Close
Faqja 68 prej 130 FillimFillim ... 1858666768697078118 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 1300
    i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ti mesohu se pari te diskutosh me mire me njerezit qe nuk te fyejne apo po e zevendeson mungesen e fakteve me fyerje. Keto cka ke shkruar me lart jane pertej injorances.

Hajde tung tash.
    nuk jane keto ofendime nese je e tille e te thote dikush qe je e till nuk eshte ofndim sepse ne baze te postimeve qe ke tregohesh e atill qfare te kam thene e nuk te kam perfshi vetem ty por kete ekam thene ne menyre gjenerale e kush e ka mizen pas veshi une skam qfare ti bej
    e une te kam sjellur fakte po ti spo i pranon faktet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin

Ne kosove nuk kem qene kurre me gjithe deshiren qe kam pase, por ne Maqedoni kam pare diferenca te madha, jo vetem te zhvillimit kulturore dhe ekonomik mes muslimaneve shqipetare dhe te krishtereve maqedonas, por ate e sheh dhe ne menyren e paraqitjes se jashteme ku diferencat jane si nata me diten.Te gjitha muslimanet me shami.E bukur ishte se shume prej tyre qe jetonin ne europe,e vinin shamine kur vinin ne maqedoni. Grate mblidheshin vec ne dake dhe burrat kaoinin naten ne lokal ku pinin cocacola e ndigjonin muzike me kengetare nga shqiperia.
    Anesti ,pajtohem me ty ne lidhje me shqiptaret e Maqedonise .Gjate luftes kam qene ne Maqedoni ,gjegjesisht ne fillim ne fsahtin Luboten dhe them me bindje te plote se ai fshat sa i perket mentalitetit nuk dallon aspak nga nje fshat i Afganistanit(perher flas per vitin 1999),pastaj kam qne nje kohe te mire edhe ne Velesht e Tatesh te Struges ku per dallim nga Luboteni nuk kishte shamira e injorance por vetem kete te dyten(ndjej ngapak brejtje te ndergjegjjes nga kjo qe po shkruaj sepse kemi hasur mikepritje te madhe por e verteta duhet te thuhet sado e hidhur qofte.Ne shtepine ku kam qne ne Veleshte ,gruaja e pronarit vazhdimisht u lavderojke per shkollimin e te shoqit ,kur e pyes cfare shkolle ka ba ,me tha shkollen e mesme ne Prishtine,te them te drejten u shokova.Pastaj ne Tatesh per tre jave sa kam qendruar skam pare grua apo vajze ne rruge ,ose shitore ,bile vellau im si me shaka thojke ,me mire me pase nejt ne kamp.Per mendimin tim shqipetaret e Maqedonise kane pak shprese sepse tej mase jane te lidhur me fe(bile shpesh na thojshin qe kjo lufte ju ka ra juve te Kosoves sepse nuk e mbani fene).Ndersa sa i perket neve shqipetaret e Kosoves ,ndonese nuk shquhemi per ndonje nivel te larte shkollor e kulturor munde te them me plot bindje se neve ketu nga Kosova sna plas fare per fe(ndonese pas luftes ka disa mjekerrosha por jane numer shume i vogel),xhamite frekuentohen nga disa pleq matufa dhe keta mjekerroshat .
    E lexova edhe nje koment per kroatet.Kroatet jane popull shume i shkolluar sepse ka ndikuar kultura austro-hungareze.Nje kroat ia ka then babait tim ,ne kemi qene ne shpella por ka ardhe gjermani e na ka qu ne shkolle,kete thenje e verteton edhe daja im i cili ka specializuar ne Zagreb para 20 viteve ku disa studente te gjenerates se tij kishin gjysh e stergjysha mjeke.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Vllau i thoshte vllaut a din qka ti mere fen muslimane e une pe mbaje fene kure largohet turku kthehena ne fe krishtere,mirepo zgjati shume 500 vjet dhe tashe kushe e tradhetoi fene Krishtere? Ai qe me ka bamur Musliman dhe ai Ashte vllau im ,kurkushi nuke mundetme tradhetue kerken Vllau me PYETI a po shkone ti ne EUROPE a une,une i thash si te duesh se je ma i vjeter,MIRE atehere shko,dhe erdha ne europe.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    nuk jane keto ofendime nese je e tille e te thote dikush qe je e till nuk eshte ofndim sepse ne baze te postimeve qe ke tregohesh e atill qfare te kam thene e nuk te kam perfshi vetem ty por kete ekam thene ne menyre gjenerale e kush e ka mizen pas veshi une skam qfare ti bej
    e une te kam sjellur fakte po ti spo i pranon faktet
    Ti nuk mund ti tregosh se kush eshte cfare eshte sepse je nje islamist i indoktrinuar dhe nje ekstremist i skajshem, qe jeton me "faktet" tua imagjinare, dhe jeton me shpresen se te tjeret do te fillojne te besojne ne ato "fakte" qe ti i sajon nga mendja jote e indoktrinuar. Evropa ka qene muslimane?! Hmm, fakt se jo mahi. Ik tash se nuk e kam ndermend te humb kohe ketu me.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Anesti 55 ti je i quditeshem une kame qene ne new york dhe kame shetit me Helikopter 6 dollar fluturim mbi qytet mirepo qyteti me ka pelqye shum mirepo ne disa kuarte te qytetit plehrat kalojsjin 5 metra,dhe tashe ju bani nji krahasim aventuresk ne maqedoni qka keni perjetue,kush ka shkollim dhe kush nuke ka,po te kishe jetue nemaqedoni ose ne kosove atehere do ta kupetojshe Pse deri vone shkollat kane qene per shqipetare me shkrue me qirilik a kupetimi shqipe,une kame shkrue ne flete ose qese te bukepjeksit,sepse une jam shqipetare dhe nuke kame pase drejte shkollimi ne gjuhen shqipe prandej munde te them se je gabim ne pershkrime sepse nuke tregon pse ashte puna ashtu e jo sikurse serbia tregon nji raste te keqe dhe me te ne tv,ata qe kane krye shkollakane krye ,ne beograd ne sarajeve ne zagreb lublana,shkup krejt keto kane qene ne gjuhen e tyre kurse ne 1970 univerziteti ne shqiperi 10 vjete ma heret dhe tashe pyetje qka ju pengoi juve 60 vjet mose takeni univrzitetin pyetje e THJESHT? Faliminderit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Rina e ke gabim nji shtet ne Europe Shkaku i fese krishtere ka ba lufte ndermjet vedi ashte pyetje katolike ,edhe ate para 100 vjete,ai shtet ashte shume i forte mirepo pse bane lufte ndermjet vedi nji pjes me tjetren pjes dhe krejte shteti ka qene katolik pyetje PSE?

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Anesti ,pajtohem me ty ne lidhje me shqiptaret e Maqedonise .Gjate luftes kam qene ne Maqedoni ,gjegjesisht ne fillim ne fsahtin Luboten dhe them me bindje te plote se ai fshat sa i perket mentalitetit nuk dallon aspak nga nje fshat i Afganistanit(
    Miriam, ke qene ti ne Avganistan qe po ben krahasime te tilla? Edhe ne kemi qene ne Maqedoni, vetem se njerez me te mire se familja ku kemi ndejt ne nuk ka. Te gjithe kane qene te shkolluar, bile kryefamiljari ka qene njeri nga ata qe kane hapur shkollat e para shqipe ne Maqedoni. Shume keq qe po shkruan per ate familje keshtu, perderisa dihet se si ka qene mikpritja e shqiptareve te Maqedonise ndaj shqiptareve te Kosove, dhe ne nuk do ta kishim bere kurre nje mikpritje te tille

Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Anesti ,pajtohem me ty ne lidhje me shqiptaret e Maqedonise .Gjate luftes kam qene ne Maqedoni ,gjegjesisht ne fillim ne fsahtin Luboten dhe them me bindje te plote se ai fshat sa i perket mentalitetit nuk dallon aspak nga nje fshat i Afganistanit(perher flas per vitin 1999),pastaj kam qne nje kohe te mire edhe ne Velesht e Tatesh te Struges ku per dallim nga Luboteni nuk kishte shamira e injorance por vetem kete te dyten(ndjej ngapak brejtje te ndergjegjjes nga kjo qe po shkruaj sepse kemi hasur mikepritje te madhe por e verteta duhet te thuhet sado e hidhur qofte.Ne shtepine ku kam qne ne Veleshte ,gruaja e pronarit vazhdimisht u lavderojke per shkollimin e te shoqit ,kur e pyes cfare shkolle ka ba ,me tha shkollen e mesme ne Prishtine,te them te drejten u shokova.Pastaj ne Tatesh per tre jave sa kam qendruar skam pare grua apo vajze ne rruge ,ose shitore ,bile vellau im si me shaka thojke ,me mire me pase nejt ne kamp.Per mendimin tim shqipetaret e Maqedonise kane pak shprese sepse tej mase jane te lidhur me fe(bile shpesh na thojshin qe kjo lufte ju ka ra juve te Kosoves sepse nuk e mbani fene).Ndersa sa i perket neve shqipetaret e Kosoves ,ndonese nuk shquhemi per ndonje nivel te larte shkollor e kulturor munde te them me plot bindje se neve ketu nga Kosova sna plas fare per fe(ndonese pas luftes ka disa mjekerrosha por jane numer shume i vogel),xhamite frekuentohen nga disa pleq matufa dhe keta mjekerroshat .
    E lexova edhe nje koment per kroatet.Kroatet jane popull shume i shkolluar sepse ka ndikuar kultura austro-hungareze.Nje kroat ia ka then babait tim ,ne kemi qene ne shpella por ka ardhe gjermani e na ka qu ne shkolle,kete thenje e verteton edhe daja im i cili ka specializuar ne Zagreb para 20 viteve ku disa studente te gjenerates se tij kishin gjysh e stergjysha mjeke.

po pse mor ske shku ne Kragujevac ose pse nuk ndejte me te shkolluarit e Arkanit , ata jan krejt kultur , saqe do ta kishin dhuru nje perdhunim.

cka dreqin nuk u larguat nga ai fshat , nese ke kaq urrejtje per muslimanet , a llatink ?!
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Miriam, ke qene ti ne Avganistan qe po ben krahasime te tilla? Edhe ne kemi qene ne Maqedoni, vetem se njerez me te mire se familja ku kemi ndejt ne nuk ka. Te gjithe kane qene te shkolluar, bile kryefamiljari ka qene njeri nga ata qe kane hapur shkollat e para shqipe ne Maqedoni. Shume keq qe po shkruan per ate familje keshtu, perderisa dihet se si ka qene mikpritja e shqiptareve te Maqedonise ndaj shqiptareve te Kosove, dhe ne nuk do ta kishim bere kurre nje mikpritje te tille
    Jo skam qene ne Afganistan por ate qe po shohim perdit ne kronika televizive dhe ate cka na thone te afermit qe punojne atje .Une nuk thashe qe ska fare te shkolluar ,por jane numer i vogel ne krahasim me ta pashkolluarit ,kjo eshte e verteta.Nese del dikush dhe e demanton me fakte ate qe e thashe me pare ,qe shqiptaret e Maqedonise ne pergjithesi jane shume te lidhur pas fese ,do kerkoj falje por ate qe e kam pohuar une e dine edhe ti shume mire nese ke ndonje te aferme ne Maqedoni. E vertet ,mikepritja ka qene jashtzakonisht e mire por per hire te kesaj mikepritje smund te abuzoj me te verteten.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Vista Lexo Postimin
    po pse mor ske shku ne Kragujevac ose pse nuk ndejte me te shkolluarit e Arkanit , ata jan krejt kultur , saqe do ta kishin dhuru nje perdhunim.

cka dreqin nuk u larguat nga ai fshat , nese ke kaq urrejtje per muslimanet , a llatink ?!
    Cfare kunderpergjigjje ke dhene ,ashtu edhe siq e prita,tipike prej kokeboshi.

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •