Close
Faqja 65 prej 130 FillimFillim ... 1555636465666775115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 1300
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    DREJTE NE HUMNERE KANE ME NA QUE.sepse jane tri lloje dhe kure nji gazete e terjekin ne tri ane gazeta qkyhet dhe gjithe secilit i jete nga nji cope e qkyeme e letres dhe pastaj tri mendime i kie cila ashte e drejte aste njera ,vetem e e atije qe ka shtype gazeten ai e dine te verteten.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Kosova eshte me cilivizuar dhe pjesa e madhe e njerzeve nuk jane fetar por me shqiptaret e Maqedonise nuk kemi asgje te perbashket. Ata jetojne ne shekullin VI pas Krishtit ne jetojme ne shekullin XXI.
    Nuk ban me ekzagjeru këtë punën e shqiptarëve të Maqedonisë. Është e vërtetë që islami është më i përhapur në Maqedoni, por për sa kam pasur rastin të rri me ta gjithëmonë më kanë gostitur me birrë, kështu që edhe po të jenë muslimanë të paktën fanatikë nuk janë. Përndryshe do të pinim sherbet në vend të birrës

du me q. pas buke Maska e Luke
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Postime
    37
    Si thote nje shprehje qe e kam lexuar diku,fete jane si xixellonjat, qe te bejne drite kane nevoje per erresire.Erresire qe e gjen me shumice tek muslimanet e (rikethyer) te Iranit.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Ja pse jeni prapa nesh, shikoni komentin qe keni bere dhe ç'do gje eshte e qarte. Ju vazhdoni me islamin, ne vazhdojme me Europen,
    Druaj se ketu po ngutesh shume ne konkludim. Shqiptaret e Maqedonise kane shansa me shpejt ta zene trenin per Evrope sesa shqiptaret e Kosoves dhe te Shqiperise, meqe jane qytetare te Maqedonise. Dhe kur flet se jane"prapa jush" kisha menduar dy here, bile edhe tri.

secili ne rrugen e vet.
    Rruge e mbare te qofte, per kudo qe je nise.

Fc Internazionale Maska e xx.elixxx
    Anëtarësuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Druaj se ketu po ngutesh shume ne konkludim. Shqiptaret e Maqedonise kane shansa me shpejt ta zene trenin per Evrope sesa shqiptaret e Kosoves dhe te Shqiperise, meqe jane qytetare te Maqedonise. Dhe kur flet se jane"prapa jush" kisha menduar dy here, bile edhe tri.

Rruge e mbare te qofte, per kudo qe je nise.
    Paskit Devijuar pak si shume nGA tema Ju...

Hmmm Mendoj qe nuk eshte edrejte te thuhet Se shqiptaret Myslimane jane tradhtare te Krishterimit...
    Abslutisht eshte e papranueshme dhe absurde..!

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Ti qenke bërë për Shtimje. Pse të ik unë? Po ja që nuk dua të ik, do të shkruaj këtu, që t'i ndez epshet e juaja femërore, dhe më pas t'ia ktheni bythën Allahut, e pastaj Allahu ka punë me ju. Njerëz të mrapshtë e keni mbushur internetin me propagandë islamike antishqiptare, juve iu paguan serbi, që pastaj të flasë para botës se si shqiptarët janë fundamentalistë, e bota nuk e din që shqiptarët nuk i bëjnë këto gjëra, por vetëm ju magjupët. Ju jeni magjupë prandaj iu konvenon feja islame sepse ajo propagandon barazi racore.
    i gjore vetem ndalu dhe shiko qfare ke shkruar nuk e di a ke kulture apo a ke marre a po ndoshta dyshoj qe nuk ke prind dhe je marrur nga nje dom e te kane mesuar vetm shkrim dhe lexim e asgje me teper
    ska dert per ata qfare thone te tjeret o papak e rendesishmja ehste qe ne te mundohemi qe ti tregojme botes realitetitn e ti qe je nacinalist e nazist e racist ik se ketu nuk ak vend per ty sepse tek ne nuk ka dallim as feja e as kombi as gjinia e as mosha e as raca te gjithe duhet te mundohemi te themi vetem ate qe eshte e drejte dhe qe eshte e logjikshme e nuk merremi me sharje siq ke bere ti hipokrit

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    [QUOTE=gerrard73;2332907]Ja pse jeni prapa nesh, shikoni komentin qe keni bere dhe ç'do gje eshte e qarte. Ju vazhdoni me islamin, ne vazhdojme me Europen, secili ne rrugen e vet.[/QUOTE

a more papak po nese je shqiptare ti je i njojti me mue aty ku je ti jam edhe une
    mirepo ajo qfare na dallon neve te dyve eshte se ti vetem te shkosh me evropen e shet kulturen dhe traditen ku po shkon ne evrop o pis a don te shkosh i qoroditur a mos te mundohemi te himi me kulture dhe me fe qe kemi apo ndoshta mendon ti tja besh sikur shqipfolsat qe kane jetuar me heret se ti qe i kane dhene antaret e familjes per shka vetem kinse te hecim perpara
    jo jo papak nuk thuhet rastaesish " me me vlere ka nje dokument i vjeter se sa nje fotokopje e re " e kuptoje njeri i gjore e shko ti ne evrop me kullerizem po te kesh kujdes se aty ka shum homo e ti ruaju se ndoshta vetem per te shkuar ne evrop ben qfare tu ofrohet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-07-2009
    Postime
    63

traltar a jo?

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Mendoj se kjo teme ka devijuar 360 shkall, mirpo kjo pjesa e kesaj teme nuk eshte diskutuar asnjeher.

Te me thot dikush te kunderten e kesaj qe kam thene,edhe pse nuk eshte fakt i vertetuar Historik, mirpo gjithsesi ka statusin e nje Fakti qe meriton te shqyrtohet dhe te dyshohet.

Thjesht ta formuloj si pyetje ne vete: Nese ka existuar urrejtja e kesaj natyre ndaj shqiptareve , a ka mujt te ndikoj ne shume vendime nderkombetare (konferenca qe coptonin tokat e shqiptareve) sa i perket fatit te shqiptareve? Duke e dite se ne ate Kohe ka qen periudhe qe Ka dominuar Kisha Si Sistem Pushteti ne qdo shtet evrope , apo me mire te them se Kisha ka Udhehequr me shtetin.

Ju Uroj Diskutim konstrukitv
    sum t'neruosimit motra e vlazën, tem e shtir asht jekjo eteme pickuome se vetkam katolik e muslimanët i kam në shtat brëza.Muslimanët e sotshëm nuk jan tralltar por t'part e tynet kime mujt njeri mei kallzua si tralltar merrnije për shemull Brjaktarin e Grudës ën Malsi Smail Martinin. Smajli e ka marr emnin e islamit plr mei dimua Grudës e Malsis.Ater merrnije Bajraktarin e hotit Çun Mulen t'dy kan dasht mei dimua popullit për mos mei pa Turqit ën sy. Martini ja nep ëmnin djalit Smajlo e bahet Musliman dekllarativ ater çohet Smajli e ja nep t'bijs Tringa e e kthen prap ën t' Kshtën e bahet HEROIN kudra Turkut e Smajlin e kanpa deportua ën Anadoll e kurrma nuk asht kthye.bajraktari i Hotit ja nep djalit ëmnin Turqisht e bahet musliman.Belda ka kujtuojt edhe Çuni se po kthehet djali i tij si Smajli por ka gabua se bajraktari i hotit kurrnuk u kthye ma ën KSHTËNIZËM,edhe sot jan musliman e e kan fisin Çunmulaj çi asht sot kryetari i komunës Tuzit.Që motra e vëllazen jaty nik jam both i mëçim se kush asht aty tralltar.Edhe i shëmull tjetër dua meva kuvët,për shëmull Ikem Tuzjanët çi i thon vetit se jan, diçka rishto en Ballkan,
    Boshnjak e jaty nalon marrveshja e besimi ëm.Merrni tash jekta tre shëmulla e çmonije kush muj me ken tralltar:Smajli çi asht kthye e kurr nuk asht Musliman,Mul Delija çi e ka marr islamin për gjithmon ose Tuzjant çi kan shkua edhe ma lark e jan ba Boshnjak. Shum t'neruoshimit vëllazën e motra vetnuk e çila temën por kur u çil ater mu deshti me reagua pa zuç e pa meja prek dikuj zëmrën. Dod Gjeka

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Mire e ke dod gjeka se luen topi or me mnue se kjate jonte riedhe njuk mjunene mi e kjupetue gjenjat porsjinjo ditje djo i kuptoj se kjan humbe kreajt me Fise ,pirjola tje kjofte.

Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    [QUOTE

a more papak po nese je shqiptare ti je i njojti me mue aty ku je ti jam edhe une
    mirepo ajo qfare na dallon neve te dyve eshte se ti vetem te shkosh me evropen e shet kulturen dhe traditen ku po shkon ne evrop o pis a don te shkosh i qoroditur a mos te mundohemi te himi me kulture dhe me fe qe kemi apo ndoshta mendon ti tja besh sikur shqipfolsat qe kane jetuar me heret se ti qe i kane dhene antaret e familjes per shka vetem kinse te hecim perpara
    jo jo papak nuk thuhet rastaesish " me me vlere ka nje dokument i vjeter se sa nje fotokopje e re " e kuptoje njeri i gjore e shko ti ne evrop me kullerizem po te kesh kujdes se aty ka shum homo e ti ruaju se ndoshta vetem per te shkuar ne evrop ben qfare tu ofrohet
    Gjeja e vetme qe dini te beni eshte te ofendoni bashkefolsit, me kyte tregon kulturen tende personale dhe kulturen e fese qe perfaqesoni. Nuk jeni ne gjendje te argumentoni asgje ne komentet tuaja vetem te beni ofendime. Nese ju duket nje arritje te shkoni ne Europe nepermjet sllaveve te Maqedonise atehere e keni humbur davane. Dhe po shkuat ne Europe duhet te jeni te vetdishem se islami do t'i kete ditet e numeruara.

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •