SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
[QUOTE=e panjohura;2664115]Bashkimi Kombetar nuk ka te bej
FALSCH.
Mos ia fut kot or djale se nga pushtues turkun po na e ktheni ne clirimtar?!!!!!
Shqiptaret ne keto troje nuk jane nga 1500 e ketej por jane mbi 2400 vjet, pse para ardhjes se turqeve nuk u beme sllave e greke?
Nuk jam dakort me shqiptaret ekstremiste qe flasin kunder Kosoves ne emer te gjithe shqiptareve, dashurine dhe ndjenjat qe kane shqiptaret per kosovaret i treguan me se miri ne vitin 1999, shqiptaret po e kerkoi prape momenti (mos ardhte kurre) jane te gatshem ti hapin prape portat per vellezerit kosovar. Jemi nje gjak dhe gjaku uje nuk behet!
Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!
[QUOTENuk dij se cfar dashtet te citoni me kete????=SystemA;2664494][e panjohura;2664115]Bashkimi Kombetar nuk ka te bej
FALSCH
Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 04-04-2010 më 15:08
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Une nuk kuptoj perse tema devijon tek turqia e tek greqia.
Po pse o vellezer, perse o motra, do te pyesim grekun apo turkun ne nese do te bashkohemi?
Historia e kaluar na ka lene te ndare, ca per faj te grekut e ca per faj te turkut
Ndoshta erdhi ora te vendosim vete per fatin tone e te jemi me ne fund nje komb
Pavaresisht se ka edhe midis nesh idiote , te medhenj e te vegjel nga te dy anet e kufirit qe nuk e duan bashkimin
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Nuk kuptoj,pse as une?A po nuk kuptojn se cfar eshte feja e cfar kombi!Nuk mund te ma mohon askush kurr qe jame SHQIPTARE!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Feja perpara kombit eshte teper e vogel
Nese driteshkurtrit mendojne ndryshe le te quhen taleban apo kaur apo ku di une se cfare tjeter por te mos qelbin emrin shqiptar me gojet e tyre te ndyra
Kombi yne ka pasur me bollek tradhetare neper shekuj historie , te cilet ne emer te fese e kan percare.
Turpi eshte per ta.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Une kam qene dhe mbetem kunder ketij bashkimi!
Bashkimi nuk eshte nje akt i thjeshte fizik, qe prish nje kufi apo qe rrezon nje dogane, por me shume eshte nje akt shpirteror dhe si i tille ai do kohe!
Bashkimet romantike jane te destinuara te prodhojne konflikte!
Cfare konfliktesh?
Nuk po ju largojme ne ju, por jeni vet ju qe po distancoheni. Per Shqiptaret e Shqiperise turku ka qene vecse nje pushtues, por jo per ca shqiptare te Kosoves. Turku paska qene shpetimtar. Nderkohe qe Kosova vetem vjet ne saj te ndihmes se Amerikes arriti te fitoje pavaresine, dhe jo me ndihmen e turkut.. Tani me thuaj kush po mundohet te bej percarje? Une, apo ju qe shtrembrojne historine e Shqiptareve per hir te bindjes tuaj fetare?
Edhe une mekem se qeshuri duke lexuar ca ketu, qe eshte e pamundur te rrish pa i komentuar.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 04-04-2010 më 16:19
Krijoni Kontakt