Akoma me kete lajme te sajuar ...,jo se nuk kane bere shqiptaret ...por kesaj rradhe jo ,e ka saju ballkani , e kam kontrolluar shume mire nuk kam gjetur asnje shkrim neper gazeta e ketushme ,nuk do e kishin lene pa dhene ne lajme keto ktu ...
Akoma me kete lajme te sajuar ...,jo se nuk kane bere shqiptaret ...por kesaj rradhe jo ,e ka saju ballkani , e kam kontrolluar shume mire nuk kam gjetur asnje shkrim neper gazeta e ketushme ,nuk do e kishin lene pa dhene ne lajme keto ktu ...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Vetem kolonialiste nuk jane pepinot, jane popull ngordhalaq. Po kete propagande e bejne qe t'ia lehtesojne sadopak dhimbjen vetes para syve te botes se civilizuar se jo vetem italianet jane mafioze e kriminele po ka edhe te tjere si ne. Nuk harrohen kollaj gjithe ato vepra te italianeve neper bote, amerike, argjentine, gjermani...
Italianeve i jane kushtuar kushedi sa filma pikerisht per keto pune te pastra.
une nuk e di se ca policesh paska Italia,por keta cunat paskan qene me fat qe nuk ishin ne Amerike se do ta kishin ngrene ne lule te ballit.
Ne shqiptaret jemi te tmerrshem ne dalje konkluzionesh pa i njohur fare njerezit. Po mire, ti nga e di kete gje se ky artikull qe solla une ketu nuk shprehte asgje te tille?! Gjithsesi, ka menyra te tjera per te sqaruar nje fature, por fatkeqesisht kjo nuk ndodh kur ke te besh me ca qe s'kane breke ne b.th dhe ketej rrine bareve duke pire. Nje mashkull qe ve dore mbi nje femer eshte thjesht nje deshtak ne plote kuptimin e fjales.
Se c'lidhje ka kjo ngjarje me keto qe po shpreh ti rreth policave, nje zot e di. Apollyon, nuk mund te shkosh dot ne shtepine e tjetrit dhe te besh ligjin dhe aq me teper me force, se te kap prej "veshi" ai dhe te vervit me koke nga "dritarja". Po hey ne shqiptaret jemi mesuar qe kudo qe shkojme na e kane borxh te tjeret te na mbajne, edukojne, etj. Nuk te mbane njeri me pahir ne asnje vend, prandaj nqs njerezve nuk ju pelqen shteti ku jetojne, te levizin.Ata pepinot mjaft cuna te rinj shqiptare kan vrare ne itali , kshu qe mos fol kot kur sdi gje. Nje shoku im i ngushte sot eshte nen dhe per faj te ktyre qelbsirave, mos u mundo ti nxjerresh shqiptaret monstra sepse vetem rrafen nja 4 plehra karabinier. Ky eshte rasti i vetem i pare qe viktima ka qene karabinieri, se ne miliona raste te tjera kemi qene ne cunat e rinj viktima te ktyre pederasteve italian.
P.S. Nqs ti kujton se une po perpiqem t'i nxjerr shqiptaret monstra, lexo firmen time. Reality hurts my friend!
Ec ngrije tonin e zerit me amerikanin ketu se pasojat qe do vuash do te bejne te nderrosh rrugen kur shikon polic e jo me ta prekesh. lolPostuar më parë nga murik
Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 02-10-2009 më 02:44
Plehrat,qelbesirat.legenet,idiotet me te medhenj jane ata/ato qe pergjithsojne dhe shajne kombin, rracen e vet,thjesht mohojne vetveten meqe i perkasin ketij kombi.....f'uck 'em all.
ps.Ky eshte nje lajm i stisur,nje gje e tille nuk ka ndodhur. fanculo ai apo ajo qe e ka shpikur kte lajm,si dhe ata/ato qe e shperndajne neper internet..bastardi di merda.
Ndryshuar për herë të fundit nga strider : 02-10-2009 më 02:58
........................................
Ndryshuar për herë të fundit nga strider : 02-10-2009 më 15:36
"They will not control us, We will be victorious"
Ende vazhdon kjo teme... ??
Mire qe nuk ishte ngjarje reale, se kushedi ç'do te kish ndodhur po te ishte ngjarje e vertete.
Krijoni Kontakt