Close

Rezultati i Sondazhit: A do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman të Maqedonisë>

Votues
84. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

55 65.48%
  • Jo

19 22.62%
  • Nuk kam qendrim

4 4.76%
  • Ndoshta

6 7.14%
Faqja 31 prej 38 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 378
    Jeni duke e marre ne qafe kyt komb. Jeni gjithmone ju, drejtuesit e islamit shqiptar qe i beni shqiptaret te turperohen per emrin qe mbajne. Mua me vjen turp per ju, ndihem inferior si shqiptar per fajin tuaj. Ne vend qe te kerkoni ruajtjen e muzeve historike kombetare siç eshte shtepia e Nene Terezes, qe ne ate vend do te ndertohet Kisha maqedonase, e vetmja kerkese qe keni bere eshte ndertimi i nje xhamie. Eshte e vetmja kerkese qe maqedonasit prisnin, per t'i paraqitur shqiptaret islamik, terrorist, injorant, perpara kancelarive europjane. Fajin nuk e keni ju, por e kane politikanet shqiptar, qe me pa aftesine e tyre jua lene fatet e kombit ne dore, disa injoranteve te asimiluar, prapavijes se ushtrise turke. Fatmirsisht nuk keni asgje ne dore brenda kombit shqiptar, por te ndikosh negativisht ne jeten e nje kombi nuk lypet edhe aq. Dergoni leter Nenes Turqi se ndoshta do t'ua zgjidhe problemet. Ndoshta... Nëse dikush mendon se shqiptarët do të harxhojnë energji për të ndërtuar vepra të cilat qeveria turke i shpall për arkitekturë nacionale turke e ka shumë gabim. Turqia bashkë me Nikolla Gruevskin pak muaj më parë e uzurpuan hanin Kurshumlia në qendër të Shkupit duke e nxjerrë në rrugë Institutin e vetëm kulturor shqiptar në kryeqytet pikërisht duke arsyetuar se ky han qenka arkitekturë “turke”.
    Bini asaje çe ka emrin, qemanese t'i bini, se Turqia shikon interesat e veta, ndersa ju drejtuesit e islamit shqiptar mbeteni me ate ne dore, organin qe urinoni, e vetmja gje qe u ka mbetur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    40
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    I vetmi shpetim per Shqiptaret ne FYROM-it , eshte te votojne platformen e

PDSH-se.

cilen platform ,shpallja e zores qore te quajtur tetov kryeqitet???!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    40
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Ja kush duhet te udheheqe shqiptaret:

kollaj eshte ne tetov apo tiran , prishtin te jesh shqiptar kto debilat politikan spo e kuptojn hiq gjeostrategjin po e ndimojn tezen e gruevskit se shkupi eshte i shkijeve.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Gimche
    Ti me sa shifet mund te jesh ndonje hogj dhe eshte e kot te debatohet,ti e din qe kosoven e shpetoi krishterizmi besoj se nuk ka nevoj ti hym kesaj teme sepse te gjith pajtohemi.
    Fjala ishte se demin me te madh ne shqiptave na solli konvertimi ne islam,dhe duke u konvertua lam ne duar te sllave te gjitha kishat shqipetare qe sot jan tjetersua dhe asnjeher nuk jemi marr me to por kemi ber luft se kush po nderton gjamia me shume.
    Sot vetem ndoni injorant nuk din se mu keto kisha jan ber sebep qe serbia do te nderhyj ne kosove dhe kosoven do ta destabilizoi sa her ti teket serbis.
    Me sa di une kryetari lushtaku ka mbyll diku 18 kurse fetare ne rajonin e skenderait,eshte e vertet qe po te kishte vendosmeri me te madhe do ta kishte perzen ket imam por popullata e varfer e kesaj ane kete imam e perkrahin sepse ka arrit ti blej per fat te keq keta fshatar.
    Hahahaha do sene po i din, do sene spo don mi dit (spo thom spo i din, se po i din shum mir po spo ki qef me kan qashtu).
    Nuk jom hoxhë, Kishat në vendin tonë që hiq ma larg spo shkojmë në zonën e Drenices jon kan gjithmonë Kisha Ortodokse (pra edhe na kur jena kan Krishterë përpara), prej kohës mediantve, masandej pushtimi Bullgar, Bizantinët e qishtu u kan gjithë, konvertimi i jon në Islam atë botë u kan konvertim taktik (për me pshtu prej asimilimit, pra mos mu ba shka ose grekë qashtu u kan situata atëherë spo thom sot).
    Është e vërtetë qe bash keto Kisha jon tonat si ajo në Deçan (Manastiri), Pejë, Prizren apo Graçanicë, po o burrë Shqiptar Ortodoks në Kosovë nuk ka, eh keto u duft mi marr Kisha Katolike, ose mi ba Kisha Katolike ose mi kthy ne Xhamia pra nuk u kon duft mi lan ashtu se qe tash po jau shohim sherrin, jo vjen Tadiçi, jo Peshkopi Irinej, jo u shkarku Artemije merremi me probleme palidhje qe as su duft me na ni bile.
    A je në dijeni ti se kush osht Basri Lushtaku edhe ni sen pot veti sa fmi i ka Sami Lushtaku a e din (kshtu seriozisht pa hajgare, se po du mu lidh dikun)

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga sopra Lexo Postimin
    Un s'pajtohëm, c'eshte kjo e thene ? Nese kultura evropjane, eshte kulturë e krishtere atehere 1000 turpe per krishterizmin !

Kosovën e shpetuan bit e kesaj toke qe u flijuan per atdhe !

Po te kishe qen drenicak hakikat, do e kishe kuptuar qe Liria s'dhurohët, por fitohet dhe jo me "biseda", por me gjakë !
    E sa njeriu flijohet per vend te vet por asnjeher nk e arrin lirin,por duhet te jemi te sinqert e mos ta genjejm vehten se sa per flijimin e shqiptarve nuk kishe pa me sy lirin,ne qoft se je akoma i kthjellt nga mendja te kujtohet me siguri kollona e njerzve qe leshonin kosoven,dhe per 24 ore u boshatis kosova nga shqiptaret,dhe ishin miqetn tan qe e mundsuan kethimin e tyre ne trojet e veta.
    Mos te behemi buk permys sepse kam dron qe trimave si ti te mos ju vie rasti se kam dron qe do hyn ne beograd per 24 or kuptohet me fjal se me vepra u pam kush ishum.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Jeni duke e marre ne qafe kyt komb. Jeni gjithmone ju, drejtuesit e islamit shqiptar qe i beni shqiptaret te turperohen per emrin qe mbajne. Mua me vjen turp per ju, ndihem inferior si shqiptar per fajin tuaj. Ne vend qe te kerkoni ruajtjen e muzeve historike kombetare siç eshte shtepia e Nene Terezes, qe ne ate vend do te ndertohet Kisha maqedonase, e vetmja kerkese qe keni bere eshte ndertimi i nje xhamie. Eshte e vetmja kerkese qe maqedonasit prisnin, per t'i paraqitur shqiptaret islamik, terrorist, injorant, perpara kancelarive europjane. Fajin nuk e keni ju, por e kane politikanet shqiptar, qe me pa aftesine e tyre jua lene fatet e kombit ne dore, disa injoranteve te asimiluar, prapavijes se ushtrise turke. Fatmirsisht nuk keni asgje ne dore brenda kombit shqiptar, por te ndikosh negativisht ne jeten e nje kombi nuk lypet edhe aq. Dergoni leter Nenes Turqi se ndoshta do t'ua zgjidhe problemet. Ndoshta... Nëse dikush mendon se shqiptarët do të harxhojnë energji për të ndërtuar vepra të cilat qeveria turke i shpall për arkitekturë nacionale turke e ka shumë gabim. Turqia bashkë me Nikolla Gruevskin pak muaj më parë e uzurpuan hanin Kurshumlia në qendër të Shkupit duke e nxjerrë në rrugë Institutin e vetëm kulturor shqiptar në kryeqytet pikërisht duke arsyetuar se ky han qenka arkitekturë “turke”.
    Bini asaje çe ka emrin, qemanese t'i bini, se Turqia shikon interesat e veta, ndersa ju drejtuesit e islamit shqiptar mbeteni me ate ne dore, organin qe urinoni, e vetmja gje qe u ka mbetur.
    Fillimisht sa i përket organit që urinon, shpresojmë që ai të mbetet në gojën tënde ashtu si edhe është duke u permendur nga goja jote vazhdimisht.
    Si duket nuk qenke mirë i informuar por organizata "Zgjohu" ka paraqitur kerkesat dhe shumë qartë i kam ritheksuar edhe unë ketu, por nuk të arsyetoj dot për mungesën e informacionit ajo është e metë e jotja dhe tregon injorancën tënde se si vërsulesh pa e ditur se si janë rrjedhat.
    O Ilir Dardani, e dimë fare mirë shkrimet e tua madje e ke fut Islamin edhe tek Sali Berisha dhe Edi Rama në një shkrim ku ke thënë se fajin e ka kjo fe për problemet midis tyre.
    Ne do të vazhdojmë me kërkesat tona që përkojnë me nevojat e Shqiptarëve dhe për këtë e kemi përkrahjen e Muslimanëve Shqiptarë dhe Katolikve Shqiptarë, ndërsa njerëz të shitur si puna jote nuk na duhen, si do qoftë ekziston edhe një e mirë ndër gjithë këtë postim qe shkruan ti, ti na tregon qartë se je spiun dhe punon kundër interesave të vendit dhe kundër vullnetit të Shqiptarëve por ta rikujtoj një gjë që thotë shkrimtari jonë i madh Faik Konica: "Sikur Islami mos të ishte në trojet Shqiptare, Shqiptarët do të ishin shumë në numer mirpo sdo të quheshin Shqiptar"
    Vazhdo ti me përçarje dhe anti-Islamizem sepse në disa momente po tregohesh më Katolik se Papa, por unë i ftoj që të bashkohemi të Musliman dhe Krishterë kundër fundërrinave Maqedonase dhe projektit të tyre i cili jam i bindur 100% se i ka ditët e numëruara.

Nuk perfaqesohen shqiptaret me ane te organizatave islamike, por me struktura shteterore.Po ku i kuptoni ju keto. Diskutimet qe behen kunder Projektit te Shkupit perfundojne gjithmone ne kerkesen per te ndertuar nje xhami. Ne asnje vend nuk e kam lexuar qe shqiptaret o kush tjeter qe flet ne emer te tyre, te bejne kerkesa te tjera perveç nje xhamie. Jeni gjithmone te njejtit me ata qe 100 vjet me pare ju bashkuan Turqise per te ndaluar alfabetin shqiptar me shkronja latine, duke reklamuar alfabetin arab. Pastaj ti duhet t'a mbyllesh, sepse i kam lexuar shkrimet tua edhe tek forumi islamik, dhe nuk je aq patriot sa thua.
    Persa i perket Ilir Dardanit, i kam lexuar artikujt qe ai publikon dhe jam plotesisht dakord me te. Dhe nga ana gazetareske eshte shume i zoti. Une nuk jam Ilir Dardani sepse jam shkodran dhe ai mesa di une eshte nga Kosova.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Xhamit jan identitet per shqitparet !
    Kishat jan per sllavët dhe grekët !
    Me pranimin e fesë Islame, ne shkurt e shqip u kemi ber te ditur kojshive tan, qe s'jemi si ta !
    Turqit si kem konsideruar asnjehere armik te kombit shqiptar, perkundrazi ata kan meritat e shpetimtareve.

Sa i perket alfabetit, ka qen njesoj per ne, dac ai latin, dac ai arab. Po e them kete, se po ta kishim zgjedhur ate arab, sot do e kishim kritikuar ate latin.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Nuk perfaqesohen shqiptaret me ane te organizatave islamike, por me struktura shteterore.Po ku i kuptoni ju keto. Diskutimet qe behen kunder Projektit te Shkupit perfundojne gjithmone ne kerkesen per te ndertuar nje xhami. Ne asnje vend nuk e kam lexuar qe shqiptaret o kush tjeter qe flet ne emer te tyre, te bejne kerkesa te tjera perveç nje xhamie. Jeni gjithmone te njejtit me ata qe 100 vjet me pare ju bashkuan Turqise per te ndaluar alfabetin shqiptar me shkronja latine, duke reklamuar alfabetin arab. Pastaj ti duhet t'a mbyllesh, sepse i kam lexuar shkrimet tua edhe tek forumi islamik, dhe nuk je aq patriot sa thua.
    Persa i perket Ilir Dardanit, i kam lexuar artikujt qe ai publikon dhe jam plotesisht dakord me te. Dhe nga ana gazetareske eshte shume i zoti. Une nuk jam Ilir Dardani sepse jam shkodran dhe ai mesa di une eshte nga Kosova.
    Fillimisht nuk më intereson a je Ilir Dardani apo jo, e di që shitesh si gazetar (pavarsisht a je apo jo nuk dua ta kontestoj atë) pohimet i ke të ngjajshme me të.
    Postimet e mia në forumin Islamik nuk e di që dallojnë nga ketu jo vetëm aty mirpo kudo, madje kam pasur debate të nxehta edhe atje për simbole e çështje të ndryshme, nga kjo që them del se është e pavërtetë ajo që thua ti për mua se "nuk jam patriot" bile mos fol pa argumente sjelle ndonjë postim timin (jo-patriot) dhe sjelle linkun pajtohem në të kundërten mos flit për mua.
    Aty ku e kam nënvizuar më të kuqe kam dashur të tregoj se si "gazetar" nuk paske informacione të duhura, ndërsa unë edhe pse nuk e kam këtë profesion posedoj informacione se kërkesat e Shqiptarëve nuk janë vetëm për një Xhami dhe nuk përfundojnë kërkesat me plotësimin e kërkesës për Xhami, andaj është dobësi e juaja që në mungesë informacioni dilni me paragjykime për Shqiptarët e atyre trevave.

Citim Postuar më parë nga shkupjoni_24 Lexo Postimin
    cilen platform ,shpallja e zores qore te quajtur tetov kryeqitet???!!!
    Kliko ketu qe te mesosh me shume qe te mos flasish paushall edhe njehere !

http://www.pdsh.info/files/Marreveshja_re.pdf
    Ndrysho Firmën

Faqja 31 prej 38 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •