Close
Faqja 67 prej 130 FillimFillim ... 1757656667686977117 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 661 deri 670 prej 1300
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Ruci ashte shume shume ma i vjeter,per kete e dine edhe ARBERESHET e Italise,kapidana kane qene se paku 20 here Shikoje Historin e Skenderbeut ne ate pjese bane edhe familja e Z Diogardi disa prej tyre jetojne ne italin e mesmeA deshironi ende?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Une mund ti njehi se paku 30 prona te tyre qe kane pasur para 500 600 vjete.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    kush te ka thene ty se evropa eshte laike edhe kush po te thot ty se po e bimi nje fe te re . po kadale se spo i kupton gjerat
    Cdo shtet i Bashkimit Evropian eshte shtet laik, ku feja nuk udheheq me me shtetin dhe te gjitha ato shtete anetare kane background te krishtere dhe praktikojne fene e krishtere (ata qe jane fetare). Ndersa ti the qe duhet te lulezoje islami (qe do te ishte fe e re per ta) ne trojet e Evropes, nqs do te kete mireqenie. Nuk besoj se Evropa do te pranonte nje sakrifice te tille, perderisa i eshte dashur kohe e gjate ta ndaj fene nga shtetet e saj.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Une luftoje vetem te verteten pa mare parasysh e kujna asht ,pasi kojshit tane nuke kane histori qka kame me bo ata jane hajna krejt ata shkojne ne darsma me k te huej .ato nuke i hane SHQIPETARi.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Cdo shtet i Bashkimit Evropian eshte shtet laik, ku feja nuk udheheq me me shtetin dhe te gjitha ato shtete anetare kane background te krishtere dhe praktikojne fene e krishtere (ata qe jane fetare). Ndersa ti the qe duhet te lulezoje islami (qe do te ishte fe e re per ta) ne trojet e Evropes, nqs do te kete mireqenie. Nuk besoj se Evropa do te pranonte nje sakrifice te tille, perderisa i eshte dashur kohe e gjate ta ndaj fene nga shtetet e saj.
    Ashtu ashte kie te drejte Madlin Ollbrajt tha para 10 vjete ne vatikan na jena kryesore mirepo dikujt duhet vizatue .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Ne europe ma nuke pyetet Kisha sa femije duhet pasur ato kohna ma ska para 25 vjete prifti katolik thoshte sa femi me i pasur,ma ska ashtu une jame deshmitare i asaj kohe e ju fleni dhe tregoni pralla ,per qka u shkatrue komunizmi ? me mbushur numrin se ju mungojke numri tash jane rahat per 50 vjete.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Burreli1924 Lexo Postimin
    ke lexuar ndonje liber te historise ti apo ke lexuar marksizem leninizem,

qaf pa lare,

ik pirdhu mos me komento se qenge katundar i trash.
    dhe jevg dhe zogist dhe otoman, ca kombinimi perfekt qe je

te pjerdhsha mu ne perandori otomane dhe turqit e tu une ty ore.ta ka fut sallamin muhamedi deri ne tru te vogel
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Nuk e di ku bazohesh ti qe islami per ta eshte fe e re o injorante po ndegjo muslimanet kane sundur boten per 11 shekuj pastaj spanja ka qene shtet musliman e vendet e tjera te evropes e per ta nuk eshte fe e re po per injorantat doket si fe e re

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Qysh jo per te ashte fe e re sepse rishtazi i ka pa yjet dhe yjet ne qiell per dike jane te reja he he ruena zo ruena.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    Nuk e di ku bazohesh ti qe islami per ta eshte fe e re o injorante po ndegjo muslimanet kane sundur boten per 11 shekuj pastaj spanja ka qene shtet musliman e vendet e tjera te evropes e per ta nuk eshte fe e re po per injorantat doket si fe e re
    Ti mesohu se pari te diskutosh me mire me njerezit qe nuk te fyejne apo po e zevendeson mungesen e fakteve me fyerje. Keto cka ke shkruar me lart jane pertej injorances.

Hajde tung tash.

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •