Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 124 prej 124
    i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    mire ato karabinieret qe u rrahen dhe shkuan ne spital po une po qaj hallin per ata te tjeret qe kane qene ne kuestur.
    ata te shkretet e dine ckane hequr e sa jane lodhur duke rrahur keta shqiptaret.
    eeehhh jane lodhur te shkretet.... shqiptaret vu ne gjak e ata vu ne djers.
    shqiptaret e shkret skan mare me vesh se ku eshte tavani e ku dyshemeja.
    plus edhe ndonje burg te mire qe do bejne mbas.
    e plako ca te ben pija..!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ku ka me te forte se shqipet
    JO SEKS PARA MARTESE

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    nuk ka me te poshter se karabishat italjane.

mire ja kan bo.
    Keshtu i njoh dhe une. Pasi qe nuk kam qene ne ngjarje te di te verteten, dhe pasi qe e kam kuptuar se disa nga mediat shqiptare ne keso raste informimin e marrin perjashtimisht nga policia italiane, pa pyetur aspak palet kundershtare te implikuara ne rast, dhe pasi gazeta nuk ka bere te ditur nga i ka keto informacione, mendoj se behet fjale per nje nga rastet e pervertuara nga organet italiane.

Vete thelbi i ngjarjes qe tregohet ne artikull eshte i pabesueshem. Paskan ushtruar krim, kane grushtuar pronaren e lokalit, por kur qenkan takuar nga karabinieret qenkan lutur te tregojne dokumentacionet e identifikimit. Edhe sikur te isha lope nuk do mund te besoja. E lere me si njeri qe e njoh konkretisht menyren se si te afrohen karabinieret, pasi qe jane alarmuar se kane te bejne me person te dhunshem.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Ngjarja paska ndodhur para një viti e ca, por gjithsesi ia vlen të shkruash për të. Disa gjëra më bëjnë përshtypje në këtë temë:

E para, dëshira që kanë disa për t'i përgjithësuar bashkëkombësit dhe për t'i sharë. Raste të tilla ndodhin në çdo klub që pihet alkool dhe përgjithësisht nuk janë shqiptarët ata që shkaktojnë gjithnjë probleme, por disa njerëz me kombësi të tjera. Në Itali zëri i shqiptarëve dëgjohet shpesh sepse numri i mërgimtarëve aty është shumë i lartë.

E dyta, nuk besoj se shërbyesja është goditur vetëm pse u ka kërkuar paratë. Kushedi si u është përgjigjur dhe çfarë u ka thënë, se kot nuk e kanë goditur. Me njerëzit e pirë duhet të dish si të sillesh dhe kur sheh që ata janë shumë të dehur, njoftohen ata që e kanë për detyrë të merren me ta.

E treta, të habit paaftësia e policëve italianë dhe ajo që dy patrulla të tyre janë rrahur nga dy të dehur. Kjo tregon se jo kushdo mund të bëhet polic dhe që kjo detyrë do njerëz të zgjedhur e të aftë fizikisht.

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •