Eshte zbuluar dje ne nje qyteze te Anglise, nje nga rrathet me qesharake qe kam pare : D, ka mundesi qe eshte bere nga dora e njeriut duke u tallur.
![]()
Eshte zbuluar dje ne nje qyteze te Anglise, nje nga rrathet me qesharake qe kam pare : D, ka mundesi qe eshte bere nga dora e njeriut duke u tallur.
![]()
Mua s'po me duket si e bere nga dora e njeriut. Eshte po e njejta saktesi e berjes se figurave si dhe heret e tjera.
Ndryshimin e ben llulla e ndezur. Po ku i dihet, ndoshta po vjen koha qe alienet te shfaqen. lol
Edhe po te jete dore e njeriut, me thene te drejten prap me shijojne kur i shoh, me duket nje Art me vehte. Po interesant kjo figura me alienin qe pi duhan, me siguri do jape mesazh qe duhani demton shendetin!
Tani nje pyetje nese me lejohet; per ato rrathet qe jane vertetuar qe nuk jane nga dora e njeriut - ato simbolet e bera ka ndonje deshifrim te tyre?
Mesa mbaj mend, kur e kam lexuar temen me pare, sikur u permend qe merreshin edhe me kete pjese, po nuk pashe ndonje deshifrim gjekundi!
Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 28-07-2011 më 19:23
Ndonjë burim për lajmin ? Jo për gjë po mund të jetë edhe photoshop made kështu nga pamja e parë pasi ai kali/pela e bardhë aty duket më e madhe se ajo shtëpia në fund të rrugës.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Burimi eshte nga ky sajt
http://www.cropcircleconnector.com/2...orse2011a.html
http://www.cropcircleconnector.com/2.../comments.html
Dhe nje foto tjeter nga kendi tjeter, dhe duken qarte 3 njerez qe jane te ulur ne mes te rrathit.
Edhe mund jete montazh, por mund vertetohet ne ditet vazhdim nqs ishte photoshop apo jo sepse nuk ka as nje dite qe eshte publikuar ky lajm pikerisht nga ky sajt.
Nga ata qe studiojne rrathet ky i sipermi nuk ka marre ende pergjigje analizuese po mua personalisht me duket si i sajuar. Sidoqofte gushti ka patur 4 te tjere, respektivisht ne
Bridge Inn, Wiltshire,
Wayland Smithy, Oxfordshire
Furze Knoll, Bishop Cannings, Wiltshire
dhe Temple Farm, Wiltshire
te katert ne Angli.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Darius kam tre pyetje
1-) Ato foto qe ju i supozoni qe i ka bere dora e njeriut dhe qe sinjifikojne emblemat masonike, doja te dija se cili eshte qellimi i tyre nese ata vete e kan bere kete gje, nese nuk e kan bere ata, kushdo qe e ka bere, pse duhet te vendoste shenjat masonike ?
2-) Lexova qe disa here je shprehur duke thene qe ka shume nga keto figura qe jane bere para se ne te fluturonim, por njekosisht ju mendoni qe jane mesazhe per ne. Kush i ka lexuar keto figura apo mesazhe para se ne te fluturonim ? Shpesh ben tema shume te larmishme dhe me shume informacion dhe nese dikush te pyet si hapes i temes apo si mbeshtetes i postimeve te tua , thua qe ( Une nuk kam ndonje qendrim konkret ) mirpo kundershton kedo, nese jep opsionin 2
3-) Nese keto figurina hapa dollapa kush eshte fshehur prapa, jane bere nga nje X faktor jo njerzor, pse duhet te kete kaq shume konfuzion dhe konspiraci ? Kam vene re qe ne te tilla fenomene "paranormale" nuk ka deklarata zyrtare te mirfillta, apo thene ndryshe pika mbi I.... Pse ? A nuk mund te hetohen dhe pastaj te jepet nje deklarat zyrtare ? Ndoshta jam pak naiv, por keto gjera sa vijne dhe behen me bajate sidomos kur kalojne dhjetra e qindra vjet dhe i bihet po ne nje vrime fyellit...Pra jo po jane keshtu jo po jane ashtu. A mendon qe i duhet thene spekullimeve Stop, e vertetea eshte keshtu..... dhe a do i prishej dikujt intersi nese do zbulohej e gjith kjo enigme ? ( nese ka dicka te vertete ) cfar intersi do i prishej dikujt qe i mban te fshehta keto dukuri si edhe shume te tjera Ufo , Mason & CO
Pershendetje
Revolution 1848
Mu duk interesant ky shpjegimi i mesazheve
Revolution 1848
Mos ngaterro kundershtimin me sqarimin. Tjetra, mos e pergjitheso pergjigjen time te natyres: "nuk kam ndonje qendrim konkret" sepse nuk eshte per cdo gje qe kam shkruar ketu por thjesht per nje, maksimumi dy subjekte. Pyetjeve qe ke bere ja u gjen pergjigjen ne kete teme dhe ne te tjera si kjo.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt