Close
Faqja 129 prej 230 FillimFillim ... 2979119127128129130131139179229 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,281 deri 1,290 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    pse moj mia ke urrejtje kaq te madhe ndaj gjdo gjeje qe eshte isalme
    pse kaq shum i urren muslimanet
    E ke gabim. Une nuk urrej asnje. Per mua te gjithe jane rob te Zotit. Musliman, te krishtere, budiste, cifute, protestant, dhe ateiste qe per nje arsye a tjetren kane zgjedhur te mos besojne.
    Thjesht me vjen keq me ju qe ju eshte shpelare truri me ideologjite fetare, sa nuk arrini te beni dallimin e se vertetes e te gabuares. Se nuk pelqej dicka nuk do te thote qe ndjej urrejtje per te.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    E ke gabim. Une nuk urrej asnje. Per mua te gjithe jane rob te Zotit. Musliman, te krishtere, budiste, cifute, protestant, dhe ateiste qe per nje arsye a tjetren kane zgjedhur te mos besojne.
    Thjesht me vjen keq me ju qe ju eshte shpelare truri me ideologjite fetare, sa nuk arrini te beni dallimin e se vertetes e te gabuares. Se nuk pelqej dicka nuk do te thote qe ndjej urrejtje per te.

mia une fen dhe kombin nuk i ndaj kurr feja me ka mesu te du kombin dhe atdheun me shum se qdo gje
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    mia une fen dhe kombin nuk i ndaj kurr feja me ka mesu te du kombin dhe atdheun me shum se qdo gje
    Ketu gabon ti, se feja kurrsesi nuk te meson te duash kombin, por para Zotit te mos vesh asnje, biles dhe prinderit e tu. Te duash kombin ta meson vetem vendi yt, prinderit e tu, njerezit e tu, e kaluara e popullit tend. Mos i ngaterro gjerat.

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Ketu gabon ti, se feja kurrsesi nuk te meson te duash kombin, por para Zotit te mos vesh asnje, biles dhe prinderit e tu. Te duash kombin ta meson vetem vendi yt, prinderit e tu, njerezit e tu, e kaluara e popullit tend. Mos i ngaterro gjerat.
    natyrisht qe zoti eshte ne rend te par qka mendove ti te qes krijesen para zotit

une me sa di nuk kam degju per ndonje atdhetar qe ka qen i pa fe dmth qe pa pas fe atdhetar sun bahesh

mu feja me ka mesu qe per fe per addhe per komb per gjuh me dhan jeten dhe nese ja kthen shpinen ketyre ather je tradhtar dmth mu nuk me ka then te behem arab mirpo me ka then te mbaj ate komb dhe gjuhen qe kam lind dhe ta mbroj

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    natyrisht qe zoti eshte ne rend te par qka mendove ti te qes krijesen para zotit

une me sa di nuk kam degju per ndonje atdhetar qe ka qen i pa fe dmth qe pa pas fe atdhetar sun bahesh

mu feja me ka mesu qe per fe per addhe per komb per gjuh me dhan jeten dhe nese ja kthen shpinen ketyre ather je tradhtar dmth mu nuk me ka then te behem arab mirpo me ka then te mbaj ate komb dhe gjuhen qe kam lind dhe ta mbroj
    Po qe feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria e ke degjuar? Kjo flet shume se sa fetare kane qene te paret tane.

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Po qe feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria e ke degjuar? Kjo flet shume se sa fetare kane qene te paret tane.
    kete e kam degju vetem prej nje poeti dhe prej disave qe nuk din te logjikojn me shum

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    kete e kam degju vetem prej nje poeti dhe prej disave qe nuk din te logjikojn me shum
    Epo ai poeti eshte atdhetar. Ata qe nuk dine te logjikojne aq shume kane qene atdhetaret e vertet qe vune kombin para cdo gjeje. Kam frike se feja jote ti ka mesuar cik se prapthi se kush jane atdhetaret Shqiptar. Te ka mesuar te kunderten,. Patriotet e Shqiperise kane qene kundra cdo lloj pushtimi, sidomos ai turk. Per ty patriotet Shqiptar jane pushtuesit turq me duket.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 04-04-2010 më 09:59

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Epo ai poeti eshte atdhetar. Ata qe nuk dine te logjikojne aq shume kane qene atdhetaret e vertet qe vune kombin para cdo gjeje. Kam frike se feja jote ti ka mesuar cik se prapthi se kush jane atdhetaret Shqiptar. Te ka mesuar te kunderten,. Patriotet e Shqiperise kane qene kundra cdo lloj pushtimi, sidomos ai turk. Per ty patriotet Shqiptar jane pushtuesit turq me duket.
    ka qen mirpo nuk e ka mendu se qka do me than kjo fjal mirpo edhe ai ka besu ne fe nuk ka qen i pa fe

patriotet mu mi ka mesu historria shqiptare jo feja mirpo feja me ka mesu ti dua dhe ti rrespektoj ata qe kan dhen jeten per komb e atdhe dhe me ka urdheru qe edhe une te ndjeki rrugen e tyre qe te mbroj vendin dhe kombin tim

jo une nuk i ndaj kur atdhetart asnjeher nuk kam ber dallime dhe nuk bej pa marr parasysh se ciles fe i takojn

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Ti nuk e ndake fene nga kombi, po ne qe nuk jemi te te njejtes fe.... mos do te thuash qe nuk i perkasim ketij kombi? islam=shqiperi thua ti !! Nuk e di ne duhet te te jap te drejte apo jo...... nqs bashkekombas do te thote te kesh te njejten fe, atehere ne nuk kemi asgje te perbashket.

Me duket se duhet te kthehemi akoma me thelle ne histori.... nuk do them me "jam krenar qe jam shqiptar" -- por jam krenar qe jam arberesh/arvanitas..... 2 identitete (shqipo-arber) qe ndryshojne si nata me diten.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Ti nuk e ndake fene nga kombi, po ne qe nuk jemi te te njejtes fe.... mos do te thuash qe nuk i perkasim ketij kombi? islam=shqiperi thua ti !! Nuk e di ne duhet te te jap te drejte apo jo...... nqs bashkekombas do te thote te kesh te njejten fe, atehere ne nuk kemi asgje te perbashket.

Me duket se duhet te kthehemi akoma me thelle ne histori.... nuk do them me "jam krenar qe jam shqiptar" -- por jam krenar qe jam arberesh/arvanitas..... 2 identitete (shqipo-arber) qe ndryshojne si nata me diten.
    jo shokut nuk thash the kurr nuk do them qe vetem muslimanet jan shqiptar jo shokit shqiptar jan te gjith ata qe kan lind shqiptar dhe qe flasin shqip pa marr parasysh se qfar feje kan nese nuk kemi te perbashket fen kemi kombin gjuhen dhe atdheun

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •