Jemi Komb i veqant !
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Turku mund te kete qene shpetimtari juaj, por jo i yni. Per ne te Shqiperise ishte vetem nje pushtues qe fal tij kemi kaq prapambetje, injorance dhe mentalitet te kalbur nder Shqiptar. Juve mbase ju ka sjell begati, zhvillim ekonomik, lumturi dhe emancipim, por jo neve
Po tani kush jua solli lirine, Turku? Turku ju hoqi nga pushtimi Serb?
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 04-04-2010 më 08:46
po te mos ishte turko sot zor qe do ekzistonte ndonje shqipetar ne shqiperi sepse evropa bashk me greqin dhe serbin i kishin hanger shqiptaret mundeni me shiku historin historia flet me mir
edhe sot shpresa e veteme per kosoven nese amerika deshton eshte turqia dhe shqiperia
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Lexo historine e Shqiperise nga autore Shqiptare, lol jo arab e Turq. Se ke mbaruar shkollen e mesme akoma ti, apo po je ne ndonje shkolle fetare?
Aty mbahu ti, se do vi Turqia te ndihmoje ty. Ate qe deshi e arriti. Jua shpelau trurin. Nuk ka me interesa t'ju pushtoje juve, se ju pranoni me deshire te zbatoni urdherat e tyre dhe pa ardhur ata. Shpenzim i madh te vine perseri te ne.![]()
Bashkimi Kombetar nuk ka te beje asgje me fe,nuk dij pse i ngatrroni keto dy gjera?
Nuk me intereson fare se kush cilen fe e ka marr at qe nuk mund te ma ndryshon askush eshte Kombi!Feja eshte qeshtje individuale e personit,sejcili le ta gjeje veten ne ate fe qe i duket se eshte me e mira,ne nuk i ndam popujt ne kto fe,ishte dikush para nesh qe veproj keshtu!Nuk mund ta beshe fen sikur sistemin monis kurr!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
white-rider mbase ka nje menyre jo shume te mire per te shprehur mendimet,
por te gjitha ato qe ka thene jane te verteta.
Mjafton te shikoni postimet e atyre qe shohin pushtimin osman si diçka pozitive,
epo une nuk jam i nje rrace me ta.
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Krijoni Kontakt