Close
Faqja 31 prej 35 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 349
    Citim Postuar më parë nga Dalan Lexo Postimin

Për sa kohë ato mungojnë, është mëse logjike të pranohet se ato krijohen nga inteligjenca tokësore, dhe ka plot argumente për këtë.
    Argumentat ne fakt jane shume me teper kunder idese qe behen nga inteligjenca tokesore. Argumentat e plota qe thua ti jane shume here me kunderargumentat edhe me te plota qe dora njerezore e ka te pamundur te realizoje komplekse te tilla gjeometrike brenda disa casteve. Shpjegime dhe food for thought ke qe ne fillim te temes. Per me shume, interneti eshte i mbushur me dokumentare dhe analiza nga me profesionalet qe mund te behen. Ka nga ato qe behen prej dores se njeriut dhe jane lehtesisht te identifikueshme. Por shumica kundershton cdo mundesi teknike, logjike apo shkencore qe jane bere nga dora e njeriut. Nga kush behen? Ate se di. Te dija kete pergjigje do isha ne maje te podiumit te Crop Circle Researchers.

Kur ka kaq shume fenomene te tilla ne fushat me grure, si ka mundesi nuk eshte arritur te behet asnje filmim si ne rastin e UFO-ve?!
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

E di qe jane dy filmime, sidomos njeri prej tyre eshte fare i qarte ku duken 2 orbs ne momentin qe po krijojne rrethin. Kam gjetur vetem nje filmim te falsifikuar ndersa dy origjinalet i kam pare, patur dikur ne hdd tim por qe me kane humbur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    I pashe me kujdes pamjet, packa se i kam pare edhe me pare.
    Une po pyes: Me thoni si jane bere sipas jush? Por argumentoni dicka qe te jem disi i qarte mbi argumentat.
    Nga ajo qe aludoj une, mund te jete nje satelit ushtarak me forca manjetike te perqendruara teper te fuqishme te cilat mund te jene arme.
    Jo nuk ashtu sic e mendoni ju , veshtroni kete foto te tokes bere nga lart sepse nga afer jane me km te tera dhe nuk kupton asgje. Ato viza jane bere ne nje terren te forte , e nuk jane bere ne fusha gruri apo misra dhe me sa di une jane shum te vjetra ne kohe , dhe ne ate kohe nuk kishte aviona, dhe ne ishim shum te prapambetur shkencerisht . Me sa di une ato gjenden diku nga amerika latine ne mos gaboj biles kam pare edhe nje emision per to.
    Tani mundohu te zbulosh se cfar perfaqson kjo figure.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga dardajan : 16-09-2009 më 16:54

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Pra keto lloj figurash gjigande jane bere edhe ne kohe te meparshme , dhe nuk kane lindur sot qe kemi mjete fluturuese. por sot ne mund ti shikojme nga lart ato dhe ti fotografojme .
    Pra shume kohe para nesh kane fluturuar mbi qiell , dhe ka qene shum i zoti per te realizuar nje gje te tille. Pse i ka bere ? qe te na tregoje se dikush ka fluturuar para nesh ne hapesire , dhe ne ate kohe ka patur zogj, ose qe ne kemi fluturar kemi ikur.
    Per tu zbavitur dhe nxjerre nje konkluzion pak te besueshem , le te bejme ne fillim pyetje dhe le te pergjigjet cdonjeri qe deshiron. Nese kjo lejohet nga darius dhe nuk e prish temen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dardajan : 16-09-2009 më 16:56

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Kur ka kaq shume fenomene te tilla ne fushat me grure, si ka mundesi nuk eshte arritur te behet asnje filmim si ne rastin e UFO-ve?!
    Ata që i bëjnë, janë po ata që pengojnë survejimet, sepse nëse publiku bindet qartësisht që rrathët në grurë nuk janë fenomene paranormale, humbet interesi mbi to, nuk gjenerohen më të ardhura nga ky produkt.
    Transmetimi i mesazheve si pjesë e komunikimit ndërmjet individëve, grupeve, instuticioneve, etj. (edhe nëse ato mund të vijnë nga një inteligjencë jashtëtokësore e supozuar si shumë më e përparuar se e jona) kur bëhet fjalë për gjëra të rëndësishme, bëhet i qartë, në një formë të tillë të pranueshme e të kuptueshme për marrësin e mesazhit.
    Nëse ai nuk ka publikun e gjerë si marrës të tij, ka plot teknika të kanalizimit të mesazhit, filtra sigurie, kodime etj.
    Por jo të dërgohen mesazhe, të koduara në simbolikën e rrathëve në grurë, njerëzit lodhin kokën, Justifikimi?! - "Mesazhi është vetëm për ata që arrijnë t'a zbërthejnë atë", pordhë me rigon të alienëve!
    Por sa më mistike, aq më tërheqëse, aq më shumë para nga kureshtarët.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Do isha shume dakort me gjithckaqe thone parafolesit, por ja qe skepticizmi im i thelle nuk me le te bindem mbi inteligjencen jashtetokesore.
    Nje pyetje tjeter qe lind si pasoje e nje analize: Si ka mundesi qe ne vitet 60,70,80 kishte shume pak informacion mbi keta rrathe apo objekte te paidentifikuara (Edhe ne ato vite ka patur aparate fotografike me shumice), kur them informacion i referohem fotove apo videove qe sot qarkullojne me shumice.

Mos kemi te bejme me perparimin e teknologjise dhe njekohesisht me mashtrimin ne drejtim te caktuar per te mbuluar apo shpenguar vemendjen nga e verteta reale?
    Njeriu eshte nga natyra kerkues dhe kurioz i madh prandaj besoj tolerohen pyetjet e mia teper te ligjshme dhe llogjike mbi ceshtjen sepse nuk do te doja qe dikush ti merrte per ironi. Pyes thjesht qe te bindem sepse eshte teper ireale ajo cka supozohet.
    Nuk Besoj se fotoja qe une paraqes te mendohet si nje inteligjence e huaj pasi dihet qe ka evoluar ne kohe, por po te tregoje dicka te tille ne vitet 60 do mendohej vertet si dicka jo normale.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dito : 17-09-2009 më 05:42

Dito rrathet nuk kane munguar as ne ato vite, madje kane qene te shumta. Por kohet kane ndryshuar ne lidhje me shperndarjen e informacionit si dhe me berjen me popullore te vete konceptit. Nje shembull konkret, ne fillim te viteve 80, askush nuk guxonte te fliste publikisht ose masivisht per ufot apo rrembimet apo eksperimentet e kontrollit te mendjes. Ne vitet 90 pamja ndryshoi komplet dhe njerezit filluan te informohen dhe pranojne koncepte te reja shume me teper se me pare. Interneti ka luajtur rrol te jashtezakonshem ne shperndarjen e nje informacioni qe mund te konsiderohet me plote gojen si alternativ. Sot ne shek 21 ky informacion eshte mese i bollshem dhe nuk mund te frenohet me. Edhe vete perceptimi masiv nga ana e publikut ka ndryshuar shume dhe e tret informacionin me lehtesisht.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Urime per Temen Darius, shum interesante =)

Ajo qe m'duket dhe ma e çuditshme, nuk eshte fenomeni por mungesa e ndonje video ose prove se si ndodh, kur dihet qe nje numer shum i mall i Crop Circles dhe sot e ksaj dite ndodh ne Wiltshire ( Pik Pelegrimi ):

Superfaqe: 3485 km²
    Popullata: 622 021 banor
    Densitetit: 178,5 banor/km²

Sikur perveç eksperteve te ketij fenomeni te mblidheshin dhe amatoret e shumte te ardhur nga gjith bota, te pajisur me ndonje kamer ose aparat fotografik, deri sot do te kishte ndonje shpjegim pak a shum te vogel mbi kyt mister
    D'Oh!

Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Urime per Temen Darius, shum interesante =)

Ajo qe m'duket dhe ma e çuditshme, nuk eshte fenomeni por mungesa e ndonje video ose prove se si ndodh, kur dihet qe nje numer shum i mall i Crop Circles dhe sot e ksaj dite ndodh ne Wiltshire ( Pik Pelegrimi ):
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    E di qe jane dy filmime, sidomos njeri prej tyre eshte fare i qarte ku duken 2 orbs ne momentin qe po krijojne rrethin. Kam gjetur vetem nje filmim te falsifikuar ndersa dy origjinalet i kam pare, patur dikur ne hdd tim por qe me kane humbur.
    ...........

Faqja 31 prej 35 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Etimologjia e emrit Pellazg
    Nga Henri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 511
    Postimi i Fundit: 13-07-2014, 14:41
  2. Inner Expressions
    Nga ildushja në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 11:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •