Ne Gjilan kallet flamuri grek ......![]()
Ne Gjilan kallet flamuri grek ......![]()
E cka te nevojitet BE-ja kur te poshterojne... jo keshtu falemdinderit BE e falimenderit NATO. Te dyja vendet jane anetare te NATO-s pra jane te betuara se do ta mbrojne njera tjetren ne rast agresioni te jashtem?! Shqiperia duhet t'i plotesoje standardet e BE-se, vetem 50% te plotesoheshin do te rritej mireqenia e shqiptareve, e jo per shkak te Greqise apo te ndonje shteti tjeter. Shqiperia nuk reagon, po te ishte qeshtja me u ofendu 'te majte' e 'te djathte', keta politikane te paret do te ishin pra ta fusin popullin ne percarje.
Kenge budalleske e disa injoranteve raciste nga Greqia, aty vendosen kryqe (mos ndoshta keta jane kristianet e vertete, keta krenohen se i kane vrare te paret e tyre qe i 'krishterizuan' me dhune - normal se jo, tjera) ne to shihen nje djal duke bere shurren ne flamurin Amerikan, por gjithashtu shihet duke urinuar edhe ne flamurin shqiptar, shihen 'shenjtoret' greke duke poshteruar flamurin shqiptar, etj skena raciste e ksenofobike... dhe ne fund hiqen kokat e shqiponjes dy krereshe, dhe ne vend te tyre vendoset nje derr. Pastaj futet edhe figura e Jezus Krishtit dhe Palit, pra i shtine njerezit me urrejte besimin krishter, kur keta s'kane te bejne asgje me besimin krishter. Ma zi se islamiket jane bere, e pastaj si me dashte kete fe nese behen kesi lloj kanibalizmi.
NOrmal e kane futur popullin e vet ne paranoja, pra priten te behen gjera te tilla. Po nuk eshte vetem ushtria, por edhe nje pjese e tyre, por jo krejt normal se jo. Po nejse tjeter gje eshte te futet nje kenge ne internet, e tjeter gje ushtria e nje shteti te beje racizem (se do i bejme keshtu e ashtu). Keshtu as Bin Ladeni s'eshte (d.m.th. ja kane kalu edhe atyre Talibaneve)...
Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 30-03-2010 më 16:43
O mesia e di ti kush e ka bere kete video?
ne cdo vend ka nazista qe nuk meren me gje tjeter pervec me keto gjerash cfare shembull jep aman
mos e ulni veten bo mbanu nuvelin tuaj o njerez
Beme nje nder
lereni Skenderbuan rehat te gjthe i vime anesh se nuk kemi aq by.. sa ai
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Albo ne radhe te pare i vetmi rol qe ka ambasada ketu eshte te na mare leket ne me ndonje prokure edhe pse jane te detyruar te na i japin pa lek ose me nje pagese shume te vogel
as nje rol tjeter ska ambasada tone ketu
eshte kollaj te flasesh nga karigja zoteri po nuk e ke provuar ndonjer te te zhvate shteti tend per nje sertefikate ....
jemi nje shtet shume i dobet sa vite duhet te kalojne qe ta kuptosh?
Sa per ate qe shkruajte tja kthejme ne te njejten menyre dhe ne atyre
ajde ti si me gangester po ta mbajti edhe thire ta shikojme ne ke biruce do kalbesh
nese kishim shtet qe na mbronte do e kishim bere te jesh i sigurte pa thirjen tende
po nuk mendojme jeten tone ta kalojme neper burgje....
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 30-03-2010 më 16:58
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
IK more thye qafen ,une po te tregoj ku esht lepuri e ti po me thua ja ku esht tragu.Po qa te bejm zotri qe tjeret te mose na fyejn e shajn e keq trajtojn si kafshet.Ik se jom rras patriotizem shterp.Me kini lodhe me fjal. jua kom par burrerin qe moti, nuk na duhen prralla, po te jetojm tamam si njerz. SESHT KTU FJALA per prapagand fetare po deri sa e ndjeni veten shqiptar mbi te gjitha as mos mendo se je fetare .dhe deri sa nuk je fetar as komtar .Te tillet si ti as komb as fe skan sese ne institucione fetare e komtare jua pshurr armiku.Dhe armiq kemi nga do qe na sheh syri po ata smund a as baz per ti luftuar sepse kure 100 ndertojn vetem nji ua shkatrro punen e lere ne ket kosov ku te gjithb shkatrrojn as nji nuk nderto.Te pakten mua pom me dhimset mundi i atyre qe flijuan per ket popull jo falenderus.Sa jetim kan mbet ne meshiren e fatit ,do mendoni se tjeret do i len kshtu femijet e tyre hahaha jo zotri po kure ske rruge mose kerko shtigje. Do ta kuptosh se vertet armiku i shqiptarit esht shqiptari po ti sqenke i vetdishem se je me shka se shkau pasi une qenkem me i rrezikshem se greku e serbi sepse une te qaj e ai pe di.
Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 30-03-2010 më 17:51
ganimet,
edhe pse deri diku e kuptova se ç`deshe të thuash mirpo nuk je hiq i kjarrt në shkrim prandaj tjetër herë sqarohu më mirë.
E nuk kam asnje mundesi te bej replike pasi moderatori isalo-arab ma ka hequr temen, ska faj atij ja kane ngarkuar kete detyre!!!!Nejse me cfare syu e pe ti qe une jam pro grek e anti shqipetare,e ate te majtin apo te djathtin, megjitheate besoj se mund ta kesh pare dhe ti me ate syun qe shikon dhe i nderuari moderator.Mbajeni mend kete shprehje ti dhe moderatori i nderuar: Nese dikush te urren dhe ti nuk kerkon ta argumetosh te verteten , pa e vrare mendjen shume fajin e ke ti!!!!
Kjo eshte pune shtetesh, pra duhet te zgjidhet ky problem nje here e mire pra te heqet dore nga rracizmi dhe te mos dalin ne parada se kinse qe i kane bere disa ushtrime keta qenkan me trimat. Me standarde te NATO-s edhe Ushtria Shqiptare trajnohet. Me diegie flamujsh personalisht mendoj se asgje nuk zgjidhet, duhet me protestu ne menyre paqesore se na nuk e urrejme kombin grek dhe kulturen e tyre, por e urrejme racizmin e kanibalizmin e disave qe fatkeqesisht iu eshte bere vend edhe ne ushtri te NATO-s, edhe duhet me ju thone ketyre ushtareve se ne i 'mirepresim' pasi qenkan qaq burra te forte.
Ja e gjeta temen me vjen shume mire qe greket e than ate qe e mendojne te verteten
Kur hysh ne greqi nuk mundesh te marrish vizen po su deklarove grek dhe shqiptaret e murren kete vize sikur nje bekim nga zoti,te lumtur e nje gezim te madhe tani po ata grek te quajn derr
per ate qe ata i ofruan atyreve qe e dhan kombin emrit per nje viz m.... shume me vjen mire per
kete me duket shumica e shqiptareve nuk e dijne per kalin e trojes.
pastaj pensionistet edhe atyrve do i vjen radha pra kali i trojes.
Sa i perket djegjes te flamurit nuk jam per kete por per nje protest gjithekombetar para ambasadave greke ne europe dhe bote, qe te behet falje publike per popullin shqiptar nga qeveria greke.
Çfare te ofron greku dhe sllavi ruana zot.
Ndryshuar për herë të fundit nga nostradamus99 : 30-03-2010 më 18:33
"Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"
Je vais bien quand l'Albanie va bien
Tung Albo
Me ne fund dicka shkrove edhe ti.Me vjen keq por mesazhi juaj eshte pak tinzar.Pse do te thuash ti?Ta them une.Jo se nuk ju nuk e dini,por qellimisht bene sikur nuk e ve re duke menduar se na i hodhe vetem me shprehjet e fillimit,te cilat jane mese te rregullta.
Zoteri thirrjet dhe ulerimat e marinsave greke jane te organizuara nga ushtria e nje vendi fqinj qe eshte aneter i NATOS.Ato trupa zoteri udhehiqen nga ministria e mbrojtjes e shtetit grek.Pra ajo eshte politike shtetrore.Nuk eshte pune e nje kapteri ushtrie.Eshte pune e shtabit te ushtrise greke.Me e turpeshmja eshte se keta zagare jo ushtare parakalonin para surratit te presidentit te Greqise.Vendi i tij eshte anetar i EU dhe NATO.Me kete shfaqje qe nuk eshte e rastesishme dhe as e para here qe ndodh Greqia tregoi se eshte turpi i Europes,eshte nje shtet pleh ballkanik.Greqia eshte nje shtet dinak,politikanet e saj po t'ju arrije ajo qe kane para jane gati ta fusin mbrapa.Por dinakeria dhe genjeshtra ju doli ne shesh.3308 bilion Euro eshte borxhi saj.Per vite te tera qeverite e pista te ketij vendi me politikan te korruptuar kane mashtruar EU.
Ndersa veprimet spontane te shqiptarve nuk jane te organizuara nga shteti shqiptar zoteri.Ky ehste dallimi i madh Albo,gje te cilen ju e dini shume mire.Qellimisht ju mor zoteri kerkoni te vendosni shenjen e barazimit,por hidhja pates ato.Shqiptaret reaguan te revoltuar,sepse kane votuar per nje qeveri politikanesh servil,qe jane ne krye te qeverise me vota te vjedhura.Nqse reagimi i qeverise do te ishte ne kohen e duar dhe i me tonet e duhura,nuk do te kishte reagime te tilla.Kij kujdes e mos u beje si Vangjel Dulja!Edhe une nuk jam dakord te digjet flamuri qe perfaqeson nje komb, i cili nuk eshte i gjithe si ata zagare politikane qe jane ne krye te shtetit te dhjer grek.Kombi grek ka plot njerez te mire e me gjykim te shendosh,shume nga keta kam takuar edhe une qe po shkruaj keto pak rreshta.Ata nuk jane dakord me veprimet e qendrimet deniguruese te shtetit te tyre kunder shqiptarve.
Albo une i till jam,jua them ne sy njerezve ato qe mendoje.Mbas krahve une nuk derdellise.Po qe se une nuk jam i deshirueshem, thuama cope ketu ne shesh te mejdanit dhe une te le te qete e beje c'te duash me pronen tende!
Faleminderit
If friends were flowers,I'd pick you!E]
Krijoni Kontakt