Close
Faqja 82 prej 94 FillimFillim ... 3272808182838492 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 811 deri 820 prej 933
    Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    me vjen keq,
    faktet aty i kini,
    pse ju nuk doni t'i shihni , eshte pune tjeter.
    kush eshte i dobet ne besim , ai qe thot A verteten me fakte , apo ai qe thot ate cfare i thone te tjeret...
    Ai i cili nuk ndikohet nga fjalet e te tjerve dhe nderron fjalet e veta

Citim Postuar mė parė nga Mon.Alisa Lexo Postimin
    Ai i cili nuk ndikohet nga fjalet e A tjerve dhe nderron fjalet e veta
    pikerisht,
    une nuk ndikohem nga askush, pervec nga e verteta e mbeshtetur ne argumenta e fakte te qarta ,te cilen une vete e kerkoj , pa u shtyre nga askush,
    jeni ju ata qe ndikoheni nga paria fetare dhe nuk verifikoni saktesite e thenjeve te tyre.
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Krejt krejtt qeky me emrin xhami qysh koka bind see ..?

Edhe sa i perket ksajj binden njerzt e dobt ne besim...pozerat fetar
    Keshtu eshte, kur refuzon te edukohėsh me mėsimėt e Mėsuesit te Njerzimit, qė e Dergoi Muhamedin s.a.w.s. !

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    pikerisht,
    A nuk ndikohem nga askush, pervec nga e verteta e mbeshtetur ne argumenta e fakte A qarta ,A cilen une vete e kerkoj , pa u shtyre nga askush,
    jeni ju A qe ndikoheni nga paria fetare dhe nuk verifikoni saktesite e thenjeve te tyre.
    Ne nuk ndikohemi ne besojm ne fen tone edhe i respektojm gjerat kryesoree qe i ka ...

Ne nuk ndikohemi ne besojm ne fen tone edhe i respektojm gjerat kryesoree qe i ka ...
    o Monaliza,
    une e di shume mire se juve nuk ju dilet sikur edhe me honger nji furr buk,
    une thjesht thashe se a i verifikon se a jane te verteta pik per pik ashtu si t'i thojn ty gjerat hoxhallart?

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    M'varet qfar hoxhe.... edhe nese nuk verifikohet at'her as ne nuk i pranojm..amo osht e mira qe i verifikojm te gjitha

Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Keshtu eshte, kur refuzon A edukohėsh me mėsimėt e Mėsuesit te Njerzimit, qė e Dergoi Muhamedin s.a.w.s. !

a ka mesim me te mire se ky?

7:3. Pλrvetλsoni atλ qλ ju λshtλ zbritur nga Zoti juaj, e mos zini miq (pλrkrahλs) pos Tij. Pak λshtλ ajo qλ po merrni pλrvojλ.

dhe a ka rruge me te mire se kur meshtetesh ne fakte te qarta?

12:108. Thuaj: “Kjo λshtλ rruga ime, e vλnλ nλ fakte tλ qarta, e qλ unλ thλrras te All-llahu, unλ dhe ai qλ vjen pas meje. Larg tλ metave λshtλ All-llahu, e unλ nuk jam nga idhujtarλt.”

[A=A.Alisa;2891867]M'varet qfar hoxhe.... edhe nese nuk verifikohet at'her as ne nuk i pranojm..amo osht e mira qe i verifikojm A gjitha
    me thuaj dicka seriozisht,
    c'mendim ke per mua dhe per kete teme ,
    a mendon se me ka lon menja qe kaq shume perpiqem per te argumentuar se nuk eshte e vertete se Zoti e ka emrin personal Allah? , apo mendon se e bej per qellim per te mashtruar ndonjerin,
    nqs une kam sjellur nji fakt te rreme ketu , atehere do kesh plotesisht te drejte ,
    por nqs kam sjelle fakte te verteta, atehere pse i mohoni,e i anashkaloni, kur dihet se e verteta eshte baze e besimtarit te sinqerte.

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Joo ty nuk te ka lene menja faree....por secili beson at qe deshiron dhe mendon se eshte e vertet.....e faktet e tua nuk me duken me baze...dhe asi lloj faktesh une nuk i marre parasysh se kom besimin fetar qe nuk e ndrroj ku pe di qka te bohet.....
    Btw....shume njerz sjellin fakte qe egzistojn fantazmat por une prap se prap nuk besoj ne egzistencen e tyre

Po shpresoj se do te nderrosh mendje ndonjeher sa i perket besimit fetar....une nuk ofendoj dhe i respektoj te gjitha besimet tjera......por timin nuk e ndrroj

"(Sikurse plotėsova mirėsinė Time ndaj jush) Ashtu siē dėrguam nga gjiu i juaj tė dėrguar t'u lexojė ajetet Tona, t'ju pastrojė, e t'ju mėsojė librin dhe traditėn, e edhe t'ju mėsojė atė qė nuk e dinit".

(El-Bekare: 151).

Faqja 82 prej 94 FillimFillim ... 3272808182838492 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •