Close
Faqja 138 prej 230 FillimFillim ... 3888128136137138139140148188 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,371 deri 1,380 prej 2300
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-06-2010
    Postime
    117
    Une do doja kete Bashkim mes Shqiperise edhe Kosoves

Flasim te njejten gjuhe, kendojeme te njejtin himn e ne zemer kemi te njejtin
    flamur ....

Traditat e zakonet pak a shume te njejta me pak diferenca atehere pse jo
    mos te bashkohemi,,,

Shpresoje t'ia arrijeme ketije bashkimi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    BASHKIMI BEN FUQINE
    p
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Gregory Isaacs Maska e metinsk
    Anëtarësuar
    21-06-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    91
    Nuk mendoj qe ky sen ka me ndodh najher,Kosova i ndjek interesat e veta tash se osht shtet i pavarur edhe sovran.
    Qielli im

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    Pyetje mjaft joshese.
    Sa me perket mua une shpresoj dhe besoj se Shqperia dhe Kosova jane te bashkuara, bile sa i perket ndjenjeve vellazerore,por edhe shume puneve qe bejne ne mes veti si dy shtete, por qe kane bazen shqiptari.
    Une do te kisha thene qe me pak con pesh ajo se a jane te bashkuara apo jo se sa ato ta njohin njeri tejetrin si dy vellezer te ndare ne shtepi me vete,por gjithnje duhen dhe respektohen vellezer.
    Une do te kisha deshire shume te madhe e gjithashtu mendoj se me primare do te ishte sikur rreth Shqiperise apo Kosoves te bashkoheshin te gjitha trojet te banuara me shqiptare.
    Pra uroj per bashkimin gjithekombetar.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Nuk jane te bashkuar vetem se shkojn ne pushime verore ne shqiperi ose vetem me autostrada.

Dhe saher qe hy te kjo teme them me veti pyetja me fanatike qe mund te behet eshte kjo ty bashkojn jo dy po me shum pjes ne nje,ku dihet se bashkimi ben fuqi,kush eshte ai budalla qe se don nje gje te till,po kuptohet vetem hasmi se don kete.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Shqiperia, Kosova, dhe gjithe viset etnike shqipetare nje dite me deomos do te bashkohen , pore shqipetaret veshtire se do te bashkohen, si nje shoqeri me interesa te pergjitheshme kombetare.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    PO DUHET BASHKUAR SA ME SHPEJT

Jo tani. Momenti i duhur do ishte pasi te anetaresohet ne OKB. Nje bashkim me Shqiperine, nuk favorizohet as nga aleati yne me i forte. Ata do ishin te paret qe do te na viheshin kunder, kurse Serbia do e kishte si gozhden e nastradinit, preteks per pretendimet e tyre historike. Kosova duhet te kete sovranitet njehere, pra te drejtohet nga politikanet shqiptare, qe duhet ta kene autoritetin e tyre ne cdo cep te Kosoves.
    e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im

rifat1
    Anëtarësuar
    07-04-2010
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    21
    I përshëndes të gjithë antarët e forumit dhe jam shum i knaqur me komentet e tyre për Bashkimin e trojeve Shqiptare -Bashkimin Kombëtarë,i kisha lutë të gjithë ata që e quajn veten Shqiptarë si dhe kanë gjak Shqiptari mos te ndalemi kësaj nismje që me shekuj kemi derdhur gjakë për këtë Bashkim. vetum edhe diqka e kisha lut antarin perspektiva ne komentin e ti mos te mundohej ti ndan Shqiptarët në dy Kombe Dardan dhe Alban. Ne jemi një dhe do te mbesmi një Komb,dhe ate Kombi Shqiptarë.

i/e regjistruar Maska e Seneka
    Anëtarësuar
    25-05-2007
    Vendndodhja
    anes malit
    Postime
    51
    Mendoj,po them thash qe po te kishte mend fare pak SHQIPERIA kjo pyetje nuk do te duhej te parashtrohej fare ngase kosova eshte pjese qe i takon SHQIPERIS

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •