Se s'do ta pranosh ti kete gje eshte tjeter pune ajo ,une s'kam nerva te te bind ty.
Nqs nuk jeton ne Shqiperi eshte e kot te te flas per dicka te tille , ndoshta ti e mendon Shqiperine te atyre viteve qe e ke lene.
Une punoj ne shtet ,ngritja e rrogave eshte bere ne baze te profesionit qe ushtron keshtu qe informohu me mire per kete pike pastaj pyet ne menyre qe te mos habitesh kaq shume.
Fiton Berisha!
Votoni nr 10
ne menjen e ca emigrantve, Shqipria nuk ndrysho, se po ndryshoi i del bllof qe jon arratis ka Shqipria. kshu qe per meskinitet personal ca emigrant sndihen mir kur veni ec mir. sidomos ca femra, se kto e vujn me shum
shif icik 'malokun' ne 2009
Nga takimi zgjedhor në Qytetin Studenti
Fragmente nga takimi zgjedhor në Kukës
Nga takimi zgjedhor në Berat
ngjajn naicik me lavdine e 92-shit?
POKO dhe ti si disa kokrra të tjera këtu, që ndërroni nickname në çdo 30 minuta, nuk bën mirë të shani dhe ofendoni antarët e forumit, por në qoftë se ke mendime dhe opinione të kundërta me dikë, thjesht shprehu dhe argumentoi ato në mënyrën tënde, por ky lloj fjalori thjesht tregon nivelin e atyre që i venë pas Saliut dhe Salinistëve.
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
-----------------------------
Nuk kam asnje kundershtim qe te rikthehet lavdia e '92, po ketyre 17 viteve ne mes si u vete halli ...
Sikur te mund te kthehej koha mbrapa!
-----------------------------
Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!
Me behet jashte mase qejfi qe ju rriten rrogat, po cmimet ndenjen ne vend? E di ate rregullin elementar te ekonomise ti te demand and supply? Mire keta te vjetrit qe jane akoma me kohen e Zenunit po mos beni dhe ju te rinjte sikur nuk shikoni nga syte. Nqs ty rroga t'u rrit dhe cmimet u rriten me thuajse te njejten perqindje, ku ngele ti zonjushe? Ah, sic thote dhe ajo kenga qe e ka PINK-u shume qejf, BACK AT (STEP) ONE...![]()
Krijoni Kontakt