Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 124
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Nuk e di ne eshte per te qare apo per te qeshur, por gjithsesi mire ia kane bere ketyre breshkaxhinjve, se boll na lodhen ne vend te vet
    Posi jo mi era. Shume mire ja kane bere. Ne fakt duhet qe karabinieret te paguanin dhe llogarine qe pine shqiptaret. Per ca eshte policia e shtetit. Mire ja kane bere qe cke me te. Ta marrin vesh italianet qe nuk ja u fut dot njeri ne llogari shqiptarit. Se eshte shqiptar dhe ben ca i do qejfi, nuk pyet per ligj e per rregulla. Do pije e do beje qejf dhe sdo paguaje hic. Pse ca u be deti kos, ne cdo lokal do paguajne shqiptaret kur pijne e bejne qejf. Karabinieret italiane qe jane ne vendin e tyre e meritonin ate dhe me shume se aq. Madje dhe ti zhveshin fare nga uniforma qe detyrojne njerezit te zbatojne ligjin. Palo breshkaxhinj.

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anëtarësuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Tani i fusin ne burg qe ka mundesi te mos bejne as 2 jave nqs nuk kane qene te denuar me pare,dhe pastaj ju heqin dokumentat dhe i nisin direkt per ne Shqiperi e per 10 vjet ta shikojne me dylbi Europen!!!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Hmmm...ju shqiptaret e Shqipnise, (mbase ka faj edhe emigracioni), jeni shume interesant. Per cdo dite kombet tjera vrasin njerez, maltretojne dhe zakonisht ketu lexon arsyetime si "nuk duhet nje popull i tere te futet ne nje thes" e kur ndodh qe shqiptaret bejne nje zenke apo ku e di une..... fillojne fyerjet nga te gjitha anet ":shqiptaret jane kafshe, shqiptaret jane llum"

Mire ua kane bo, sepse duhet me ju tregu makaronxhive ndonjehere edhe grushtat, ani cka qe do ti vuajne pasojat. Pune e madhe fort! Le te vine ne shpi..bile kenaqen dhe nuk trajtohen ashtu si ne Itali.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    ne fakt japonezet i moren leket e tyre madje perfituan dhe nga darka gratis thjesh me nje denoncim qe bene...pa dhune...

sa per temen, per fat te keq nuk ka pyll pa derra, dhe shume derra te shqiperise kane marre pyjet e europes.
    Dhe derrat e italise kane marre pyjet e amerikes se veriut,te jugut, me kohe,jo!!

ps.Japonezet morren leket,e vertete,por raste te tilla ka ne te gjithe italine me te huajt...rezultati! 1 milion turiste japoneze me pak,kto lajme bejne buje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga strider : 30-09-2009 më 12:11

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Hmmm...ju shqiptaret e Shqipnise, (mbase ka faj edhe emigracioni), jeni shume interesant. Per cdo dite kombet tjera vrasin njerez, maltretojne dhe zakonisht ketu lexon arsyetime si "nuk duhet nje popull i tere te futet ne nje thes" e kur ndodh qe shqiptaret bejne nje zenke apo ku e di une..... fillojne fyerjet nga te gjitha anet ":shqiptaret jane kafshe, shqiptaret jane llum"

Mire ua kane bo, sepse duhet me ju tregu makaronxhive ndonjehere edhe grushtat, ani cka qe do ti vuajne pasojat. Pune e madhe fort! Le te vine ne shpi..bile kenaqen dhe nuk trajtohen ashtu si ne Itali.
    +1!

Po te numerojme keqatrajtimet qe kane pesuar shqiptaret jashte shtetit(dhe ne te shumten e rasteve pa patur asnje lloji faji, por vetem pse kane qene shqiptar) nuk mund te krahesohen me keto raste sporadike!

Hajt mo te kalume karabinierave.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    I çfare date eshte ky lajm ?
    Se une s'gjeta gje tek "IL GAZZETTINO"
    http://carta.ilgazzettino.it/LeggiGiornale.php
    I vertete eshte ky lajm apo jo ?
    E kerkova tek gazeta me siper dhe nuk e gjeta !!!

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    si paskan rreh policet ?? loool

edhe te dehun i kan rreh,,pramendoni te kishin qene esull.

nejse kjo eshte nje ngjarje qe i ndodh cdo kujt, nuk eshte per ta kalu ne ekstrem.

i/e regjistruar Maska e ardis
    Anëtarësuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    211
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    nuk ka me te poshter se karabishat italjane.

mire ja kan bo.
    ca thua mo shoku normale te duket .jujep te drejte atyre plehrave qe na kane bere rezil ne gjithe boten

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga strider Lexo Postimin
    Dhe derrat e italise kane marre pyjet e amerikes se veriut,te jugut, me kohe,jo!!
    Ne fakt une thashe nuk ka pyll pa derra..

ps.Japonezet morren leket,e vertete,por raste te tilla ka ne te gjithe italine me te huajt...rezultati! 1 milion turiste japoneze me pak,kto lajme bejne buje.
    Qe turistet jane pre e abuzimeve komerciale kjo dihet.. por kjo ndodh jo vetem ne itali por kudo ne bote, dhe ne shqiperi
    nuk besoj qe kjo ngjarje e izoluar ka larguar turizmin japonez ne itali jo... rruget e Romes jane plot me turiste japoneze
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar Maska e ardis
    Anëtarësuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    211
    me ben pershtypje se si shume nga anetaret e forumit ju japin te drejte patrioteve tane per ate veprim, ata jane kafshe qe nuk kemi asgje te perbashket me ata ,keta tipa kane prishur imazhin e shqiptarit ne bote.

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •