Close

Rezultati i Sondazhit: A do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman të Maqedonisë>

Votues
84. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

55 65.48%
  • Jo

19 22.62%
  • Nuk kam qendrim

4 4.76%
  • Ndoshta

6 7.14%
Faqja 30 prej 38 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 378
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    I vetmi shpetim per Shqiptaret ne FYROM-it , eshte te votojne platformen e

PDSH-se.

Çudi se si OJQ-të dënojnë ashpër PDSH-në kur kjo është më e "mira"

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Çudi se si OJQ-të dënojnë ashpër PDSH-në kur kjo është më e "mira"
    OJQ-te qe ti i permende jane dore e zgjatur e partise çobaneske BDI.
    Ndrysho Firmën

Ja kush duhet te udheheqe shqiptaret:

Ndrysho Firmën

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    D.m.th. xhamia sipas teje qenka me e mire dhe me me rendesi se krejt gjendja ekonomike e politike e popullit shqiptar atje. Atje ka shume patriote shqiptare, eshte dem qe ju fetaret deshironi t'i prezantoni krejt shqiptaret, e prezantoni situaten se kinse atje vetem xhamia ne mes te Shkupit po mungon, se tjerat krejt jane ne rregull. Qka te nevojitet xhamia ose kisha kur te mohon shume te drejta shteti. E marove nje xhami ne mes te Shkupit, cka rregullove asgje hiq, pervecse iu ke sherby arabeve. Iu ka lene ne injorance (po flas per ju fetaret) me kete politike qe po e ndjek, ai me qellim nuk ka lene xhami ne Shkup, qe juve t'ju radikalizoje e perpara faktorit nderkombetar do t'ju paraqese si ekstremiste, pra ju gjithmone bini ne gracke, sepse ju s'mund te mendoni me shume, nuk mund te shihni me larg se Muhamed dhe Islam, dhe ne fund t'iu shkatrroje. Krejt edhe keshtu eshte ne Kosove (po njerezit me te mencur e mbajne vetem si tradite, se e shohin se islami te con ne shkatrrim total), e ne Shqiperi eshte gjendja me e mire sa i perket injorances islame fetare.
    Ndegjom e kuptoj seriozitetin e shkrimit tuaj, andaj le të përdoret Xhamia, Kisha, Teqja, Manastiri apo çka për motivacion kundër tyre, kur them kundër tyre nuk kam për qëllim luftën siç mendon ti kur thua "Muhamed dhe Islam" por kam për qëllim argument dhe motivacion kundër tyre në sy të botës, e kjo është më e dëmshme për ta se sa lufta (kur dihet se ne jemi më të dobët se ata).
    Me këtë që po ndodh, një herë Enciklopedia famëkeqe e tani projekti "Shkupi 2014" Maqedonia po tregon intoleranc në sy të BE-së dhe përgjithësi strukturave ndërkombëtare, shihet qartë një diskriminim etnik dhe fetar që po bën Maqedonia, ndoshta ti dëshiron të mendosh ndryshe se ky diskriminim nuk është fetar mirpo vetëm etnik mirpo keshtu nuk raportojnë mediat dhe gjithashtu bota këtë diskriminim e sheh më larg!
    E dimë fare mirë se Maqedonia ka një pozicion të keq sa i përket emrit të saj, tani kur t'ja shtojmë edhe këtë problemin që është aktualizuar lirisht themi se Maqedonia i ka humbur të gjitha shpresat për t'u integruar në BE dhe NATO, nuk ka rëndesi pse i takojmë fesë Islame në kuptimin e evropianëve, ata duan vetëm një gjë barazinë, dhe jo-diskriminimin, pra pa dallime etnike, fetare apo të rracave që është shumë më rëndesi ngase ne këtë të fundit e kemi pak të vështirë ta hjeqim.
    Unë kam hapur edhe një temë se çdo të bënit në rast lufte dhe e di se kjo gjë pak ka gjasa të ndodh (apo hiq) mirpo qëllimi im ishte ta masim pulsin dhe disponimin e Shqiptarëve brenda forumit tonë.
    Pra nuk ka rëndesi a Xhami apo çka, çdo gjë qoftë edhe më e vogla duhet të përdoret kundër tyre dhe të debatohet për të, me anë të Xhamisë Shqiptarët mendoj fitojnë shumë pikë, për faktin se rasti i minarëve në Zvicër ende është i freskët dhe Evropa e cilësoj si intolerante vendimin e Zvicërranve, andaj jam i bindur se nuk ka dëshirë që kjo të ndodh edhe në Maqedoni (Ballkan).
    Zvicra i ka 4% Musliman dha sa pluhur u qu atje, po ketu në Maqedoni ku janë 33% Musliman (Shqiptar) a mendon se shpëton lehtë gjithçka? Jo asesi fundi i fundit çështja Maqedonisë (çfarëdo që të ndodh) nuk e pengon procesin në Kosovë apo Shqipëri siç mendojnë disa sepse atje vet disponimi i qytetarëve është ashtu (pra kundër ketij projekti).

Mirë mbetsh

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    OJQ-te qe ti i permende jane dore e zgjatur e partise çobaneske BDI.
    O zotri poshtë të gjithë edhe BDI edhe PDSH, ti spo kupton, ti po mendon se jemi pro njërës palë, jo asesi që të dyja janë poshtërsia dhe njolla e këtij Kombi, hë ma thuaj çtë mirë patëm nga deri tash? fjal e llafe boshe jemi mësuar por punë! keshtu ndodhi me enciklopedi, keshtu tani me këtë projekt dhe ti kerkon që të votohet ndonjëri prej tyre pavarsisht cili? jo more burr po keta me pas fytyr nuk dalin hiq aty dhe unë çuditem se si askush nuk u bënë atentat ketyre që t'ua fus frikën dhe të tërhiqen nga jeta politike se e moren në qafë popullin

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    mos shiqoni endrra me sy hapur o vllezer shqiptar nga ilirida ju jeni fajtor jo politikanet ju jeni ata qe e votuat presidentin me voten tuaj aj po jav pret kokat shqiptarve pra mblidheni mendjen dhe vedisohuni njeher e pergjithmon kerkoni at qe endrroni bashkimin aj esht shpetimi juaj dhe i yni ne pergjithesi

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ju as me protestu nu dilni spo ju kuptoj as pak pse

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Veq pak o drenicak a pom kallxon bre burr luften e fundit qaj kryqi qe po thu u kan ma afer Shqiptarëve, a ke qaj kryqi që na masakroi neve (bile mas shumti zonen e Drenices) ti bile duhet me mbaj mend kit pun, a mendon qe na si popull kena me puth najhere qat kryq a?
    Eh ndash me dit bash per qat kryq osht tu ba llaf sepse aty mbi shtepi të Nënë Terezes po kqyret mu maru Kishë ORTODKSE, e që dihet shumë mirë se me ta gjithë jemi kanë në luftë.
    Sa i përket kryetarit të juvë (Sami Lushtakut) a e keni vet najhere mos ndoshta ti je i përzier me të, hehehehe nuk po e thom veq hajt po masi di diqka rreth ksaj edhe kur dikush ka tentu me debu hoxhen e nderum banort e fshatit e kanë mbrojt me pas kanë njeri i keq tybe se kishin mbrojtë
    Gimche
    Ti me sa shifet mund te jesh ndonje hogj dhe eshte e kot te debatohet,ti e din qe kosoven e shpetoi krishterizmi besoj se nuk ka nevoj ti hym kesaj teme sepse te gjith pajtohemi.
    Fjala ishte se demin me te madh ne shqiptave na solli konvertimi ne islam,dhe duke u konvertua lam ne duar te sllave te gjitha kishat shqipetare qe sot jan tjetersua dhe asnjeher nuk jemi marr me to por kemi ber luft se kush po nderton gjamia me shume.
    Sot vetem ndoni injorant nuk din se mu keto kisha jan ber sebep qe serbia do te nderhyj ne kosove dhe kosoven do ta destabilizoi sa her ti teket serbis.
    Me sa di une kryetari lushtaku ka mbyll diku 18 kurse fetare ne rajonin e skenderait,eshte e vertet qe po te kishte vendosmeri me te madhe do ta kishte perzen ket imam por popullata e varfer e kesaj ane kete imam e perkrahin sepse ka arrit ti blej per fat te keq keta fshatar.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Shqiptaret e maqedonis jan shume te perqar,siq jemi edhe ne te kosoves,quditem se si kemi ardhur deri ketu.
    Politikajt shqipetar te maqedonis jan servila te maqedonasve,por populli shqipetar i maqedonis duhet tua tregoi vendin ketyre.
    Kam pershtypjen se po te mos ishte bashksia nderkombetare sa per ne shqiptaret,sot nuk do te ishum fare ne keto troje.
    Eshe turp edhe i akademikve shqipetar qe nuk dalin hapur kunder politikes qe bejn shqiptaret,deri kur do presin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-02-2010
    Postime
    136
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Gimche
    Ti me sa shifet mund te jesh ndonje hogj dhe eshte e kot te debatohet,ti e din qe kosoven e shpetoi krishterizmi besoj se nuk ka nevoj ti hym kesaj teme sepse te gjith pajtohemi.
    Un s'pajtohëm, c'eshte kjo e thene ? Nese kultura evropjane, eshte kulturë e krishtere atehere 1000 turpe per krishterizmin !

Kosovën e shpetuan bit e kesaj toke qe u flijuan per atdhe !

Po te kishe qen drenicak hakikat, do e kishe kuptuar qe Liria s'dhurohët, por fitohet dhe jo me "biseda", por me gjakë !

Faqja 30 prej 38 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •