Ndersa mua me filloi koka. Mallkuar qofte e-mail ne cel qe me njoftoi per postim te re ne kete teme.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 26-10-2009 mė 22:23
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
I rafte nje vetetime atij cell-it tend qe te nderpreu takimin.
P.S. Elona, une kam nje parim qe kur i bej dikujt nje pyetje me shume se nje here dhe ai person hidhet nga dega ne dege dhe nuk i pergjigjet, refuzoj qe te harxhoj kohen time me dike te tille. Ah po, kam dhe kete parim qe kur nuk di dicka, me mire lexoj dhe mesoj se sa te flas ne ajer. Naten e mire!
Vetėm njė pėr qind e popullsisė sė SHBA zotėron aktualisht 38,1 pėr qind tė pasurisė botėrore, ndėrkohė qė 225 njerėzit mė tė pasur tė botės kanė njė tė ardhur vjetore tė barabartė me atė tė 2,5 miliardė njerėzve, tė kategorizuar si tė varfėr e shumė tė varfėr, bile persona tė veēantė janė shumė mė tė pasur se shtete tė tėra.
Kur qani per amerikanet ju .mua vertet me vje shume keq.Dua t'ju pushoj.Kta ktu lart s'po fitojne me si mepar jo ne populli i thjesht, kta jan ne krize.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Kina merkato me rendesishme e botes
Sorpasimi sapo u krue .E konfermojne datat e fundit te matrikolazionit.
ne nent"9" muajt e vitit 2009 ne kine Shitjet jan rritur ne 34.2%.
Kina per 9 muaj ka shitur 9.66 miljon makina autobuza ndrsa Usa e ndaluar a 7.85 miljon.Flitet qe sorpasimi do jet akoma me i theksuar ne fund te vitit.
Kina e di dhe une.
Kur del ne asistence nje puntor amerikan mer dy vjet mbrojtje nga shteti ,ndersa kompania eshte e detyruar ti kaloj direkt ne llogarin e tij bankare rrogen e plot te nje viti.mesatarja rreth 25000$ U shkrin mileti dalin edhe duke qar edhe duke qeshur.Se bejne pune ilegale jane me tre rroga.Puntoret kineze nga mbyllja e fabrikave po fluturojne nga dritaret.
Desha te bindi gjyshin qe mos ti mbaj parat(lira ne ari) ne shtepi por ti konvertoj ne dollar apo marka gjermane dhe ti depositoj ne banke ,dhe i thash ,gjysh do te rritet kapitali nga kamata, gjyshi u qesh dhe me tha - hajt nipce se per kto 80 vjet kam mesuar se vetem nje send rritet ne duart e huaja!
Krijoni Kontakt