Close

Rezultati i Sondazhit: A do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman të Maqedonisë>

Votues
84. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

55 65.48%
  • Jo

19 22.62%
  • Nuk kam qendrim

4 4.76%
  • Ndoshta

6 7.14%
Faqja 38 prej 38 FillimFillim ... 28363738
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 378 prej 378
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Jam pak si me vones po tkishe qen per mua ne qender te shkupit nuk do lejojsha as kish e as xhami,i kane bere keto objekte fetare si fara lules ku mrin hudhin,Sidmos ketu ne Maqedoni kishat i kane bere si Lakrat ne nje fushe.

Rrugen Gostivar-Kercov-Strug mund te ket afer 50 kisha,shteti fort de sdin ku i con paret,a kta kopukat tone shqiptar dmth politikanet i kan marur nga 10 mij euro dhe Gruevski u ka then heshtni se ua shky gojen.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Jam pak si me vones po tkishe qen per mua ne qender te shkupit nuk do lejojsha as kish e as xhami,i kane bere keto objekte fetare si fara lules ku mrin hudhin,Sidmos ketu ne Maqedoni kishat i kane bere si Lakrat ne nje fushe.

Rrugen Gostivar-Kercov-Strug mund te ket afer 50 kisha,shteti fort de sdin ku i con paret,a kta kopukat tone shqiptar dmth politikanet i kan marur nga 10 mij euro dhe Gruevski u ka then heshtni se ua shky gojen.
    Nuk eshte ndonje cudi e madhe,Gurevski i ka then shqiptareve heshtni se ju shkyej gojen se jam ne vend tim,ndersa ketu ne vendin tone i thojn te huajt politikanve tone heshtni se ju shkyej gojen
    Revolution 1848

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    jo musliman por edhe katolik jehudi apo te pafe po te ishin nese nese do ju behej padrejtsi po te kisha mundsi te ju ndihmoj do ju ndihmoja dhe ate me jeten time

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Po të kerkoni te veni bustin e Skënderbeut ne zemer te Shkupit keni perkrahjen time te plotë mirpo jo per Xhami sepse ne Maqedoni ekzistojnë plot xhamia ne raport me religjionin e popullsisë qe jetojnë atje nuk kanë nevoje per xhami...

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Po të kerkoni te veni bustin e Skënderbeut ne zemer te Shkupit keni perkrahjen time te plotë mirpo jo per Xhami sepse ne Maqedoni ekzistojnë plot xhamia ne raport me religjionin e popullsisë qe jetojnë atje nuk kanë nevoje per xhami...

Pershendetje Kronike !!

Toka e shtegjysheve te tu edhe s'ikur te jete e mbushur me kafshe te egra eshte e jotja ,

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga TeovaMas Lexo Postimin
    Pershendetje Kronike !!

Toka e shtegjysheve te tu edhe s'ikur te jete e mbushur me kafshe te egra eshte e jotja ,
    E imja është dhe une do ta marr e do heq maqedonin nga aty!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Edhe unë të përshendes Kronikë nga Shkupi
    Me këtë kënge ,

Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Perpara pleqt e tan thoshin, kete e din edhe katoliket qe sun gjejshin vajza per tu martuar dhe rrejshin rreth fejes se tyre, po nejse, pleqt e tan thoshin : Per tu be katalik, duhesh mu bo niere shkja, dmth qaq i keq qe eshte ai dyftyrsi e bukpermyz qe edhe shkavi eshte me i ndershem se ata ne krahasim, e per ne shkavi eshte KOMBI I DEXHALLIT![/COLOR]

ps: Soni, versionin e historis qe lexove, i permbahem dhe me kete kokederr qe citova, ate e vulosi !
    Cilet pleq, ata qe e lane fene katolike per interesa ekonomike? Ata qe moren emra dhe kulture Arabe dhe cuan bythet perpjete per Turqit per nje cope buke?

Faqja 38 prej 38 FillimFillim ... 28363738

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •