Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 124
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    hajt se me te thatin digjen dhe te njomet atje,

se kuptoj pse gezohen ca shqiptare ketu me ca akte idiotesh.

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    a jane jasht rrezikut kto breshkat, di gje kush?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    Ne fakt une thashe nuk ka pyll pa derra..
    Epo derrat e fqinjeve jane me te mire se derrat tane.....megjithse dua te shtoj qe eshte lajm i pakonfirmuar,tv-italiane kto raste gjuajne,nuk po thone gje
    Nese do me ndodhte mua te ma fuste baristja ja kisha bere me keq se kta,per princip,jo se do me prishnin pune 30 apo 40 euro.

Qe turistet jane pre e abuzimeve komerciale kjo dihet.. por kjo ndodh jo vetem ne itali por kudo ne bote, dhe ne shqiperi
    nuk besoj qe kjo ngjarje e izoluar ka larguar turizmin japonez ne itali jo... rruget e Romes jane plot me turiste japoneze
    Jane pre e abuzimeve komerciale vetem ne itali,kam qene shume kohe ne gjermani dhe vende te tjera europiane,nuk ta fut njeri.
    Po, i pashe rruget e romes,ka shume turiste japoneze por shume me pak se vitin e kaluar,do beje mire te lexoje dhe linkun qe solla,nuk flitet vetem me impresione personale
    Ndryshuar për herë të fundit nga strider : 30-09-2009 më 14:51

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Posi jo mi era. Shume mire ja kane bere. Ne fakt duhet qe karabinieret te paguanin dhe llogarine qe pine shqiptaret. Per ca eshte policia e shtetit. Mire ja kane bere qe cke me te. Ta marrin vesh italianet qe nuk ja u fut dot njeri ne llogari shqiptarit. Se eshte shqiptar dhe ben ca i do qejfi, nuk pyet per ligj e per rregulla. Do pije e do beje qejf dhe sdo paguaje hic. Pse ca u be deti kos, ne cdo lokal do paguajne shqiptaret kur pijne e bejne qejf. Karabinieret italiane qe jane ne vendin e tyre e meritonin ate dhe me shume se aq. Madje dhe ti zhveshin fare nga uniforma qe detyrojne njerezit te zbatojne ligjin. Palo breshkaxhinj.
    LoL nuk them qe kane bere mire, por s'i kam fort qejf italianet e prandaj me vjen edhe per te qesh; pastaj per policat behen perhere barsaleta edhe se e dime mire qe pune me te veshtire se ato s'ka njeri, per pagesen qe kane...
    La vita è bella...

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Une nuk jam ne Itali ky lajm me beri perdhtypje. Nuk mbahen shqiptaret, Ndoshta e bene kete se ne vend te huaj nuk kane cte bejne me se jane te vuajtur.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    O mu duk se ungjall Marka MUSA apet let i rritin fakturat . kush lup dajak e gjen. mjaft ju treguam evropjanve kush jemi e hala spoe din veq po duhet shpesh me ju tregu .

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga strider Lexo Postimin
    ...megjithse dua te shtoj qe eshte lajm i pakonfirmuar,tv-italiane kto raste gjuajne,nuk po thone gje
    ...
    Po pra, te kish ndodhur diçka e tille nuk do pushonin per nje jave rresht..
    Gazeta nga e ka marre burimin ballkanweb nuk kishte gje, vetem po te jete ne ndonje cep te humbur dhe s'ma ka kap syri.. qe do te ishte shume e çuditshme te mos ishte ne faqe te pare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

A do te kerkojn ardhmeri Ksovaret

PO afrohen zgjedhjet ne Kosove. Kto zgjidhje lokale kan nji rendsi te madhe per shtetin dhe popullin e kosoves.Ne si popull mendoj se ecum ateher kur duhet te pushojm ete bejm nji veshtrim se rrugen mund ta kemi humbur dhe mund qe as te dim te kthehemi dhe ta marrim nji rruge kah eshte me e logjikshme. Kete tem deshirova ta hap dhe si qytetar i kesaj toke te ftoj gjith forumistet te japin ndo nji komentPer apo me mir me thene qe te ndikojn qe te afermit ,shoket familja etj, te dalin ne zgjidhjet lokale te nenetorit.Kshtu do te i tregojm botes se duam shtet e jo dy autobus njerzish ta orjentojn KOSOVEN me njerz qe nuk e kan voten e popullit. Per dy arsye ftoj ne menyr vllazrore dilni ne zgjedhje; NJI se nuk do te fitojn ata qe ropen pasurit e kosoves dhe qe perhapen korrupsionin shendrruan pasurin e Kosoves ne pron te tyre private dhe tradhtuan popullin e Kosoves.Sollen varfri dhe q'do gje e bukur e shkatrruan si, kulturen dhe vlerat qe kishim si nder e bes e solidaritet E futen ne mode vjedhe me kohen be qka te vjen ne kemb eshum marrzira qe ja u kaluam popujve qe jetuan ne kohen e shoqris Skllavo pronare. Pra nji shtet ku te shkelen te drejtat dhe ske ku ankohesh Pra sollen kohen Gjygjtari te akuzon dhe gjykon sipas bindjev partiake me gjith eliten e klyshav idologjik Ruso SLLAvo kumunist.Meku u be biznismen i sukseseshum me vizita te shpeshta private me motonSMUJE MA SHUM MBUSH GJEPIN MA SHUME. Arsyja e dyte se nese dalim ne zgjidhje 90 perqind e votuseve ateher nji autobus njerzish daj e akraba do te jene te pa fuqishem qe liderin Dajne etyre ta ri zgjidhin e kshtu hajnat do ta kuptojn se ky popull me gjith ate kerko jete tedinjitetshme dhe nuk prano te behet vegel e kriminelve hajdutve e faqezive qe sollen varfri pa siguri kaos dhe shum te kqia tjeta pa permend vlerat morale qe i njillosen dhe preken ne dinjitet pa permend kurre te drejtat e njerzve tan ne shtetet qe na rrethojn.Duke dal ne zgedhje tregohet pjekuri jon si komb me vlera dhe synime per nji shtet te fort ekonomik demokratik dhe shtet kushtetutar ligjor NJerzit qe duan dhe munden duhet te marin guxim ti thon jo diktatures jo mafias jo hajnav, Po do ti tregojm se ata qe na udhhoqen ishin te pa sukseseshem na lan pa stre pa buk e blen pallat edhe ne Emiratet e bashkuara Arabe ,krijuan firma u ben miularder me korrupsion e hajni. Pra dile ne zgjidhje fto tjetrin per nji jet pa frig me siguri me pune ME JETE TE DINJITETSHME.Me nji demokraci me nji shtet ligjor ku detyrat dhe obligimet ti kemi ndaj shtetit ton qe mezi me shum eshum sakrifica e me gjakun me te qmuar te bijve e bijave te kombit tane e krijuam,.Ka kosova njerz qe i largo kta mister qe po shkatrroj ardhmerin e kosoves .Pra ndihmoni forumist te nderuar .Pra dua ta citoj nji thenje te kuranit famlart Zoti i ndihmon nji populli ateher dhe vetem ather kur atij populli i jon shterur fuqia. Pra puno per ndryshime pozitive per kosoven per ardhmerin e femive tane. Sot o kurre sepse mendoj un kosova po shendrrohet ne prone partish e individesh qe qellim ne jet kan jet per vete e mjerim per tjert VEPRO ME LOGJIK TE SHNOSH SE JETA PA QELLIM SESHT JETE PO VDEKJE ME E REND SE VDEKJA FIZIKE OSE BJELOGJIKE.JEP KONTRIBUTIN TUAJ NESE EDO KOSOVEN ZOTI I BEKOFTE GJITH SHQIPTARET ZOTI NA NDIHMOFT DHE NABAFF TE ARSYSHEM TE DEVOTSHEM TE MESHIRSHEM DHE NA EFORCOFT DASHURIN VLLAZRORE

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Po pra, te kish ndodhur diçka e tille nuk do pushonin per nje jave rresht..
    Gazeta nga e ka marre burimin ballkanweb nuk kishte gje, vetem po te jete ne ndonje cep te humbur dhe s'ma ka kap syri.. qe do te ishte shume e çuditshme te mos ishte ne faqe te pare.
    tani balkanweb-i eshte shume i "besueshem" ne lajmet qe servir ..... megjithate une ne kete teme hidhnja dyshimet e mia per kete lajm ....
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    un e marr me pak seriozisht kete lajm ..... ne Itali shume lajme jane sajuar nga mediat ne drejtim te shqiptareve ..... jo se ne jemi te shenjte por e kan pak me shqiptaret ne menyre te vecante .... duket sikur dikush i jep mediave rekomandimin qe ketyre (shqiptareve) "ti bini fort" .....
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Hmmm...ju shqiptaret e Shqipnise, (mbase ka faj edhe emigracioni), jeni shume interesant. Per cdo dite kombet tjera vrasin njerez, maltretojne dhe zakonisht ketu lexon arsyetime si "nuk duhet nje popull i tere te futet ne nje thes" e kur ndodh qe shqiptaret bejne nje zenke apo ku e di une..... fillojne fyerjet nga te gjitha anet ":shqiptaret jane kafshe, shqiptaret jane llum"

Mire ua kane bo, sepse duhet me ju tregu makaronxhive ndonjehere edhe grushtat, ani cka qe do ti vuajne pasojat. Pune e madhe fort! Le te vine ne shpi..bile kenaqen dhe nuk trajtohen ashtu si ne Itali.
    Une kam allergji kur nje zombe shkruan u te SHQIPERISE.Dhe faj ka INJORANZA ne fshat.
    tung
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •