni ju sot po/a nuk ishin ato kryengritjet an e mban kosoves ne 12.ten ato te cila i sollen pamvarsin shqiperis dhe i dridhen themelet e perandoris turke ndersa prap kosova mbeti jash asaj shqiperi e tradhtuar

A/E din ti ore zotri se prej 1912 e deri me 1999 ne kosove ka patur mbi 200.000 viktima te cilet kan vdekur per ta rujtur ket shqiperi te cilen donte ta perbinte serbia dhe rusia me pase edhe kralit serbe e jugosllavia por edhe kryengritjet e nje pasnjeshme te shqiptarve te kosoves per liri e pamvarsi .

Kosoves te vetme pamvarsia e shqiperis dhe e kosoves i ka kushtu hiq me pake se 300.000 mije viktima dhe mbi 500.000 mije shqiptare te shperngulur me dhun ne turqi ndersa ju benit pazarlleqe te pista me GREKET dhe SERBET :

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Ndegjo shoki esht turp i zotit sikur ta dine serbet se sa shqiptare nga shqiperia luftuan per kosove dhe mos mendo se ne nuk e dime ndersa po nuk e dite ti ja te tregoje une
    NE LUFTEN E FUNDIT PER LIRI TE KOSOVES KAN QEN VETEMMMMMMMMM 27 LUFTETAR NGA SHQIPERIA NDERSA SHQIPERIA KA 3.6 MILION BANOR DHASHT ZOTI E TE MOS E DIJN SERBET SE KY ESHT TURP KOMBETAR (SE HASHKALI KA PATUR ME TEPER) :
    Pikërisht se e dinë më mirë se ti na quajn armik 86,7% e serbëve, në të kundërt kjo përqindje do na quante miq.
    Mos i harro trupat që stërviteshin në Shqipëri.
    Mos i harro armët që kanë hyrë në Kosovë nga Shqipëria.
    Mos i harro të gjithë ata që erdhën nga diaspora për në Kosovë.
    Mos harro lobimin e pakufi që ka bërë Shqipëria me ndërkombëtarët.
    Mos e harro mbështetjen që i dha Shqipëria (duke vënë në dispozicion territorin e sajë) koalicionit që sulmoi serbët etj, etj, etj.................
    Dhe më në fund mos harro shtëpitë shqiptare që u hapën pa u kursyer (nga veriu në jug) për gjithë kosovarët që erdhën në Shqipëri.
    Edhe unë që po të shkruaj kam mbajtur dy familje nga Mitrovica në shtëpinë time pa marë asnjë ndihmë nga shteti për këtë arsye.
    Të gjitha këto dhe shumë të tjera bëji bashkë dhe mos i harro asnjëherë.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Gimche!
    Vazhdon.
    Me fal qe te citova,edhe pse nuk eshte ne natyren time te citoj dike kur i drejtohesh dikuj tjeter
    Nje ta kesh te qarte,askujt s`i rruhet per kristianizmin tend ekstremist.Flet ne emer te gjoja te mentalitetit te moderuar e ne fakt fsheh urrejtjen tende patologjike ndaj "vellezerve"te tu shqiptare nga Kosova,vetem e vetem pse nuk i takojne religjionit tend.
    Ti si duket ne vitin 1998-99 paske qene diku i mbyllur dhe pa çasje ne boten reale.Edhe amerikanet kane qare per shqiptaret e Kosoves kur kane pare ate tmerr,dhe ka shume edhe sot amerikan dhe evropian qe urrejne serbet pikerisht per shkak te tmerrit qe perjetuan shqiptaret e Kosoves nga ta.
    Mos u shitni si njerez gjoja te vlerave vetem pse i takoni nje religjioni te caktuar.Si mund te jete vlere vrasja e foshnjes 8 muajshe.Ty personalisht sta ndalon kush vellazerim-bashkimin me serb,lirisht beje,mirepo mos u thirr ne emer te shqiptareve ne pergjithesi,perjashtona neve nga Kosova.
    Lufta e Kosoves nuk ishte per komunizem,por ishte gjenocid i paster,i kryer nga bisha te karpateve qe ti i therret vellezer,e kupton kete?apo vellazerija jote fetare nuk mund ta perbije kete fakt.

Shko thuaja familjeve te ketyre kete "vellazerim"me serbet.

http://i932.photobucket.com/albums/a...%20truth/2.jpg

http://i932.photobucket.com/albums/a...%20truth/1.jpg

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •