Close
Faqja 128 prej 230 FillimFillim ... 2878118126127128129130138178228 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,271 deri 1,280 prej 2300
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    te lumt rina

Po me lumte, vec ekzistojne edhe pikepamje tjera anti-shqiptare, qe vine si rezultat i raportit Amerike - Lindje e Mesme.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Po me lumte, vec ekzistojne edhe pikepamje tjera anti-shqiptare, qe vine si rezultat i raportit Amerike - Lindje e Mesme.
    Krejt bota po sillet rreth shqiptareve moj Rina

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Krejt bota po sillet rreth shqiptareve moj Rina
    Eh, ca me bo tash. Fatin e paskemi te tille! Tung

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Jemi Komb i veqant !
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Turku mund te kete qene shpetimtari juaj, por jo i yni. Per ne te Shqiperise ishte vetem nje pushtues qe fal tij kemi kaq prapambetje, injorance dhe mentalitet te kalbur nder Shqiptar. Juve mbase ju ka sjell begati, zhvillim ekonomik, lumturi dhe emancipim, por jo neve
    Po tani kush jua solli lirine, Turku? Turku ju hoqi nga pushtimi Serb?
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 04-04-2010 më 08:46

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    po te mos ishte turko sot zor qe do ekzistonte ndonje shqipetar ne shqiperi sepse evropa bashk me greqin dhe serbin i kishin hanger shqiptaret mundeni me shiku historin historia flet me mir

edhe sot shpresa e veteme per kosoven nese amerika deshton eshte turqia dhe shqiperia
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    po te mos ishte turko sot zor qe do ekzistonte ndonje shqipetar ne shqiperi sepse evropa bashk me greqin dhe serbin i kishin hanger shqiptaret mundeni me shiku historin historia flet me mir

edhe sot shpresa e veteme per kosoven nese amerika deshton eshte turqia dhe shqiperia
    Lexo historine e Shqiperise nga autore Shqiptare, lol jo arab e Turq. Se ke mbaruar shkollen e mesme akoma ti, apo po je ne ndonje shkolle fetare?
    Aty mbahu ti, se do vi Turqia te ndihmoje ty. Ate qe deshi e arriti. Jua shpelau trurin. Nuk ka me interesa t'ju pushtoje juve, se ju pranoni me deshire te zbatoni urdherat e tyre dhe pa ardhur ata. Shpenzim i madh te vine perseri te ne.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Lexo historine e Shqiperise nga autore Shqiptare, lol jo arab e Turq. Se ke mbaruar shkollen e mesme akoma ti, apo po je ne ndonje shkolle fetare?
    Aty mbahu ti, se do vi Turqia te ndihmoje ty. Ate qe deshi e arriti. Jua shpelau trurin. Nuk ka me interesa t'ju pushtoje juve, se ju pranoni me deshire te zbatoni urdherat e tyre dhe pa ardhur ata. Shpenzim i madh te vine perseri te ne.
    pse moj mia ke urrejtje kaq te madhe ndaj gjdo gjeje qe eshte isalme
    pse kaq shum i urren muslimanet
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Bashkimi Kombetar nuk ka te beje asgje me fe,nuk dij pse i ngatrroni keto dy gjera?
    Nuk me intereson fare se kush cilen fe e ka marr at qe nuk mund te ma ndryshon askush eshte Kombi!Feja eshte qeshtje individuale e personit,sejcili le ta gjeje veten ne ate fe qe i duket se eshte me e mira,ne nuk i ndam popujt ne kto fe,ishte dikush para nesh qe veproj keshtu!Nuk mund ta beshe fen sikur sistemin monis kurr!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    white-rider mbase ka nje menyre jo shume te mire per te shprehur mendimet,
    por te gjitha ato qe ka thene jane te verteta.
    Mjafton te shikoni postimet e atyre qe shohin pushtimin osman si diçka pozitive,
    epo une nuk jam i nje rrace me ta.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •