Close
Faqja 25 prej 32 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 313
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ah o Behar qe te paskam bere te presesh. Ta kisha ditur do isha pergjigjur direkt. Gjithe kjo teme dhe behari pret pergjigjen time. Wow...Aktet e felliqura te grekeve i kam denuar me vite ne kete forum me pafundesine e temave e shkrimeve qe kam bere po puna eshte qe kur une beja kete ti ke qene shume i zene te shaje e te ulje Gjergj Kastriot e Nene Tereze e te merreshe me kuranin. Po o behar se gjykoj te drejte qendrimin tone ndaj grekeve se e konsideroj popullin tim me te civilizuar e me me kulture (te pakten shpresoj qe ta tregoj veten te tille ne raste gjaknxehtesie). Djegia e nje flamuri nuk e shlyen ate qe bene greket dhe as nuk vendos drejtesi. Po nuk te ve faj, djegia e flamureve ne mes te shesheve per disa eshte shprehi e zemerates ndaj padrejtesive. E shohim shpesh neper ekranet e tv kur digjet flamuri amerikan. Nuk habitem me ty se e di qe i perket te njejtes mendesie. Ndersa per mua eshte pa vlere dhe mungese kulture. Nuk eshte revolte popullore dhe as reagim i zemerates popullore. Eshte akt halabakesh dhe une nuk dua te perfaqesohem nga njerez te tille, sic nuk do greku i thjeshte te perfaqesohet nga ata 35 kerma ose me shume qe shprehen sic u shprehen ndaj shqiptareve.
    me vjen keq qe kerkon te i cmangesh thelbit te debatit!!
    une thjesht te bera nje pyetje ty!se si ka mundesi qe ti kritikon shqiptaret te cilet ne shenje proteste dogjen flamurin grek,ne nje kohe qe per rastin aktual ku strukturat ushtarake qeveritare te Greqise fyen mbare kombin shqiptar dhe ti nuk reagove fare!!

kurse per ate qe ti me the se gjoja une paskam fyer Skender Beun eshte vetem nje genjeshter,Skender Beu eshte hero i kombit pamvarsisht se juve keni qefe qe ta pervetsoni duke e quajtur si hero i krishterimit....kurse per Terezen e kalkutes
    kam thane dhe vazhdoj te them qe ka nje kontribut te pa mohuar ne sherbim te kishes dhe si e tille duhet vleresuar,por kurre nuk krahasohet me figura apo heroj kombetar si Skender Beu apo Adem jashari etje etje!!

te rikthehem dhe nje here thelbi i debatit!!
    ata qe fyen shqiptaret nuk ishin greker te thjeshte,por ishin ushtar dhe oficer
    te ushtris greke,te cilet jane nen kontrollin dhe juridiksionin e qeverise,parrlamentit dhe presidences greke!qe DMTH se sharjet apo fyerjet ndaj shqiptarve kan ardhur nga politika institucionale e Greqise then ndryshe nga perfaqsuesit legjitim te grekve,dhe jo nga disa "exstremist"apo disa te dehur rrugace!

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    dhe une jam dakort qe Shqiptaret duhet te kishin reaguar me protesta .. puna eshte qe si behet vone shume cfare thone Greket .. nga ana tjeter ... per Klodin e BB ben namin harxhuan gjith ate zell .... sa ironike

O behar qe ke fyer Skenderbe dhe Nene Tereze, e ke bere dhe cfare te bere se per ate pune dhe je perjashtuar nga forumi. Po le te mos merremi me kete gje tani se ska kuptim. Sa per ate qe me thua qe kerkoj ti shmangem debatit je shume gabim. Une se kuptoj pse habiteni nga keto qendrime te grekut? Sa faqe jane mbushur ne histori me pislleqet e tyre ndaj nesh? Sa te vrare, plagosur, dhunuar e gjymtuar ke vetem ne 20 vitet e fundit? Apo ishte bere i mire greku dhe krejt papritur na dolen disa dhe thane me ze te larte ate qe e dime te gjithe? Qe ka prej tyre qe sna duan e na urrejne? Lexoji ne kete forum se ke shkrime pa fund qe flasin per urrejtjen e grekeve ndaj shqiptareve gjate historise. Mua nuk me prishet gjaku nga nje grup komandosh sepse e di mire qe ne qeveri, politike e shoqeri greke ka rryma te forta antishqiptare. Nuk me habit ekzistenca e tyre ne nje vend qe akoma ka ligj lufte ndaj Shqiperise. Mua si shqiptar me revolton pasiviteti, servilizmi dhe poshtersia e qeverise sime dhe e politikaneve qe kemi zgjedhur te na perfaqesojne. Pra ne vend te digjet flamuri i nje vendi i cili nuk doli sot antishqiptar por ka qene i tille me mot, une do e drejtoja revolten time ndaj klases se paafte e antishqiptare politike qe kemi. Ata na perfaqesojne, ata na e percojne aty ku duhet zerin e protestes. Po te shoh lajmet ne kanalet e huaja do degjoj per kengen e komandove greke e si pergjigje do shoh filmimet e disa shqiptareve qe djegin flamurin grek ndersa ne menyre diplomatike qeveria jone buzeqesh dhe ben dhurata varrezash ndaj grekeve. Me thuaj ti, kush del i tallur, i fyer e i poshteruar? Ai greku barbar qe kendoi kengen apo ti si shqiptar qeveria e te cilit te le ne balte te ndihesh me jetim se jetimi e me i poshteruar se lypesi i rruges?

Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    dhe une jam dakort qe Shqiptaret duhet te kishin reaguar me protesta .. puna eshte qe si behet vone shume cfare thone Greket .. nga ana tjeter ... per Klodin e BB ben namin harxhuan gjith ate zell .... sa ironike

Po te brohorisnin ushtaret greke qe shqiptaret jane GAY do te shikoje sa veta do te protestonin ne rruge
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Kur eshte njeriu i papune e mbahet me remitanca me budalleqe te tilla do merret. Na plasi se ca kendojne greket...

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Or zoterinj shqiptareve ne greqi po u iken truri se nuk kane pune dhe ngelen neper kafenera , kane femije per te rritur ju prish puna se ckendojne sa budallenj.

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    O behar qe ke fyer Skenderbe dhe Nene Tereze, e ke bere dhe cfare te bere se per ate pune dhe je perjashtuar nga forumi. Po le te mos merremi me kete gje tani se ska kuptim. Sa per ate qe me thua qe kerkoj ti shmangem debatit je shume gabim. Une se kuptoj pse habiteni nga keto qendrime te grekut? Sa faqe jane mbushur ne histori me pislleqet e tyre ndaj nesh? Sa te vrare, plagosur, dhunuar e gjymtuar ke vetem ne 20 vitet e fundit? Apo ishte bere i mire greku dhe krejt papritur na dolen disa dhe thane me ze te larte ate qe e dime te gjithe? Qe ka prej tyre qe sna duan e na urrejne? Lexoji ne kete forum se ke shkrime pa fund qe flasin per urrejtjen e grekeve ndaj shqiptareve gjate historise. Mua nuk me prishet gjaku nga nje grup komandosh sepse e di mire qe ne qeveri, politike e shoqeri greke ka rryma te forta antishqiptare. Nuk me habit ekzistenca e tyre ne nje vend qe akoma ka ligj lufte ndaj Shqiperise. Mua si shqiptar me revolton pasiviteti, servilizmi dhe poshtersia e qeverise sime dhe e politikaneve qe kemi zgjedhur te na perfaqesojne. Pra ne vend te digjet flamuri i nje vendi i cili nuk doli sot antishqiptar por ka qene i tille me mot, une do e drejtoja revolten time ndaj klases se paafte e antishqiptare politike qe kemi. Ata na perfaqesojne, ata na e percojne aty ku duhet zerin e protestes. Po te shoh lajmet ne kanalet e huaja do degjoj per kengen e komandove greke e si pergjigje do shoh filmimet e disa shqiptareve qe djegin flamurin grek ndersa ne menyre diplomatike qeveria jone buzeqesh dhe ben dhurata varrezash ndaj grekeve. Me thuaj ti, kush del i tallur, i fyer e i poshteruar? Ai greku barbar qe kendoi kengen apo ti si shqiptar qeveria e te cilit te le ne balte te ndihesh me jetim se jetimi e me i poshteruar se lypesi i rruges?
    Ndiej se duhet te pergjigjem ne emer te te gjitheve , ju pelqen apo jo.........
    Ne jemi te tallur, ne do mbetemi rrugeve, ne nuk do te na adoptoj shteti, atdheu yne, ne ishim, jemi e do te jemi jetime derisa ne krye te kemi disa njerez qe vetem politikan nuk mund te quhen.........
    Andaj o te dashur , thote nje fjale e urte qe (.....) te keq i'a kan fajin qimet , atehere lereni te jete greku ai (.......) i keq..............
    Edhe kete nuk e quaj as perulje, as nenshtrim, as dhunim....thjesht ndihem shume me lart se ata dhe kete duan s'duan e kane pranuar......Me mire te te kene zili se sa meshire............
    E fundit persa i perket kesaj teme pa fillim e pa krye.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Ariel2 Lexo Postimin
    Ndiej se duhet te pergjigjem ne emer te te gjitheve , ju pelqen apo jo.........
    Ne jemi te tallur, ne do mbetemi rrugeve, ne nuk do te na adoptoj shteti, atdheu yne, ne ishim, jemi e do te jemi jetime derisa ne krye te kemi disa njerez qe vetem politikan nuk mund te quhen.........
    Andaj o te dashur , thote nje fjale e urte qe (.....) te keq i'a kan fajin qimet , atehere lereni te jete greku ai (.......) i keq..............
    Edhe kete nuk e quaj as perulje, as nenshtrim, as dhunim....thjesht ndihem shume me lart se ata dhe kete duan s'duan e kane pranuar......Me mire te te kene zili se sa meshire............
    E fundit persa i perket kesaj teme pa fillim e pa krye.
    Kur e ndjen veten kaq te mencur , pse nuk vjen e te na qeverisesh,?
    perse nuk na udheheq o ariel i madh?
    Ke mi nevoje per burra te mencur si ty.
    Te lutemi ndihmona.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Sote mu zu fryma o zoti i madh,sote e kujtova At fishten ,kure Ai thoshte bashkohuni ,duajeni njeri tjetrin o shqiptar se ska q' ju bej as nji krali.Oh zot vdiqa nga tmerri sote pash nji makin me targa KV te (kraleves )E shqiptaret po e shiqonin sikur po kalonte nji MBRET O zot i madh qfar te bera qe me ndeshkove kaq rend,Si i durova ata trima shqiptar qe duan te me gelltisin vetem zuza sua man desha njiher ta nxjer ate virane ,po qa ti beja hingirizmave te te poshterve shqiptar qe do vinin e te mi ofronin familjes buk per dark nese do pranonte ime shoqe te flinte ne nji jorgan me dark sjellsin per burg as qe mendova po kisha frik po ja qart punen qeveris e shipecav punen hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa.Dikur ju pata ber vrejtje se shkau sna friksohet po tani dite e me teper po binden se une jua thash te verteten,,,,,,,,,,,,As greku sna friksohet ,ai edhe do bej lidhsa kepucash nga zorret e shqiptarve se atyre ju ndihmojn kaurrrat shipfolsat e kaurrat jon ata qe nuk jon edhe ne jet SHqiptar e jo veq me fjal se po u del boja ore burra, se po na njoh bota si paren e kuqe si thot populli.Po me ke te luftojm ne shqiptaret kure Arrnautat i kemi e kaurrat armiq armiq armiq Me ke do luftojm se pari kure armikun e ke ne shpi ne rruge ne te majt e djatht para e pas KEMI SHQIPTAR QE PO PUNOJN PER TE QEN TE ROBRUAR ,ANDAJ SE KAN VESHTIR ME NE AS GREKU AS SHKAU pa e vrar kaurrin e kaurri esht Ne tiran e Prishtin e kudo qe udhheq kjo garnitur jo nacionaliste po hajnishte e qetnike serbe millosheviqiste.DERI SA NA UDHEHEQIN NJERZ QE LAKMOJN NE LEKUN DHE SKAN BURRERIN E SHQIPTARIS DO NA FYEJN E SHAJN TE GJITH TE GJITH TE GJITH>>.................................................. .................................................. .................................
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 30-03-2010 më 12:25

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Sote mu zu fryma o zoti i madh,sote e kujtova At fishten ,kure Ai thoshte bashkohuni ,duajeni njeri tjetrin o shqiptar se ska q' ju bej as nji krali.Oh zot vdiqa nga tmerri sote pash nji makin me targa KV te (kraleves )E shqiptaret po e shiqonin sikur po kalonte nji MBRET O zot i madh qfar te bera qe me ndeshkove kaq rend,Si i durova ata trima shqiptar qe duan te me gelltisin vetem zuza sua man desha njiher ta nxjer ate virane ,po qa ti beja hingirizmave te te poshterve shqiptar qe do vinin e te mi ofronin buk per dark nese do pranonte te flinte ne nji jorgan me dark sjellsin.Dikur ju pata ber vrejtje se shkau sna friksohet po tani dite e me teper po binden se une jua thash te verteten,,,,,,,,,,,,As greku sna friksohet ai edhe do bej lidhsa kepucash nga zorret e shqiptarve se atyre ju ndihmojn kaurrrat e kaurrat jon ata qe nuk jon edhe ne jet SHqiptar e jo veq me fjal se po u del boja ore burra sepo na njoh bota si paren e kuqe si thot populli.Po me ke te luftojm ne shqiptaret kure Arrnautat i kemi e kaurrat armiq armiq armiq Me ke do luftojm se pari kure armikun e ke ne shpi ne rruge ne te majt e djatht para e pas KEMI SHQIPTAR QE PO PUNOJN PER TE QEN TE ROBRUAR ,ANDAJ SE KAN VESHTIR ME NE AS GREKU AS SHKAU pa e vrar kaurrin e kaurri esht Ne tiran e Prishtin e kudo qe udhheq kjo garnitur jo nacionaliste po hajnishte e qetnike serbe millosheviqiste.DERI SA NA UDHEHEQIN NJERZ QE LAKMOJN NE LEKUN DHE SKAN BURRERIN E SHQIPTARIS DO NA FYEJN E SHAJN TE GJITH TE GJITH TE GJITH>>.................................................. .................................................. .................................
    Mua me vjen turp kur e lexoj kete postim e ty ganimet nuk te vjen turp kur e shkruan?
    Neqoftese kerkon te besh propagande fetare shko tek temat tuaja e nxiji faqet, por jo nderin dhe zakonet tona
    Ti kerkon percarje !
    Ti je armikja me e madhe e shqiptareve se edhe vete serbi e greku
    TURP
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 25 prej 32 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •