Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 124
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nqs ju kujtohet nje gomarllik i rai1 ke fix fare i kanale5.

shqiptaret ne 97 po benin "kerdine" me kallashnikov pa karikator.

Une kontrollava mire ,mediat italiane nuk e japin kete fakt ,bile as ato te zones .
    Kështu është kur kakarisin pulat ! lol

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ardis Lexo Postimin
    me ben pershtypje se si shume nga anetaret e forumit ju japin te drejte patrioteve tane per ate veprim, ata jane kafshe qe nuk kemi asgje te perbashket me ata ,keta tipa kane prishur imazhin e shqiptarit ne bote.
    Kjo s'eshte gje fare. Ka qe u japin te drejte pedofileve, perdhunuesve, atyre qe vrasin grate.....
    Feelings change - memories don't.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    PO afrohen zgjedhjet ne Kosove. Kto zgjidhje lokale kan nji rendsi te madhe per shtetin dhe popullin e kosoves.Ne si popull mendoj se ecum ateher kur duhet te pushojm ete bejm nji veshtrim se rrugen mund ta kemi humbur dhe mund qe as te dim te kthehemi dhe ta marrim nji rruge kah eshte me e logjikshme. Kete tem deshirova ta hap dhe si qytetar i kesaj toke te ftoj gjith forumistet te japin ndo nji komentPer apo me mir me thene qe te ndikojn qe te afermit ,shoket familja etj, te dalin ne zgjidhjet lokale te nenetorit.Kshtu do te i tregojm botes se duam shtet e jo dy autobus njerzish ta orjentojn KOSOVEN me njerz qe nuk e kan voten e popullit. Per dy arsye ftoj ne menyr vllazrore dilni ne zgjedhje; NJI se nuk do te fitojn ata qe ropen pasurit e kosoves dhe qe perhapen korrupsionin shendrruan pasurin e Kosoves ne pron te tyre private dhe tradhtuan popullin e Kosoves.Sollen varfri dhe q'do gje e bukur e shkatrruan si, kulturen dhe vlerat qe kishim si nder e bes e solidaritet E futen ne mode vjedhe me kohen be qka te vjen ne kemb eshum marrzira qe ja u kaluam popujve qe jetuan ne kohen e shoqris Skllavo pronare. Pra nji shtet ku te shkelen te drejtat dhe ske ku ankohesh Pra sollen kohen Gjygjtari te akuzon dhe gjykon sipas bindjev partiake me gjith eliten e klyshav idologjik Ruso SLLAvo kumunist.Meku u be biznismen i sukseseshum me vizita te shpeshta private me motonSMUJE MA SHUM MBUSH GJEPIN MA SHUME. Arsyja e dyte se nese dalim ne zgjidhje 90 perqind e votuseve ateher nji autobus njerzish daj e akraba do te jene te pa fuqishem qe liderin Dajne etyre ta ri zgjidhin e kshtu hajnat do ta kuptojn se ky popull me gjith ate kerko jete tedinjitetshme dhe nuk prano te behet vegel e kriminelve hajdutve e faqezive qe sollen varfri pa siguri kaos dhe shum te kqia tjeta pa permend vlerat morale qe i njillosen dhe preken ne dinjitet pa permend kurre te drejtat e njerzve tan ne shtetet qe na rrethojn.Duke dal ne zgedhje tregohet pjekuri jon si komb me vlera dhe synime per nji shtet te fort ekonomik demokratik dhe shtet kushtetutar ligjor NJerzit qe duan dhe munden duhet te marin guxim ti thon jo diktatures jo mafias jo hajnav, Po do ti tregojm se ata qe na udhhoqen ishin te pa sukseseshem na lan pa stre pa buk e blen pallat edhe ne Emiratet e bashkuara Arabe ,krijuan firma u ben miularder me korrupsion e hajni. Pra dile ne zgjidhje fto tjetrin per nji jet pa frig me siguri me pune ME JETE TE DINJITETSHME.Me nji demokraci me nji shtet ligjor ku detyrat dhe obligimet ti kemi ndaj shtetit ton qe mezi me shum eshum sakrifica e me gjakun me te qmuar te bijve e bijave te kombit tane e krijuam,.Ka kosova njerz qe i largo kta mister qe po shkatrroj ardhmerin e kosoves .Pra ndihmoni forumist te nderuar .Pra dua ta citoj nji thenje te kuranit famlart Zoti i ndihmon nji populli ateher dhe vetem ather kur atij populli i jon shterur fuqia. Pra puno per ndryshime pozitive per kosoven per ardhmerin e femive tane. Sot o kurre sepse mendoj un kosova po shendrrohet ne prone partish e individesh qe qellim ne jet kan jet per vete e mjerim per tjert VEPRO ME LOGJIK TE SHNOSH SE JETA PA QELLIM SESHT JETE PO VDEKJE ME E REND SE VDEKJA FIZIKE OSE BJELOGJIKE.JEP KONTRIBUTIN TUAJ NESE EDO KOSOVEN ZOTI I BEKOFTE GJITH SHQIPTARET ZOTI NA NDIHMOFT DHE NABAFF TE ARSYSHEM TE DEVOTSHEM TE MESHIRSHEM DHE NA EFORCOFT DASHURIN VLLAZRORE

ndoshta e ke hapur temen ne vendin e gabuar bashke me karabinieret

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    me ben pershtypje se si shume nga anetaret e forumit ju japin te drejte patrioteve tane per ate veprim, ata jane kafshe qe nuk kemi asgje te perbashket me ata ,keta tipa kane prishur imazhin e shqiptarit ne bote.
    Ah sikur të isha reinkarnim i Enver Hoxhës, do të zhdukja me themel këtë farën tënde, që kaq shumë ka frikë "imazhin e prishur" para pedofilëve të Evropës.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    nqs ju kujtohet nje gomarllik i rai1 ke fix fare i kanale5.

shqiptaret ne 97 po benin "kerdine" me kallashnikov pa karikator.
    nuk me kujtohet kjo o drague por me kujtohet nje periudhe tjeter para ca vitesh kur italia ishte ne fushate zgjedhjesh,per nja nje muaj nuk u fol tjeter pervecse per shqiptaret qe benin krime.. madje ne milano nr i krimeve te bere nga shqiptaret ne nje jave arriti ne 6 pra nje ne dite...90 % e ketyre lajmeve nuk ishte aspak e vertete, por ne ate kohe ishte nje taktike politike e se djathtes shume e goditur, sepse preku njerezit ne piken e tyre me te dobet, qe eshte mosbesimi frika dhe pasiguria...

mgjth kjo nuk do te thote qe ne duhet te fusim te gjithe ne nje thes.... kam shume vite qe jetoj ketu dhe personalisht nuk me ka ndodhur ndonjehere te kem pasur probleme po ashtu njoh dhe shume emigrante te tjere jo vetem shqiptare dhe nuk me rezulton te kene pasur probleme me police, carabirniere , vigili ....
    mendimi im eshte qe nese respekton je i respektuar..
    jane raste te ralla veprimet agresive te forcave te rendit ,te bera pa motiv...
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anëtarësuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Mediat italiane nuk thone gje per ne keto kohe,e kane me rumunet punen.nuk flasin keq si me pare per te huajt sepse nuk ka zgjedhje dhe gjasme qe kur jane keta ne pushtet nuk ndihen te huajt se kane vene rregull keta!

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga La_Fenice Lexo Postimin
    Mediat italiane nuk thone gje per ne keto kohe,e kane me rumunet punen.nuk flasin keq si me pare per te huajt sepse nuk ka zgjedhje dhe gjasme qe kur jane keta ne pushtet nuk ndihen te huajt se kane vene rregull keta!
    ne fakt kjo eshte politika e se djathtes italiane... tani qe ata jane ne pushtet degjohet tek tuk ndonje lajm sa per te mbajtur gjalle ate frike ndaj emigranteve..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    nuk me kujtohet kjo o drague por me kujtohet nje periudhe tjeter para ca vitesh kur italia ishte ne fushate zgjedhjesh,per nja nje muaj nuk u fol tjeter pervecse per shqiptaret qe benin krime.. madje ne milano nr i krimeve te bere nga shqiptaret ne nje jave arriti ne 6 pra nje ne dite...90 % e ketyre lajmeve nuk ishte aspak e vertete, por ne ate kohe ishte nje taktike politike e se djathtes shume e goditur, sepse preku njerezit ne piken e tyre me te dobet, qe eshte mosbesimi frika dhe pasiguria...

mgjth kjo nuk do te thote qe ne duhet te fusim te gjithe ne nje thes.... kam shume vite qe jetoj ketu dhe personalisht nuk me ka ndodhur ndonjehere te kem pasur probleme po ashtu njoh dhe shume emigrante te tjere jo vetem shqiptare dhe nuk me rezulton te kene pasur probleme me police, carabirniere , vigili ....
    mendimi im eshte qe nese respekton je i respektuar..
    jane raste te ralla veprimet agresive te forcave te rendit ,te bera pa motiv...
    une e njoh Italine me mire se vendin ku jetoj.
    me te mirat dhe te kqijat.
    me kujtohet ne 1995 me kane ndaluar te gjith llojet e policise qe jane atje ,pervec zjarrfikseve.
    me ne fund i thashe: ou jemi ne liban ktu apo cfare??

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Nuk ndodh asgjë më tepër tani vetem se ai që ka rrahur karabinierin do paguaj dyfish për rrahjen edhe nuk i bie ndërmend më njerëzve të rebeluar që të bejnë nje gjë të tillë jo që më dhemb nga vet fakti që eshte Shqiptar mirpo keshtu mund të vepronte cdo njeri që e ka trurin bosh

ky rast eshte puro-debillizëm

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •