Close
Faqja 17 prej 130 FillimFillim ... 715161718192767117 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 1300
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Mendoi se antiturqizmi eshte antishqiptarizem.
    ne kete forum jane mbledh nje tufe injorantesh muslims kosovare qe duan me e cu shqiperine 500 vjet mbrapa akoma.

Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Mendoi se antiturqizmi eshte antishqiptarizem.
    S'ka fare rendesi se ç'fare mendon, ti!
    Fakti qe ti mendon..., nuk do te thote qe ke te drejte...

Proud to be muslims Maska e Zemrushi
    Anëtarësuar
    25-10-2007
    Vendndodhja
    uK
    Postime
    77
    Citim Postuar më parë nga Inteligjentja Lexo Postimin
    Absolutisht jo. Sipas llogjikes i bie qe edhe shqiptare e krishtere te jene tradhetare te paganizmit e keta te fundit te totemizmit (ose te cfaredolloj besimi qe ka ekzistuar me pare). Shqiptaret qe IDENTIFIKOHEN me fene e tyre jane tradhetare te shqiptarizmit. Eshte e vertete qe shqiptaret nuk jane te pafe (ne kuptimin shpirteror te fjales) dhe shumica mjaftohen te thone se `besojne ne Zot`(deiste) shkak per te cilen shqiptaret jane shume tolerante ndaj feve por fatkeqesiht kam vene re se kjo dashamirsi e shqiptareve eshte keqperdorur nga qarqe te ndryshme qe kane per baze jo fene por anti-shqiptarizmin. Ky eshte mendimi im.
    Ide, dhe mendim i shkelqyer, bindes, po varet sa e lexojne tjeret me vemendje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Myslimanet, ose me sakte islamiket arabo magjype, jane tradhetare te shqiptarizmit me sakte. Jane llumi i llumit te llumit, dhe ata 3 terroristet zgjebarake qe amerika po i denon me vdekje e verteton fare mire se cfare influence ka felliqesirlleku islamik nder shqiptare.

Jane keta shqiptare qe me shume se kushdo tjeter identifikohen si fetare, dhe me fene. Jane keta shqiptare qe falen arabisht, ishte ky islam qe beri qe asnje shqiptar i kesaj feje te mos kontriubonte ne kulturen e vet per 500 vjet.

Shqiptaret islamike jane arabe shqipfoles, ose turq te mbetur atje.

Jane keta kafshe, qe turqine dhe shqiperine i quajne kombe vellezer, jane keta funderina qe xhamite e tyre i kane me emrat e sulltaneve magjype, dhe qe nuk shkruajne asnje fjale shqip ne keto ndertesa. Jane keta qe mohojne kanun, zakon, tradite, gjuhe, heronj e njerez te shquar te kombit qe prej Skenderbeut e deri tek Kadare. Keta jane te gjithe per ne Spac.

Proud to be muslims Maska e Zemrushi
    Anëtarësuar
    25-10-2007
    Vendndodhja
    uK
    Postime
    77
    Njeri me te therrit ty zarathurstra esht lavdrim i madh.

Kafsha qe ke permend, te shkon perfect.

S'ke faj ti, kan faj moderatorat qe lejojne shkrimin tan ofendus, qe i kalon cdo limit.

Turp.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushi : 23-12-2008 më 02:59

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Zemrushi Lexo Postimin
    Njeri me te therrit ty zarathurstra esht lavdrim i madh.

Kafsha qe ke permend, te shkon perfect.

S'ke faj ti, kan faj moderatorat qe lejojne shkrimin tan ofendus, qe i kalon cdo limit.

Turp.
    Shkrimi qenka ofendues? Mos more c'na the! Kurse zotrote te vish ketu e te na e barazosh rracen shqiptare me lloj lloj arabesh e magjypesh e felliqesira shkretetire, te duket vetja se po na lavderon?

Si nuk iu vjen ndot qe na barrazoni me keta kellira te njerezimit, me ca pedofile arabie, me nje kulture qe kaq shume na ka rene ne qafe dhe na ka vjedhur e mohuar ate c'ka jemi per 500 vjet, deri sa edhe sot ca hajvane qe i thone vetes shqiptare, me pare japin e i dedikohen fese dhe kultures se arabit sesa kombit te vet. Harrojne interes kombetar, harrojne identitet, heronj e kuluture dhe sakrifikojne cdo gje qe kane per pisanjoset islamike.

Perse te duket ofendim, se te shaj islamin, kulturen e arabit qe ti e ke bere tenden? Ti paske te drejte ta lavderosh, e ta na quash arabe, kurse une nuk paskam te drejte ta sulmoj e te vjell vrer mbi kete kolere Aziatike? Nuk paskemi ne te drejte te ankohemi kur ca mjekermykur shqiptare ne emer te islamit na vene bojen e zeze neper bote kur kthehen ne terrorista. Kur kerkoni te na identifikoni me lloj lloj shpellaresh dhe terroristesh ndyresira.

Ne jetojme ne zemer te Europes, ku tallja me islamin eshte jo thjeshte nje e drejte, por tashme po kthehet edhe ne detyre te cdo shqiptari qe ka dy fije pasion per identitetin, dhe kulturen e vet.

Kur te vdesin shqiptaret, kultura, gjuha, tradita jone ju mbeturinat Turko-Arabo-Aziatike nuk do tiu shaje njeri, deri atehere, mbahuni fort se per aq kohe saqe ju na mohoni ate c'ka jemi, nuk do gjeni paqe ne ate vend. Me mire qerrohuni ne Arabi.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Se pari te identifikohem: Jam i Krishtere Orthodhoks
    Pergjigja eshte e dhimshme: Po, jane tradhetare, sepse per hir te nje posti ne administraten turke, etj, braktisen besimin e VERTETE.
    Por, Perendia fal.
    Perendia eshte Trinitet: Ati, Biri dhe Shpirti i Shenjte, qe eshte NJE ne TRE persona, e bashkeqeneshme dhe e pandare.
    Kush beson ne JISU KRISHTIN dhe pagezohet ne kishen e shenjte Orthodhokse, ne emer te Atit, Birit dhe Shpirtit te Shenjte, eshte i shpetuar.
    Ndaj vellai im, bej kete dhe ke per te shpetuar dhe Perendia do te te ringjalle diten e fundit e do te shkosh ne parajse.
    Thuaj bre burr JAM SHKA!Nuk e paske cek kombin pra qenke SHKA!
    Cka do te thot kjo ne secilen tem bene thirrje per pagzim ne kishen orthodhokse?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Qe te thuash se shqiptaret mysliman jan tradhetar kete smund ta thuash se islami ne shqiperi erdhi me dhune, dmth o behu myslim ose te vrava, te preva, te mora djalin per luft, paguaj taks me shum se nga vete prodhimi vjetor, etj etj.

Ata u detyruan ne nje fare menyre per tu kthyer myslima dhe nuk kishin cfare te benin , keshtu qe ne vend te luftonin, u pajtuan me kete veprim duke menduar se koha qe do rrinin turqit do kalonte shpejt, por ja qe nuk ndodhi ashtu, dhe keta deshen sdeshen nuk kishin rruge tjeter, vec asaj te pranimit te realitetit se u turperuan me zgjedhjen e tyre, por nuk paten dhe shume mundesi te tjera, per te permiresuar kete gabim qe erdhi si shkak i imponimit me forc e jo nga budallalleku, keshtu qe une nuk ju le shume faj ketyre njerzve qe nuk kishin asne klas shkolle dhe nuk dinin cfare te benin nga halli.

Por habitem me keto gjeneratat e reja myslimane, qe kan ne dizpozicin te gjitha menyrat per te mesuar historin kombtare, se si kan rrjedhur ngjarjet dikur,per te mesuar te verteten. Keta nuk bejn gje tjeter,vecse na vine me fakte qe jep kurani e jo historia e kombit.

KETA TE RINJTE PO E MERITOJN TE QUHEN TRADHETAR,SE NUK DUAN TE MESOJN TE VERTETEN PO RROTULLOHEN RRETH INJORANCES FETARE,E PLUS QE JAN RREZIK PER PRESPEKTIVEN E KOMBIT SHQIPTAR.SI MUND TE KETE PROGRES KUR KETA DUAN TE NA ORIENTOJN NE PJESEN ME TE PRAPAMBETUR TE GLOBIT NE TE GJITHA DREJTIMET.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    A janë shqiptarët muslimanë pasardhësit e fukarave që nuk patën lekë për të paguar xhizjen???

Po.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    PO Un jam TRADHTAR i Krishterimit !

I doni edhe arsyet .... ?

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •