Close
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 145
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Ca degjon aman!!! nivelin e papunesis. u rrit u rrit!.S"eshte e vertet po rrine vet pa pune se duan asistenc.Per europen dhe canadan jan normale.dhe kan egzistuar gjithe kohen.
    OK, flm per pergjigjen. E mora vesh qe nuk e ke idene fare se per ca po flet. FYI, ngritja e nivelit te jeteses se nje vendi nuk matet vetem nga GDP apo papunesia.

P.S. Darius baj se me filloi CSI: Miami. lol

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    OK, flm per pergjigjen. E mora vesh qe nuk e ke idene fare se per ca po flet. FYI, ngritja e nivelit te jeteses se nje vendi nuk matet vetem nga GDP apo papunesia.

P.S. Darius baj se me filloi CSI: Miami. lol

Ok e lem si thua ti.!! Fuqia blerse e Amerikanit ka ren pak po jo ne nivelin e vendeve te tjera.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ndersa mua me filloi koka. Mallkuar qofte e-mail ne cel qe me njoftoi per postim te re ne kete teme.
    Gazetat edhe ne na kan trembur ,po presim katastrofen po nuk po shikojm gje!
    Une se di ku jetoni ju!!!.Po sinqerisht qe ne Boston s'ka krize kaq te thelle.

Mire qe te vin ty, se une s'po shkruaj dot i resht, kaq ngadal punon forumi!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 26-10-2009 mė 22:23
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ndersa mua me filloi koka. Mallkuar qofte e-mail ne cel qe me njoftoi per postim te re ne kete teme.
    I rafte nje vetetime atij cell-it tend qe te nderpreu takimin.

P.S. Elona, une kam nje parim qe kur i bej dikujt nje pyetje me shume se nje here dhe ai person hidhet nga dega ne dege dhe nuk i pergjigjet, refuzoj qe te harxhoj kohen time me dike te tille. Ah po, kam dhe kete parim qe kur nuk di dicka, me mire lexoj dhe mesoj se sa te flas ne ajer. Naten e mire!

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Vetėm njė pėr qind e popullsisė sė SHBA zotėron aktualisht 38,1 pėr qind tė pasurisė botėrore, ndėrkohė qė 225 njerėzit mė tė pasur tė botės kanė njė tė ardhur vjetore tė barabartė me atė tė 2,5 miliardė njerėzve, tė kategorizuar si tė varfėr e shumė tė varfėr, bile persona tė veēantė janė shumė mė tė pasur se shtete tė tėra.

Kur qani per amerikanet ju .mua vertet me vje shume keq.Dua t'ju pushoj.Kta ktu lart s'po fitojne me si mepar jo ne populli i thjesht, kta jan ne krize.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Kina sapo kaloi USA dhe ne Makina

Kina merkato me rendesishme e botes
    Sorpasimi sapo u krue .E konfermojne datat e fundit te matrikolazionit.
    ne nent"9" muajt e vitit 2009 ne kine Shitjet jan rritur ne 34.2%.
    Kina per 9 muaj ka shitur 9.66 miljon makina autobuza ndrsa Usa e ndaluar a 7.85 miljon.Flitet qe sorpasimi do jet akoma me i theksuar ne fund te vitit.

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Kina e di dhe une.

Kur del ne asistence nje puntor amerikan mer dy vjet mbrojtje nga shteti ,ndersa kompania eshte e detyruar ti kaloj direkt ne llogarin e tij bankare rrogen e plot te nje viti.mesatarja rreth 25000$ U shkrin mileti dalin edhe duke qar edhe duke qeshur.Se bejne pune ilegale jane me tre rroga.Puntoret kineze nga mbyllja e fabrikave po fluturojne nga dritaret.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Desha te bindi gjyshin qe mos ti mbaj parat(lira ne ari) ne shtepi por ti konvertoj ne dollar apo marka gjermane dhe ti depositoj ne banke ,dhe i thash ,gjysh do te rritet kapitali nga kamata, gjyshi u qesh dhe me tha - hajt nipce se per kto 80 vjet kam mesuar se vetem nje send rritet ne duart e huaja!

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga MARGUS Lexo Postimin
    Desha te bindi gjyshin qe mos ti mbaj parat(lira ne ari) ne shtepi por ti konvertoj ne dollar apo marka gjermane dhe ti depositoj ne banke ,dhe i thash ,gjysh do te rritet kapitali nga kamata, gjyshi u qesh dhe me tha - hajt nipce se per kto 80 vjet kam mesuar se vetem nje send rritet ne duart e huaja!

Po me vje keq per ty dhe gjyshin.Se s'kuptokeni rolin e inflacionit.

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krizat financiare qė tronditėn botėn!
    Nga DI_ANA nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 23-06-2022, 16:17
  2. Sistemi kapitalist nė kolaps, Islami shihet si zgjidhja mė e mirė!
    Nga Archicad nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 05-11-2008, 16:50
  3. Bisedimet pėr statusin e Kosovės nė tetor 2005
    Nga Harudi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27
  4. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 16:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •