nqs ju kujtohet nje gomarllik i rai1 ke fix fare i kanale5.
shqiptaret ne 97 po benin "kerdine" me kallashnikov pa karikator.
nqs ju kujtohet nje gomarllik i rai1 ke fix fare i kanale5.
shqiptaret ne 97 po benin "kerdine" me kallashnikov pa karikator.
Une kontrollava mire ,mediat italiane nuk e japin kete fakt ,bile as ato te zones .
Kështu është kur kakarisin pulat ! lol
Ah sikur të isha reinkarnim i Enver Hoxhës, do të zhdukja me themel këtë farën tënde, që kaq shumë ka frikë "imazhin e prishur" para pedofilëve të Evropës.me ben pershtypje se si shume nga anetaret e forumit ju japin te drejte patrioteve tane per ate veprim, ata jane kafshe qe nuk kemi asgje te perbashket me ata ,keta tipa kane prishur imazhin e shqiptarit ne bote.
nuk me kujtohet kjo o drague por me kujtohet nje periudhe tjeter para ca vitesh kur italia ishte ne fushate zgjedhjesh,per nja nje muaj nuk u fol tjeter pervecse per shqiptaret qe benin krime.. madje ne milano nr i krimeve te bere nga shqiptaret ne nje jave arriti ne 6 pra nje ne dite...90 % e ketyre lajmeve nuk ishte aspak e vertete, por ne ate kohe ishte nje taktike politike e se djathtes shume e goditur, sepse preku njerezit ne piken e tyre me te dobet, qe eshte mosbesimi frika dhe pasiguria...
mgjth kjo nuk do te thote qe ne duhet te fusim te gjithe ne nje thes.... kam shume vite qe jetoj ketu dhe personalisht nuk me ka ndodhur ndonjehere te kem pasur probleme po ashtu njoh dhe shume emigrante te tjere jo vetem shqiptare dhe nuk me rezulton te kene pasur probleme me police, carabirniere , vigili ....
mendimi im eshte qe nese respekton je i respektuar..
jane raste te ralla veprimet agresive te forcave te rendit ,te bera pa motiv...
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Mediat italiane nuk thone gje per ne keto kohe,e kane me rumunet punen.nuk flasin keq si me pare per te huajt sepse nuk ka zgjedhje dhe gjasme qe kur jane keta ne pushtet nuk ndihen te huajt se kane vene rregull keta!
Nuk ndodh asgjë më tepër tani vetem se ai që ka rrahur karabinierin do paguaj dyfish për rrahjen edhe nuk i bie ndërmend më njerëzve të rebeluar që të bejnë nje gjë të tillë jo që më dhemb nga vet fakti që eshte Shqiptar mirpo keshtu mund të vepronte cdo njeri që e ka trurin bosh
ky rast eshte puro-debillizëm
Krijoni Kontakt