Close
Faqja 33 prej 130 FillimFillim ... 2331323334354383 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 1300
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    A asht e vertet ket qe thua ti ,qfat lufte kombtare asht ajo kur vriten shqiptart ner veti , vet e the qe nuk ka luftu per kom por per krishterizem, plus asaj ka perdor dhun ka pre shqiptar, nese ti emer per ne rregull ket pun per mu je trathtar i popullit ti edhe ata qe prejn shqiptar.
    O rrote,

Po UCK sa shqiptare vrau gjate luftes me Serbin, nqs nuk e di ta them une, me qindra, se i akuzonte per bashkpunim me Serbin. Po ashtu, te qenit mysliman ne kohen e Skenderbeut konsiderohej bashkpunim me turkun, sepse sipas islamit, myslimani shqiptar ishte vella me myslimanin aziatik/turk dhe nuk duhet ta luftonin njeri tjetrin.

Mire ka bere Skenderbeu qe vrau e preu shqiptare, per te arritur unitetin. Nje komb i padisiplinuar dhe i paunisuar nuk do mund kurre ta mposht armikun e huaj.

Kaq shume je bllokuar nga trute saqe nuk i kupton keto principe.

Me tej une nuk thashe qe Skenderbeu luftoi per krishterimin, por thashe qe krishterimi ishte pjese e identitetit kombetar shqiptar.....

Zoteri ti ke nevoje emergjente per arsimim, se edhe shqipen e shkruan si ne kohen e Skenderbeut.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Definitivisht pom bind se e kupton dallimin midis fes bindjes personale individuale edhe Kombit , po hajt kallxona kush qysh tek pot pagun allahile me bo ksi perqarje une sjom musliman po cdo musliman qe e ndien veten shqiptar une e kom vlla qdo katolik qe e ndien veten shqiptar une e kom vlla cdo shqiptar e kom vlla kit vllaznim na e kan lon amanet te part ton , edhe i qendroj besnik kti amaneti . E juve "extremistave" se sjeni ju as extremista ju jeni thjesht te pagum , ju prej vatikanit ata prej arabistanit , ju prej greqis , ata prej serbis e kshtu me radhe . ahhh breeee qa ju kisha bo juve as tortura kineze nuk ma kish knaq shpirtin po shum ju kisha mundu .
    bravo per ketu ni 10 e ki extrem qashtu osht shqiptari osht shqiptar pamarparasysh fejen .
    jo me ksi teza kthim ne fejen e vjeter kjo osht shpikje e shkaut .

-------------------------------------------------------------------------
    sa per ket gjergj presheven(skender jasharin') po ju tregoj qka me tha ni bashfshatar i ktij e pyta a e njef skenedr jasharin tha le mor se ata jan familjarisht te fshir (me mendje nenkupotohet).
    ky qe shitet patriot paramendo sa shum e don shiptarizmin kur bon shpifjet nga ma te rendat per vendlindjen e tij(presheven) ku ka jetuar e paramendoni se qka do te shpif me von per gjith shqiptart . ne luft babai vet i ka quar me zor ne bukoc jo sepse kan dasht foton e enver hoxhes e ka ne shpiii . dh e edin pse e iben kto shpifje vetem sepse i takojm besimit islam ndersa ky tash tjeter besim mu kon ky patriot ishte ardhur ne preshev e jo tjeter kund me jetu .
    prit ndonje dit kur te dale jo me "rroft shqipria e bashkuar " po rroft katolicizmi i bashkuar ky e ka ket mision jo shqiptarizmin po katolicizmin
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    O rrote,

Po UCK sa shqiptare vrau gjate luftes me Serbin, nqs nuk e di ta them une, me qindra, se i akuzonte per bashkpunim me Serbin. Po ashtu, te qenit mysliman ne kohen e Skenderbeut konsiderohej bashkpunim me turkun, sepse sipas islamit, myslimani shqiptar ishte vella me myslimanin aziatik/turk dhe nuk duhet ta luftonin njeri tjetrin.

Mire ka bere Skenderbeu qe vrau e preu shqiptare, per te arritur unitetin. Nje komb i padisiplinuar dhe i paunisuar nuk do mund kurre ta mposht armikun e huaj.

Me tej une nuk thashe qe Skenderbeu luftoi per krishterimin, por thashe qe krishterimi ishte pjese e identitetit kombetar shqiptar.....

Zoteri ti ke nevoje emergjente per arsimim, se edhe shqipen e shkruan si ne kohen e Skenderbeut.
    shiqo me lart se qka ke shkru, ,,,

Familjet muslimane i konventonte ne krishter, kush nuk pranone i ekgzikutonte,

nuk mjafton kjo fjali per me tregu se perqka ka luftu , simbas teje.

po ti e paske memorjen e shlyt nuk po din se qka po shkrun , jepja ni shiqim se qka ke shkru
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 27-03-2009 më 14:17

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    O rrote,

Ore "intelektual" me reaktor nuklear, te thash pergjigje, pse nuk pergjigjesh ?!!! OSe mos valle ke mebtur pa fjale ?!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ore "intelektual" me reaktor nuklear, te thash pergjigje, pse nuk pergjigjesh ?!!! OSe mos valle ke mebtur pa fjale ?!!

GV_USA
    Po perse te pergjigjem ty one o mavri, qe me thua se s'ka pasur shume myslimane ne shqiperi ne ate kohe. Po sigurisht qe s'ka pasur, Skenderbeu vrau ata qe ishin, pak ose shume c'rendesi ka?

Apo qe me thua pse Skenderbeu nuk vrau te vellane? Po pyetje eshte kjo? Skenderbeu se pari nuk i kishte vellezerit bashkeluftetare. Se dyti, une nuk e di per cilin vella e ke fjalen ti, por njeri prej tyre Reposhi, ishte si tip murgu dhe u varros ne manastirin e kishes se Hilandarit, mbishkrimi i varrit e quan “Duke i Lirise”. Skenderbeu nuk ishte nevoje te vriste vellezerit e as nipin e vet Hamzain pasi ai i besonte se i kishte gjak.

Per te tjerat me vjen ndot te komentoj. Si mund te komentosh per argumentat tuaja prej palloshi.... "nuk laheshin europianet 1000 vjet me pare" a e di ti ne cfare viti po jeton? Apo kur na vjen e na tregon shkencetaret islamike, qe te gjitha dijet i vodhen fillimisht nga Greket, Egjyptianet dhe Romaket e lashte. Apo kur me flet per Spanjen qe sapo u clirua nga myslimanet dhe zhduku cdo fije islamizmi u kthye ne kombin me te begate Europian dhe vetem 20 vjet me pas eksploroi boten dhe zbuloi kontinentin amerikan. Krishterimit i mori 300 vjet te vrase per ideologjine e vet, kurse islami e filloi me vrasje qe diten e pare. Krishterimi arriti te bashkjetoje me nje shoqeri laike, kurse islami akoma jeton me ligjet e vitit 700, sharihan e mesjetes.

Apo kur me thua europianet nuk kane lidhje me krishterimin, kot te thuash ty psh se Italishtja standarde sot vjen nga nje veper me teme fetare e Dante Aligerit, po ashtu edhe gjermanishtja zyrtare sot eshte varianti i perkethimit te bibles ne kete gjuhe te Martin Luther. Kot te thuash ty se disa nga veprat me te arritura europiane ne art jane me teme fetare. Shumica e objekteve kulturore te mbrojtura nga UNESCO jane KISHA e MANASTIRE. Kot te thuash ty se 99% e shkollave dhe universiteteve te Europes gjate Rilindjes Europiane ishin prone e fese. Kot te thuash ty se vet ata qe u dogjen ne turren e druve, si Xhordano Bruno ishin prifterinj....

Kot te thuash ty se edhe ne shqiperi te gjithe ata qe levruan kulturen shqipe ne mesjete ishin prifterinj, edhe meshari i Gjon Buzukut eshte FALJE E KRISHTERE.

Prandaj nuk eshte kombi ai qe ka zgjedhur te mbese mbrapa por eshte feja dhe mendesia qe ajo imponon. Nuk jane shqiptaret ata qe nuk duan te falen shqip, por eshte islami ai qe nuk i lejon.

Nje fe si islami imponon nje shoqeri te mbyllur dhe te paemancipuar. Nje shoqeri e mbyllur eshte nje shoqeri e paditur, jo-kurioze, dhe aspak eksploruese. Shif te krishteret shqiptare qe kane qene gjithmone pjesa me e perparuar e shqiptareve sidomos ne kulture dhe dije, tash 500 vjet.

Shif kombet europiane qe u preken nga kultura islame, Spanja, Italia e Jugut, Ballkani, jane vendet me pak te zhvilluara ne Europe. Shif boten islame qe e gjitha pa perjashtim eshte 500 vjet mbrapa ne shkence dhe kulture, edhe pse jane te pasur fale naftes qe kane. Shif Libanin dhe ndryshimin qe kane kristianet nga myslimanet.

Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Europa ishte shum krishtere ne mesjet dhe prej ateher ska me krishterim , ka vetem krishterim modern (psh perkujtimi i Krishtlindjes ne diskotek e jo ne kishe).
    Del Papa thot mos perdorni kondoma , ngrehet krejt Europa thot , a je mor ti normal , si guxon ti ti thuash ato fjal , dhe Papa i ngrat duhet ta ule koken se nuk e respekton askush.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=106858

Se sa jan te zot krishteret shqiptar tregon fakti se smund te gjejn nje person qe do ta zavendesonte Janullatosin ? Per 17 vite ? Mjerim.

Feja qe me se shumti "tradhtohet" eshte krishterimi , kujto si po zgjerohet Islami ne gjith boten , kujto se si ne Ballkan kishte shum pak musliman , tani jemi gati 20 milion bashk me Stambollin.
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

i/e larguar Maska e bklyn_kid
    Anëtarësuar
    28-01-2008
    Vendndodhja
    Brooklyn
    Postime
    202
    Citim Postuar më parë nga Askushius_DK Lexo Postimin
    Vitet kalojne
    dhe sulltanet vijne njeri pas tjetrit ne Pritje Madheshtore

http://www.youtube.com/watch?v=IXjrdNS8EaI

i/e larguar Maska e bklyn_kid
    Anëtarësuar
    28-01-2008
    Vendndodhja
    Brooklyn
    Postime
    202

Wink

Apo kur me flet per Spanjen qe sapo u clirua nga myslimanet dhe zhduku cdo fije islamizmi u kthye ne kombin me te begate Europian dhe vetem 20 vjet me pas eksploroi boten dhe zbuloi kontinentin amerikan.
    Eshte e kunderta.

Pas inkuizicionit Spanjoll ku u perzu cdo popullsi jo-katolike , si protestantet , hebrenjte dhe muslimanet (qe ishin shumica) spanja ngeli e shterp dhe nga pararoja e Evropes u kthye ne nder vendet me te varfera te Evropes.

Pas saj stafeten e mori Hollanda, ne saj te ligjeve te shkelqyera per tolerancen fetare qe vazhdojne te ekxistojne edhe sot

Ta shtremberosh historine ne kete menyre, eshte e tmerrshme, eshte kriminale!

Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga bklyn_kid Lexo Postimin
    Eshte e kunderta.

Pas inkuizicionit Spanjoll ku u perzu cdo popullsi jo-katolike , si protestantet , hebrenjte dhe muslimanet (qe ishin shumica) spanja ngeli e shterp dhe nga pararoja e Evropes u kthye ne nder vendet me te varfera te Evropes.

Pas saj stafeten e mori Hollanda, ne saj te ligjeve te shkelqyera per tolerancen fetare qe vazhdojne te ekxistojne edhe sot
    Ne krejt Europen diktatura krishtere ishte perhap me te madhe , drunjt nuk shfrytezoheshin per tu ngrof , por per te djeg njerz , vendi i vetem ku zhvilloheshte shkeca dhe arti ishte pikerisht ne Spanjen e udhehequr nga muslimanet.

In the 10th century, the city of Cordoba had 700 mosques, 60,000 palaces, and 70 libraries, the largest of which had up to 600,000 books. In comparison, the largest library in Christian Europe at the time had no more than 400 manuscripts, while the University of Paris library still had only 2,000 books later in the 14th century. In addition, as many as 60,000 treatises, poems, polemics and compilations were published each year in Al-Andalus.[37] In comparison, modern Spain published 46,330 books per year as of 1996.[38]
    Ndryshuar për herë të fundit nga Vista : 27-03-2009 më 17:02
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

Faqja 33 prej 130 FillimFillim ... 2331323334354383 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •