me vjen keq qe kerkon te i cmangesh thelbit te debatit!!
une thjesht te bera nje pyetje ty!se si ka mundesi qe ti kritikon shqiptaret te cilet ne shenje proteste dogjen flamurin grek,ne nje kohe qe per rastin aktual ku strukturat ushtarake qeveritare te Greqise fyen mbare kombin shqiptar dhe ti nuk reagove fare!!
kurse per ate qe ti me the se gjoja une paskam fyer Skender Beun eshte vetem nje genjeshter,Skender Beu eshte hero i kombit pamvarsisht se juve keni qefe qe ta pervetsoni duke e quajtur si hero i krishterimit....kurse per Terezen e kalkutes
kam thane dhe vazhdoj te them qe ka nje kontribut te pa mohuar ne sherbim te kishes dhe si e tille duhet vleresuar,por kurre nuk krahasohet me figura apo heroj kombetar si Skender Beu apo Adem jashari etje etje!!
te rikthehem dhe nje here thelbi i debatit!!
ata qe fyen shqiptaret nuk ishin greker te thjeshte,por ishin ushtar dhe oficer
te ushtris greke,te cilet jane nen kontrollin dhe juridiksionin e qeverise,parrlamentit dhe presidences greke!qe DMTH se sharjet apo fyerjet ndaj shqiptarve kan ardhur nga politika institucionale e Greqise then ndryshe nga perfaqsuesit legjitim te grekve,dhe jo nga disa "exstremist"apo disa te dehur rrugace!
Krijoni Kontakt