Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 145
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga limbo Lexo Postimin
    ne menjen e ca emigrantve, Shqipria nuk ndrysho, se po ndryshoi i del bllof qe jon arratis ka Shqipria. kshu qe per meskinitet personal ca emigrant sndihen mir kur veni ec mir. sidomos ca femra, se kto e vujn me shum

shif icik 'malokun' ne 2009

Nga takimi zgjedhor në Qytetin Studenti

Fragmente nga takimi zgjedhor në Kukës

Nga takimi zgjedhor në Berat

ngjajn naicik me lavdine e 92-shit?
    Me ben pershtypje niveli i dobet i videove. Shume te veshura, fytyrat mezi dallohen dhe te perqendruara vetem te rreshtat e para. A thua te jene bere nga video amatore? Dihet kush rrine ne rreshtat e para dhe qe ulerasin sa kane ne koke. Jane ata qe nuk marrin vesh cfare behet neper keto mitingje, se tere kohen vetem cirren. Kam qelluar disa here afer ketyre militanteve te paguar, dhe ishte nje cmenduri. Nuk te linin te degjoje asnje fjale.
    Ti pyet a ngjajne ndonje cik me 92? Une dyshoj mos jane marre nga 92, jane bere montime. Sheshi i Beratit eshte goxha i madh, dhe aty nuk tregohet as cereku. E njejta gje me sheshet e Fierit, Kucoves dhe Lushnjes. I kam parasysh te gjitha keto sheshet qe kam permendur, per te tjerat , ato te veriut nuk flas dot, por besoj qe eshte ndjekur e njejta taktike dhe tek ato.
    Edhe une kur isha ne Shqiperi vija si ne mitingjet e Ps dhe te PD-se, po ashtu dhe familja ime. Vinim benim sehir, dhe degjonim koncertin qe jepej me ate rast.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 18-06-2009 më 09:42
    Feelings change - memories don't.

kuaj fuqi Maska e limbo
    Anëtarësuar
    28-04-2008
    Postime
    492
    ato jon video flash siper ca pret ti HDTV? hape nai note ke topchanneli qe ta shofesh ne cilesi televizive...

ose coje ke tvsh se ke ka 2 ore reportazh cdo dite, ka te gjitha qoshet e cepat, per te bo "analiza". vk

sjua kena ne fajin qe ju ngelet vec interneti dhe videot e internetit me u informu. nqs keni ankesa dukuni naiher ne ven me i verifiku vete. se salen kush kujtoni se e zgjodhi ne 2005?

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    Moj shkerdhat femer,me ato qe thua tregon se cfare ke ne shpirte,urrejtje urrejtjee vetem urretje...mos mbift me e u shofte kjo fara e jote e keqe ishalla !!!
    Liri - Demokraci Poko. Ste ka mesu Sala tolerance ty? I ngre dy gishtat lart ti apo jo ? Lol

P.S. Merri keto qe shkruajte me siper, dhe recitoja asaj qe te ka nxjerre nga vrime e gabuar, ty jashteqitje spermatozoidesh. Mashkull stupid. E di c'a dmth stupid ? Pyete se ta thote jot eme.

Me stupids si puna jote ben fushata Sala. Congrats. Lol

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    Moj shkerdhat femer,me ato qe thua tregon se cfare ke ne shpirte,urrejtje urrejtjee vetem urretje...mos mbift me e u shofte kjo fara e jote e keqe ishalla !!!
    Fatkeqesisht nuk po na ben pershtypje fjalori i ulet i ca militanteve te flakte ketu, me aq sa kam lexuar.
    Fillon e shan e mallkon tjetri nje femer se ju shah idhulli partiak.
    Jo me kot po ndodhin gjithe keto krime per bindje partiake.
    Nese nuk dini te arsyetoni, heshtni me mire!

Fitore Partia Demokratike Maska e amela1
    Anëtarësuar
    03-07-2008
    Vendndodhja
    tra la la world
    Postime
    172
    Citim Postuar më parë nga Apolloni@ Lexo Postimin
    Me behet jashte mase qejfi qe ju rriten rrogat, po cmimet ndenjen ne vend? E di ate rregullin elementar te ekonomise ti te demand and supply? Mire keta te vjetrit qe jane akoma me kohen e Zenunit po mos beni dhe ju te rinjte sikur nuk shikoni nga syte. Nqs ty rroga t'u rrit dhe cmimet u rriten me thuajse te njejten perqindje, ku ngele ti zonjushe? Ah, sic thote dhe ajo kenga qe e ka PINK-u shume qejf, BACK AT (STEP) ONE...
    Me jep nje produkte ushqimor qe eshte ngritur si cmim?
    Me sa di une dhe duke qene se jam dhe femer dhe bej shpeza normalisht i njoh shume mire cmimet e tregut dhe ndryshim s'kam pare , eshte po e njejta qe ka qene.

Emri:  Immagine3.jpg

Shikime: 292

Madhësia:  34.8 KB
    Fiton Berisha!

Votoni nr 10

amela, ne shtet punoke ti? Epo pastaj te leverdis te duash xhaxhi Salen dhe qe te besh propagande qe te fitoj ai se perndryshe iken fishek nga puna dhe rri ja mer kenges gjithe diten. Vetem ty po te degjoj te thuash qe cmimet nuk jane te larta andej apo qe nuk po ngrihen se ata njerezit qe kemi andej ne qenkan qorra te gjithe. Ej zot c'na gjeti me keta njerez. lol

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar më parë nga amela1 Lexo Postimin
    Ku e bën pazarin ti derman, në Milano?
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Citim Postuar më parë nga cherry Lexo Postimin
    Fatkeqesisht nuk po na ben pershtypje fjalori i ulet i ca militanteve te flakte ketu, me aq sa kam lexuar.
    Fillon e shan e mallkon tjetri nje femer se ju shah idhulli partiak.
    Jo me kot po ndodhin gjithe keto krime per bindje partiake.
    Nese nuk dini te arsyetoni, heshtni me mire!
    Shume dakort.
    Rinia duhet te shohi te beje me te miren ne shkolle dhe punet qe ka,sepse e ardhmja duhet kerkuar vetem nepermjet aftesise profesionale.Dhe jo duke bredhur mrapa neper mitingje pas Edit,Sales apo noj tjetri...e duke ulerire si ata qente kur i hedhin noj kocke.
    Kta qe ulerasin e çirren neper mitingjet e te gjitha partive,jane njerzit me funderrina.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Me sa di une dhe duke qene se jam dhe femer dhe bej shpeza normalisht i njoh shume mire cmimet e tregut dhe ndryshim s'kam pare , eshte po e njejta qe ka qene.

Emri:  Immagine3.jpg

Shikime: 292

Madhësia:  34.8 KB
    Breeeeeeeeeeeeeeeeee Breeeeeeeeeeeeeeeee
    Shqiperia fener ndricues.
    Ku ti kerkoj rrenjet e tua o Parti
    Ke mbire si nje tr*p madheshtor
    Ooooooooooooooooooo Eneveeeeeeeer kuuuuuuuuuuu jeeeeeee?
    Ndryshuar për herë të fundit nga juanito02 : 18-06-2009 më 14:52

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Shpirti nga 350 qe e kisha rrogen me shkoji 450 mije leke ,,,si te duket ty kjo ngritje?
    Ehuuuu mjere ju per mendjen e pedofilit qe keni ruani femijet motrat madje dhe vellezrit nga Edvini .
    Sinqerisht me vjen keq per ju .
    ca punoni ju se ne jashte shteti spo na i rrisin kaq shume rrogat
    vec mos thuj se ke teseren e pd-se atehere te besoj
    gjithsesi me behet qejfi qe ke me shume rroge
    ta them sinqerisht ja uroj cdo shqiptari
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fushata elektorale e Shqipërisë reflektohet edhe në Kosovë
    Nga REALIST në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 08:09
  2. Fushata: "Ju duhet ta njihni këtë njeri"
    Nga realitetiweb në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2006, 20:38
  3. Fillon fushata parazgjedhore në Kosovë
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 03:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •