Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 74
    i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga DARDANI.ZH Lexo Postimin
    Ndegjo shoki esht turp i zotit sikur ta dine serbet se sa shqiptare nga shqiperia luftuan per kosove dhe mos mendo se ne nuk e dime ndersa po nuk e dite ti ja te tregoje une

NE LUFTEN E FUNDIT PER LIRI TE KOSOVES KAN QEN VETEMMMMMMMMM 27 LUFTETAR NGA SHQIPERIA NDERSA SHQIPERIA KA 3.6 MILION BANOR DHASHT ZOTI E TE MOS E DIJN SERBET SE KY ESHT TURP KOMBETAR (SE HASHKALI KA PATUR ME TEPER) :

Per ta pasur me te kjart du ta bej nej digresion ne luften e kroacis per pamvarsin e saj ka pasur mbi 2500 lufterat shqiptare nga trevat e ish jugoslllavis njeherit kta kan qen edhe vendimtar ne fitoren e luftes nga kroate.

Ndersa gjenerali numer dy i ushtris kroate pas presidentit kroat tugjman dhe gjeneralit Gotovina ka qen gjenerali nga kosova RAHIM ADEMI udheheqsi i OLUJES betejes vendimtare e cila vulosi edhe fitoren e luftes se kroatve ndaj serbve .
    E di se cka do te ishte me e turpshme se ajo qe thua ti? Ta them une!

Gjate luftes ne Kosove kishte tri here me shume kosovare qe bashkpunonin me serbet (spiun) sesa luftetar te lirise.

Kjo eshte turp, dhe manupilimi i shifrave tua eshte turp ngase numri i shqiptareve nga Shqiperia te perfshire ne luften per clirimin e Kosoves ishte thuaj se i njejte me numrin e kosovareve.

Ndryshuar për herë të fundit nga Mexhi : 24-11-2010 më 21:50

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Haaa Pse qfare prisnit ju nga shqiperia kjo esht ditur te njejten gje mendoje edhe une per greken po supozoj edhe sikur neser greqia ti shpalle lufte shqiperis e ti masakroj prej Ksamilit e deri ne tirane po ju betohem ne zot se pes pare si jep as qe do me kishte interesue sikur te ndodhte diqka ne afganistan ,

Jo ore se kemi evoluar edhe ne e pame se kush esht shqiperia fale zotit tashme edhe ne po ju njofim se qka jeni e kush jeni ne te vertet.

Tegjith shqiptaret jasht shqiperis jan te zhgenjyer me shqiperin dhe shqiptaret atje edhe simpatia qe kishin shqiptaret jasht shqiperis para viteve te 90 dhjeta ka ren per 95% Po ashtu para viteve te 90-dhjeta gjdo shqiptare jasht shqiperis ka qen i gatshem ta ipte edhe jeten per shqiperin kurse sot po ju garantoj dhe nuk besoj te gjeni nje ne 10.000 mi
    Shqipetaret ne pergjithesi jane duke u bere nje energji shume aktive ne ballkane , haroni ato" muta "greke e serbe . Ata te cilet mendojne sikur ju tashe do te kemi liberalizimin e vizave, dhe kerkoni ndonje atedhe tjeter dhe mos u merreni me problemet e Shqiptarise .

Shqipetaret jashte Shqiperise nuk duhet te jene te zhgenyere me Shqiperine , sepse nuk ka faje Shqiperia qe nje pjese e madhe e shqipefolesave jashte kufirit te Shqiperise, ja kane shityr bithen sllaveve . Nuk ka faje Shqiperia pse udheheqesit shqipefolesa ne maqedoni jane te shitur per rracen e poshtert sllave.

Rrofte Shqiperis Etnike

Vdekje tradhetareve qe bashkepunojne me sllavet dhe greket

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Ndegjo shoki esht turp i zotit sikur ta dine serbet se sa shqiptare nga shqiperia luftuan per kosove dhe mos mendo se ne nuk e dime ndersa po nuk e dite ti ja te tregoje une

NE LUFTEN E FUNDIT PER LIRI TE KOSOVES KAN QEN VETEMMMMMMMMM 27 LUFTETAR NGA SHQIPERIA NDERSA SHQIPERIA KA 3.6 MILION BANOR DHASHT ZOTI E TE MOS E DIJN SERBET SE KY ESHT TURP KOMBETAR (SE HASHKALI KA PATUR ME TEPER) :

Per ta pasur me te kjart du ta bej nej digresion ne luften e kroacis per pamvarsin e saj ka pasur mbi 2500 lufterat shqiptare nga trevat e ish jugoslllavis njeherit kta kan qen edhe vendimtar ne fitoren e luftes nga kroate.

Ndersa gjenerali numer dy i ushtris kroate pas presidentit kroat tugjman dhe gjeneralit Gotovina ka qen gjenerali nga kosova RAHIM ADEMI udheheqsi i OLUJES betejes vendimtare e cila vulosi edhe fitoren e luftes se kroatve ndaj serbve .
    S'a me shume qe ju shkruani , aqe me shume i shtoni mekatet ndaj Shqipetareve.

2500 shqipetare qe morren pjese ne luften e Kroacise , ishte i lidhur per shume interesa ekonomike, (mbrotjen e pasurise individuale personale ) se sa trimeri.

Lufta e shqipetareve, per kroacine ,lirishte munde te barazohet me luften e ashkalive ne Kosove.

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

57% e shqiptarëve: Serbia vend mik. 86% e serbëve: Shqipëria vend armik

Sondazhi i "Gallup" pasqyron miqësitë dhe armiqësitë midis vendeve të Ballkanit. Shqiptarët më liberal edhe per 'martesat e perziera'.

Maqedonia dhe Serbia konsiderohen si vende me miqësi më të ngushtë, bën të ditur një sondazh-hulumtim i realizuar nga Instituti Ndërkombëtar "Gallup". Sipas anketës, në Serbi 51,5 për qind e qytetarëve "vend më mik" konsiderojnë Maqedoninë, 40,7 për qind konsiderojnë "vendin më mik" Bosnjë-Hercegovinën dhe 63 për qind konsiderojnë "vendin më mik", Malin e Zi.

Ndërsa nga serbët si vende "më pak mike" konsiderohen shtetet shqiptare si Shqipëria, për të cilën janë shprehur vetëm 13,3 për qind dhe për Kosovën vetëm 6,4 për qind. Po ashtu edhe Kroacinë vetëm 13,3 për qind e serbëve e konsiderojnë si vend mik.

Anketa, gjithashtu, shpreh edhe disponimin e qytetarëve të Kosovës, Shqipërisë dhe vendeve tjera në raport me Serbinë. Sipas anketës, 77 për qind e kosovarëve e konsiderojnë Serbinë si vend armik, 45,5 për qind e kroatëve gjithashtu kanë mendim të njëjtë, por vetëm 42,8 për qind e qytetarëve në Shqipëri e konsiderojnë Serbinë si vend armik.

Shumica e banorëve të rajonit të Ballkanit i japin rëndësi nevojës së zgjidhjes së kontesteve dhe problemeve fqinjësore. Sa i përket besimit midis vendeve fqinje, më së shumti, besim kanë shprehur qytetarët e Bosnjë-Hercegovinës ndaj fqinjëve të tyre. Në masën 83,9 për qind e të anketuarve, boshnjakët janë shprehur se "kanë besim tek vendet fqinje". Një shifër e lartë është edhe për Malin e Zi.

Plot 82,5 për qind e qytetarëve malazezë janë shprehur se kanë besim ndaj vendeve fqinje. Më pak besim ndaj fqinjëve kanë shprehur qytetarët e Maqedonisë, vetëm 36 për qind e tyre kanë theksuar se kanë "disi besim ndaj fqinjëve të vet", përfshi Shqipërinë.

Gjithashtu anketa e "Gallup" bën të ditur se një pjesë e madhe e qytetarëve të Ballkanit Perëndimor nuk i përkrahin martesat e përziera, pra martesat mes tyre, psh. Shqiptar me serbë, malazezë, me maqedonas, kosovarë me malazezë, etj.

Në Maqedoni 81 për qind e të anketuarve janë kundër këtyre martesave të përziera. Në Kosovë kundër këtyre lloj martesave janë 78,9 për qind e qytetarëve. Kurse në Serbi kundër këtyre martesave janë 65 për qind e qytetarëve.

Edhe në Shqipëri ka përqindje të lartë kundër martesave të përziera, por gjithsesi, përqindja është shumë më e ulët se të tjerët. Anketa thotë se 58,5 për qind e qytetarëve në Shqipëri janë kundër martesave të përziera. Në Kroaci 60 për qind e qytetarëve janë kundër këtyre martesave dhe 58 për qind janë kundër në Mal të Zi.

Anketa, gjithashtu, shpalos edhe realitetin se shumica e qytetarëve të Ballkanit Perëndimor më së shumti identifikohen me shtetet e tyre se sa me Ballkanin si rajon. /shekulli/
    Me rendesi eshte qe shqipetaret te jene te bashkuare me njeri tjetrin , kurse sai perket grekeve ,sllavo-maqedoneve -serbeve, nuk ka nevoje qe te jene edhe si fqinjet tane .

Populli jone shqipetare prej asaj dite kurre kjo rrace e flliqur sllave eshte ardhur ne ballkane shqipetaret munde te quhen si popull i pa fate , sepse kjo rrace e flliqur sllave ishte emigrante , peshkatare qe s'munden te gjejne strehim tjeter ne kontinentin e evropes.

Shqipetaret , simbas mendimit time jane popull i pa fatshem qe duhet te jemi fqinje me kete rrace te poshter,t sllavet dhe greket.

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    S'a me shume qe ju shkruani , aqe me shume i shtoni mekatet ndaj Shqipetareve.

2500 shqipetare qe morren pjese ne luften e Kroacise , ishte i lidhur per shume interesa ekonomike, (mbrotjen e pasurise individuale personale ) se sa trimeri.

Lufta e shqipetareve, per kroacine ,lirishte munde te barazohet me luften e ashkalive ne Kosove.
    I nderuar, nuk ka se si te mos pajtohem me shume me ty. Qellimi i luftes se atyre shqiptareve qe moren pjese ne lufte ne Kroaci nuk ishte clirimi i Kroacise apo mbrotja e pasurise personale, por ishte me shume demtimi i ushtrise serbe.
    Nje nga arsyet se pse keta trima zgjodhen te luftojne serbine ne Kroaci e jo ne Kosove ishte se nje gje e tille u pengua nga Ibrahim Rugova dhe partia e tij, arsya tjeter kishte te bente me mundesite dhe paisjet (armatimin) qe ushtia kroate u vuri atyre ne disponim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mexhi : 24-11-2010 më 23:43

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Gjermanet ishin popull shume i zgjuare dhe trime . Hitleri ne shume raste ishte deklaruare qe sllavet, nuk duhet te lejohen te jene edhe si fqinje te gjermaneve , sepse sllavet ,jane popull, tinezak egersira, lakmues te tokave te huaja, dhe te sulmojne mbas shpine.

Citim Postuar më parë nga البالغة Lexo Postimin
    O kryq i serbit, nuk e di pse nuk merr guximin te tregosh se je me prejardhje serbe edhe ashtu te gjithve na esht e qart se kush je.
    Kete qe ben ti ketu ne forum, e kam ber dhe un me heret ne nje forum serb kinse jam nje serb i moderuar dhe kritikoja luftrat serbe, prandaj shko ne qime (lesh)
    Ofendon البالغة dhe nuk me jep mundesine te te mesoj ndaj sic e kupton nenshkruan humbjen pa filluar loja.
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ti vertet qenke serb,tani e pash pse po bejke perqarje idiot.

Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    Kuçkat e serbit kane ardhe te fusin perçarje ne mes Shqiptareve.
    MENDOJ QE TEMA TE MBYLLET NGA MODERATORET SE KY LLOJ MUTI QE E KA HAP KETE DO,PERÇARJEN.
    Perçarje mes kujt skampin ?

Mes atyre qe e zen mik Sërbin si puna e Kryçit te "paqës", apo mes neve tjereve qe e zejm si armik te popullit ton ?!

Tem sensibilizuese kjo per serbofilët shqipfolës qe banojn shqiperin !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin
    E di se cka do te ishte me e turpshme se ajo qe thua ti? Ta them une!

Gjate luftes ne Kosove kishte tri here me shume kosovare qe bashkpunonin me serbet (spiun) sesa luftetar te lirise.

Kjo eshte turp, dhe manupilimi i shifrave tua eshte turp ngase numri i shqiptareve nga Shqiperia te perfshire ne luften per clirimin e Kosoves ishte thuaj se i njejte me numrin e kosovareve.

Une manipuloje me cifra jo ore une them vetem te verteten e hidhur

DËSHMORËT E SHQIPËRISË PËR KOSOVËN E TROJET ETNIKE NË MAQEDONI

Kanë marrë pjesë në luftën e Kosovës, në formacionet e UCHK-së, më shumë se
    100 shqiptarë. Disa prej tyre kanë qenë edhe në postet drejtuese në Shtabin
    e Përgjithshëm, apo dhe në krye të njësive e reparteve. Nga lista e
    publikuar nga UCHK, rezulton se 28 shqiptarë janë dëshmorë të rënë në krye
    të detyrës në luftë me serbët. Dëshmorët janë nga Tropoja, Hasi, Kukësi, por
    edhe nga Tirana, Pogradeci, Kavaja, Berati e Vlora.

1- Arjan Brahimi nga Shkodra. Rënë më 18 korrik 1998 në Rahovec
    2- Fatmir Dochi nga Tropoja. Rënë më gusht 1998 në Smolnicë (Drechan)
    3- Hazir Malaj mjek nga Tropoja. Rënë më 8 maj 1998 në Qafë Mali
    4- Indrit Cara nga Kavaja. Rënë më 31 mars 1999 në mal të Gallushës,
    Pagarushë
    5- Halil Coka nga Kukësi, banues në Bathore, Tiranë. Rënë më 3 prill 1999 në
    Ratishë, Drechan
    6- Artan Kovachi nga Vlana, Krumë. Rënë në maj 1999 në Pashtrik
    7- Ramë Geca nga Kruma. Rënë në maj 1999 në Pashtrik
    8- Astrit Suli nga Lumasi, Berat. Rënë më 27 maj 1999 në Gorozhup
    9- Xhem Bardhoshi nga Letaj, Krumë. Rënë më 15 maj 1999 në Majën e Zezë,
    Pashtik
    10- B. Brechani nga Markaj, Tropojë. Rënë më 25 maj 1999 në Shkozë, Koshare
    11- Qazim Dautaj nga Tropoja. Rënë në maj 1999 në Shkozë, Koshare
    12- Arif Dautaj nga Tropoja. Rënë në qershor 1999 në Koshare
    13- Besnik Brati nga Golaj, Krumë. Rënë më 26 gusht 1998 në afërsi të
    Godenit
    14- Naim Cema nga Kruma. Rënë më 26 gusht 1998 në afërsi të Godenit
    15- Astrit Prushi nga Qarri, Krumë. Rënë më 26 gusht 1998 në afërsi të
    Godenit
    16- Dine Koleci nga Kishaj, Krumë. Rënë më 2 qershor 1998 në afërsi të
    Godenit
    17- Agim Muja nga Kruma
    18- Hamdi Mula nga Dobruna e Hasit
    19- Xheladin Dautaj nga Golaj, Krumë
    20- Muharrem Dauti nga Zahrishta e Hasit
    21- Adem Mazreku nga Vranishti i Hasit
    22- Xhevat Lleshi nga Kishaj i Hasit
    23- Isa Malaj nga Peraj i Hasit
    24- Enver Vila (nuk dihet nga është). Rënë në vitin 1999
    25- Lefter Bica nga Berati. Rënë në qershor 2001 në Shkup
    26- Skerdilaid Llagami nga Tirana. Rënë më 1 korrik 2001 në Bogovinë,
    Maqedoni
    27- Ndrichim (mbiemri nuk dihet) nga Pogradeci. Rënë në qershor 2001 në
    Shkup
    28- Gusel (mbiemri nuk dihet) nga Vlora. Rënë në qershor 2001 në Shkup

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •