Close
Faqja 66 prej 130 FillimFillim ... 1656646566676876116 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 1300
    i/e regjistruar Maska e JUSTINIAN
    Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    ILIRID
    Postime
    61
    Jo o gerrard nuk shkojm dot ne nepermjet shkijeve ne europ,po ato shkijet fale shqiptareve arin te shkojn ne europ,duke i rrejt europjanet se i kan plotsuar kushtet per ne BE. Te rikujtoj se kusht kryesor eshte plotsimi dhe implementimi i marveshjes se ohrit...
    Per aspira et astra

Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga JUSTINIAN Lexo Postimin
    Jo o gerrard nuk shkojm dot ne nepermjet shkijeve ne europ,po ato shkijet fale shqiptareve arin te shkojn ne europ,duke i rrejt europjanet se i kan plotsuar kushtet per ne BE. Te rikujtoj se kusht kryesor eshte plotsimi dhe implementimi i marveshjes se ohrit...
    e ke gjet personin me i kallxu per marrveshjen e Ohrit ... foli atij per muzik greke e italiane , se veq qato e dijn.
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Gjeja e vetme qe dini te beni eshte te ofendoni bashkefolsit, me kyte tregon kulturen tende personale dhe kulturen e fese qe perfaqesoni. Nuk jeni ne gjendje te argumentoni asgje ne komentet tuaja vetem te beni ofendime. Nese ju duket nje arritje te shkoni ne Europe nepermjet sllaveve te Maqedonise atehere e keni humbur davane. Dhe po shkuat ne Europe duhet te jeni te vetdishem se islami do t'i kete ditet e numeruara.
    hahahah po i mjer qe je kjo nuk ka te beje me kultur fetare as kulture personale por ka te beje me ate qe ti i meriton keto gjera sepse asgje spo ta them qe se ke vetem po ti them ato qe i ke je hipokrit je injorant je dyftyreq e te gjitha i ke
    une te them me pot bindje dhe me argumente te shumta se pa lulzimin e islamit neper te gjotha trojet e evropes nuk do te kete mireqenje per te gjithe e ti e meriton ofendimin jo qe te kam ofenduar une ty por ti e ke merituar sepse nuk e di ku jeton ti o vella mos u mundo me ja mshel njerzve syt me erresiren tende me injorancen tende po fol taman si shqipatre e mos u shtirr kinse ti jeton ne ndonje planet tjeter
    une nuk jam nga Maqedonia por jam nga Kosova o njeri por mue nuk me dallon ajo se nga jam kur eshte qeshtja e te vertetes sepse edhe nese nje musliman del e thote diqka qe nuk eshte ashtu une do ti them e ke gabim sepse neve islami na meson qe gjerat e keqija nuk duhet ti pranoni e lere me nga hipokritat si ju
    ta kesh te qarte se muslimanet e kane sundur boten plot 11 shekuj mu ne ate kohe kur kane sundur muslimanet nuk ka pasur asnje njeri te varfer as ne afriken e sotme o pis e keto ti i mohon se je hipokrit e nuk i vlerson si merita te islamit por vetem flet islami keshtu e ashtu jo jo nuk ehste ashtu si thue ti

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Nese ju duket nje arritje te shkoni ne Europe nepermjet sllaveve te Maqedonise atehere e keni humbur davane. Dhe po shkuat ne Europe duhet te jeni te vetdishem se islami do t'i kete ditet e numeruara.

Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    une te them me pot bindje dhe me argumente te shumta se pa lulzimin e islamit neper te gjotha trojet e evropes

Me vjen keq te te zhgenjej, mirepo kjo se besoj qe ka per te ndodhur ndonjehere. Keshtu me mire mos enderro kot.

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin

Me vjen keq te te zhgenjej, mirepo kjo se besoj qe ka per te ndodhur ndonjehere. Keshtu me mire mos enderro kot.
    nejse se ti hala e re-i te koke une nuk te thash qe do te ndodh tani , mirpo nje dite do te ndodh e ti mendo qfare te duash dhe thuaj qfare te duash
    ti nuk me zhgenjeve mua por e genjeve vetveten

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    nejse se ti hala e re-i te koke une nuk te thash qe do te ndodh tani , mirpo nje dite do te ndodh e ti mendo qfare te duash dhe thuaj qfare te duash
    ti nuk me zhgenjeve mua por e genjeve vetveten

Jo une perfundimisht mendoj se kurre nuk do te ndodh. Evropa si laike qe eshte nuk ka nevoje per prurjen e nje feje te re. Une nuk e genjej veteveten sepse nuk perfaqesoj ndonje ideologji qe kisha dashur tia imponoj dikujt apo nje kontinenti te tere sic eshte Evropa. Une e mbeshtes laicitetin e saj.

i/e regjistruar Maska e Burreli1924
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    86
    Citim Postuar më parë nga Buddy Lexo Postimin
    Po mire, ti e di kush e rithemeloi Kostantinopolin dhe te kujt kombi ishin perandoret e te keshtuquajturit bizant!!!

Ju islamo-turkofilet keni shku per lesh mer daku,nuk dini as histori asgje.

Ku e ke te dokumentuar qe shqiptaret bashke me miqte e tyre otomane thyen muret e Konstantinopolit!!!!!!!historia nuk eshte se ca ke ne tru ti mer jahu,apo si ta ka qefi ty te thuash.
    ke lexuar ndonje liber te historise ti apo ke lexuar marksizem leninizem,

qaf pa lare,

ik pirdhu mos me komento se qenge katundar i trash.
    Me mire jeto nje dite si Luan,
    se 100 vjet Lepur.

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Jo une perfundimisht mendoj se kurre nuk do te ndodh. Evropa si laike qe eshte nuk ka nevoje per prurjen e nje feje te re. Une nuk e genjej veteveten sepse nuk perfaqesoj ndonje ideologji qe kisha dashur tia imponoj dikujt apo nje kontinenti te tere sic eshte Evropa. Une e mbeshtes laicitetin e saj.
    kush te ka thene ty se evropa eshte laike edhe kush po te thot ty se po e bimi nje fe te re . po kadale se spo i kupton gjerat

i/e regjistruar Maska e Burreli1924
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    86
    Citim Postuar më parë nga JUSTINIAN Lexo Postimin
    Hahaha jevgj maqedonie o ti buddy e tuturutk kam prejadhje nga Mati nga fisi Rucci!!!
    Kjo ti qe quan maqedoni ateher ishte shqiperi,po nuk ju ka faj islami qe ju shqiperin e dini vetem 1/3 e teritorit etnik shqiptar........
    Ruci ka qen shpi bajraktaresh ne Mat,, madje ka nxjerres njeres qe jane ne Historine Botrore si Rexhep Pash Ruci komandat i Ushtrise Turke numri dy mbas Sulltanit .

pershendetje..

Shqiptaret e Maqedonise jan Shqiptar njesoj si nga Kruja-Mati-Dibra njeres te forte , trima, dhe patriote madje kemi dhe nji dialekt.

nga kjo treve filluan te dallohen Shqiptaret per here te pare ne histori ,

Shume figura kane dale nga keto Zona,,
    Me mire jeto nje dite si Luan,
    se 100 vjet Lepur.

i/e regjistruar Maska e JUSTINIAN
    Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    ILIRID
    Postime
    61
    Po ore po ashtu eshte jemi nje fis edhe te afert me Rexhep pashe Rucin.
    Per aspira et astra

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •