Close
Faqja 26 prej 65 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 650
    i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Ndersa asaj kukuvajkes nga Kosova i them:''Qafsh per koken tende'' qe qan per kriminelin enver hoxha!
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    te lumte goja o nestorp trimi..

eshte kenaqsi te lexosh shkrimet e tua te sinqerta.

big problemi tani eshte ky.. e qe ne duhet te mos rrijm duarkryq..
    qe xhahilet te mos e perdorin vloren perseri si Kopan kunder demokracise si kallash te ed-rucit kunder partise qe lindi si shprese per dite te bukura per popullin tone..
    pra ta mbrojme PD-ne dhe idealet demokratike nga bishat.. qe sot jan grusht celiku i bashkuar rreth krimineleve edvin e kompani..

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Brari une kam rezervat e mia edhe per PD e cila eshte kthyer ne prone private te Sali Berishes.Une nuk jam me ai qorri i viteve '90.Politiken shqipetare e shoh me sy kritik si majtas e djathtas.Une po jetoje e punoje ne nje vend ku per abuzime me dhjetra paund shume anetare te vjeter te parlamentit Britanik nuk do te jene me ne Westminster.Po ne vendin tone qe vjedhjet jane me miliona cfare ndodh?Asgje!
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    ............

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    mesazhi siper qe e fshiu
    Komunizmi është sistem i keq, sepse nuk lejon pronën private, por të paktën, edhe pse i varfër, kombi jeton dhe shumohet, nuk vdes, Kapitalizmi i sotëm, është më ke
    sa mire e paskam dit un......
    antishqiptaret te gjithe nga krahu i kuq jane.
    t'pakten ky e fshiu nga turpi, gjysa e t'keqes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Ganimet, vetë XHAXHI pati thënë: "Dhjetë vjet do të më qani, dhjetë vjet do të më shani, pas dhjetë vitesh do të më kërkoni".
    E sheh, ti je gati të hysh në 10 vjetëshin e fundit.
    Mos harro nuk do të jesh i vetëm.

Adem nuk ke nevoj te kerkosh xhaxhin !
    mere famuiljen dhe shko ne korejen e verit aty i ke xhaxhistat,nuk dij se si po mundesh me jetu ne nje shtet kapitalist te kalbur!

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    o batamat
    nuk e kupton se po behesh qesharak duke qujt fashista njerezit vetem se thone te verteten per enverin?
    Ku e pe ti se po quaj fashista ata qe po shajne Enverin ? Pse si kujton ti se vetem fashistet dhe nazistet ishin armiq te Enverit ? Une te tille quaj ata qe ishin aleate te nazifashizmit dhe vijne edhe sot e kesaj dite dhe na prrallisin ketu si qyqet duke u mundu me fitu pike si antienverista !
    Dhe kur neve nuk biem ne kete loje , fillojne dhe na quajn "sigurimsa" , "enverista" etj.

Ka edhe me keq , si keta moderatoret si Dias10 , qe si nazistet gjermane vaftit (kam pare nje "shpallje" e asaj kohe : Urdher i komandes gjermane...), fshin postimet e mia qe diskutojne pikpamje politiko-historike . Akoma me mendjen e 1943-shit .

Sa per Enverin , qe t'i mundohesh me e fut midis nesh , une po te them se nuk e po e mbroj , une po citoj vetem ato qe ka bere duke u munduar mos te genjej , madje dhe me artikuj origjinal te kohes dhe te shkruar jashte Shqiperise .

Kjo juve ju dogji dhe filluat sharjet dhe shpifjet sic e keni zakon , me shpresen se do te me friksoni apo mbyllni gojen ! Apo ato artikuj do t'i benit te pabesueshem !

Po ju genjen mendja nate dhe dite dhe ta dini kot keshtu sa per informacion , se keshtu si une, ne menyre te ekuilibruar dhe realiste, ka shume qe mendojne sot ne Shqiperi apo ketu ne emigracion. Ju harroni se ata qe i nxirrni bojen vehtes tuaj jeni po vete juve !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 29-03-2010 më 17:47

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Nuk e fshiva nga turpi, u nisa të shkruaja gjatë por e lashë. Atë sipër e dërgova pa dashje.

E lashë se është e kotë të diskutosh me njerëz që s'kuptojnë.

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    na duhet nje Enver tjeter qe te marri Salen e ta hupi me lope ne mal.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Është qesharake kur shajnë komunizmin këta përkrahësit e ish-komunistit berisha.

U është mbushur mendja se berisha është i mirë dhe anti-komunist.

Faqja 26 prej 65 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •