Ruci ashte shume shume ma i vjeter,per kete e dine edhe ARBERESHET e Italise,kapidana kane qene se paku 20 here Shikoje Historin e Skenderbeut ne ate pjese bane edhe familja e Z Diogardi disa prej tyre jetojne ne italin e mesmeA deshironi ende?
Ruci ashte shume shume ma i vjeter,per kete e dine edhe ARBERESHET e Italise,kapidana kane qene se paku 20 here Shikoje Historin e Skenderbeut ne ate pjese bane edhe familja e Z Diogardi disa prej tyre jetojne ne italin e mesmeA deshironi ende?
Une mund ti njehi se paku 30 prona te tyre qe kane pasur para 500 600 vjete.
Cdo shtet i Bashkimit Evropian eshte shtet laik, ku feja nuk udheheq me me shtetin dhe te gjitha ato shtete anetare kane background te krishtere dhe praktikojne fene e krishtere (ata qe jane fetare). Ndersa ti the qe duhet te lulezoje islami (qe do te ishte fe e re per ta) ne trojet e Evropes, nqs do te kete mireqenie. Nuk besoj se Evropa do te pranonte nje sakrifice te tille, perderisa i eshte dashur kohe e gjate ta ndaj fene nga shtetet e saj.
Une luftoje vetem te verteten pa mare parasysh e kujna asht ,pasi kojshit tane nuke kane histori qka kame me bo ata jane hajna krejt ata shkojne ne darsma me k te huej .ato nuke i hane SHQIPETARi.
Ne europe ma nuke pyetet Kisha sa femije duhet pasur ato kohna ma ska para 25 vjete prifti katolik thoshte sa femi me i pasur,ma ska ashtu une jame deshmitare i asaj kohe e ju fleni dhe tregoni pralla ,per qka u shkatrue komunizmi ? me mbushur numrin se ju mungojke numri tash jane rahat per 50 vjete.
Qysh jo per te ashte fe e re sepse rishtazi i ka pa yjet dhe yjet ne qiell per dike jane te reja he he ruena zo ruena.
Krijoni Kontakt