Close
Faqja 33 prej 35 FillimFillim ... 233132333435 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 349
    Akoma nuk e kam kuptuar une? Kjo qe e forte. Me duket se ja dhashe tjeter kujt ate pergjigje Volsiv. Pash zotin me beni nje nder. Kur futeni ne keto tema lexojini pak me me vemendje dhe shikojeni kush i ka dhene informacionet kryesore. Mos shkruani sa per te shkruar se skam nder mend te bej debate kot me kot.

IT Professionals Maska e Sirius
    Anëtarësuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    E di qe jane dy filmime, sidomos njeri prej tyre eshte fare i qarte ku duken 2 orbs ne momentin qe po krijojne rrethin. Kam gjetur vetem nje filmim te falsifikuar ndersa dy origjinalet i kam pare, patur dikur ne hdd tim por qe me kane humbur.

Njera mund t'ken qen kjo:

Kurse kjo eshte nje fake e bere me kompjuter...

Kjo e dyta eshte qe ajo qe eshte fallco dhe qe kam permendur ne shkrimin qe me ke cituar.

Tani dua te shtoj dhe dicka tjeter per te cilen sapo postova nje lajmerim. Ju lutem lexoni ketu: http://www.forumishqiptar.com/announcement.php?f=194

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Mqns mu bene disa foto qe kane te njeten permbajtje po i postoj duke mbeshtetur akoma mendimin qe keta rrathe nuk jane gje tjeter vecse krijime shume te bukura artistike tokesore.
    > Ja psh tre foto qe nqs na i konfirmon Darius si reale japin edhe pergjigjen se kush i ben.
    Emri:  Untitled - 77.jpg

Shikime: 3400

Madhësia:  47.0 KB
    Emri:  Untitled - 66.jpg

Shikime: 2495

Madhësia:  40.3 KB
    Emri:  Untitled - 888.jpg

Shikime: 1679

Madhësia:  45.2 KB
    La verita' ti rendera' libero!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Preciziteti i larte i krijimit te rratheve te ben qe te dyshosh se eshte krijim njerezor. Gjithashtu edhe fakti qe kallinjte vazhdojne te rriten te ben te dyshosh per te njejten gje.

Cfar do ti duheshin masoneve krijimet e tilla?
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 18-05-2010 më 17:49

Citim Postuar më parë nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Mqns mu bene disa foto qe kane te njeten permbajtje po i postoj duke mbeshtetur akoma mendimin qe keta rrathe nuk jane gje tjeter vecse krijime shume te bukura artistike tokesore.
    > Ja psh tre foto qe nqs na i konfirmon Darius si reale japin edhe pergjigjen se kush i ben.
    Emri:  Untitled - 77.jpg

Shikime: 3400

Madhësia:  47.0 KB
    Emri:  Untitled - 66.jpg

Shikime: 2495

Madhësia:  40.3 KB
    Emri:  Untitled - 888.jpg

Shikime: 1679

Madhësia:  45.2 KB
    Si kam pare keto foto po nga permbajtja qe kane kam pershtypjen qe jane bere nga njerez.

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    > Me doli perpara kjo foto qe ka dhe shpjegimin. Figura nuk eshte gje tjeter vecse faqet e hapura te nje dopio piramide. Mendoj se ja vlen ta postoj ketu per te hedhur me shume drite se kush i ben ato.
    Emri:  PIRAMIDA .jpg

Shikime: 1285

Madhësia:  29.0 KB
    La verita' ti rendera' libero!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    The White Horse of Uffington (Kali i bardhe i Ufingtonit) eshte me interesant sesa crop circles te cilat u pohuan nga te dy anglezet qe ishin thjesht nje hoax (mashtrim) .

Po perseris edhe njehere nje pjese nga postimi #136 i bere ne kete teme:

Citim Postuar më parë nga Darius
    KA RRATHE NE GRURE QE BEHEN NGA NJERIU ME QELLIMIN PER TU ARGETUAR OSE NE FORME ARTI. KA DHE NGA ATO QE BEHEN ME QELLIM MASHTRIMI PER TU DUKUR SIKUR BEHEN NGA NJE FORCE MISTERIOZE. DHE KA DHE NGA ATO QE SHKENCA NUK ESHTE NE GJENDJE TI SHPJEGOJE PASI JANE KOMPLET JASHTE SPEKTRIT TE DY RASTEVE TE PARA.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Po perseris edhe njehere nje pjese nga postimi #136 i bere ne kete teme:
    Pse duhet shkenca te shpjegoj crop circles? lol
    Leri cerealogistet te merren me ate gje , se tek profesioni i tyre futet.

Ndonjehere nje shpjegim i thjeshte duhet te merret parasysh kur fenomene te tilla dalin ne drite.

Ne nuk kemi evidenca te cilat lidh crop circles me alien apo me paranormal activities.
    Ndersa nga ana tjeter , e dime shume mire se crop circles fillimisht u krijuan per te qene nje Hoax.

Tema të Ngjashme

1. Etimologjia e emrit Pellazg
    Nga Henri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 511
    Postimi i Fundit: 13-07-2014, 14:41
  2. Inner Expressions
    Nga ildushja në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 11:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •