Close
Faqja 35 prej 130 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 1300
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Askushius_DK Lexo Postimin
    Rreth e rrotull Republikes se Shqiperise ka ""HORDHI KAFSHESH pa PASAPORTE SHQIPTARE"" qe punojne dhe jetojne per te na e lehtesuar shume shpejt punen ...

http://www.youtube.com/watch?v=XkK8WXf7CSI
    Nuk e kuptova c'donin ato shkronja arabe ne flamurin tone kombetar? Ato nuk jane simbol as i gjuhes as kultures sone.

Cfare synimi kane keto lloj propagandash ne nje vend si Shqiperia ku bashkejetojne fare mire besimtare te tre besimeve? Percarje...?!
    Boll na sollet video te tilla pa pike vlere.
    Skenderbeu ishte shqiptar, dhe eshte heroi yne kombetar doni apo s'doni ju. Arabishtja i takon vetem arabeve. Nuk kemi lidhje me ate fare gjuhe.
    Feelings change - memories don't.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ne fakt te vetmit qe kane vazhduar luften kunder osmaneve pas vdekjes se Skenderbeut kane qene shqiptaret veriore ne krye me Leke Dukagjinin dhe fiset veriore qe nuk i jane nenshtruar kurre osmanlive. Nese fillojme te ndertojme kesi lloj identitesh te reja atehere edhe jugoret duhet te fillojne te krijojne identitetin e ri me ne krye Janullatos efendikos.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Nuk e kuptova c'donin ato shkronja arabe ne flamurin tone kombetar? Ato nuk jane simbol as i gjuhes as kultures sone.

Cfare synimi kane keto lloj propagandash ne nje vend si Shqiperia ku bashkejetojne fare mire besimtare te tre besimeve? Percarje...?!
    Skenderbeu ishte shqiptar, dhe eshte heroi yne kombetar doni apo s'doni ju. Arabishtja i takon vetem arabeve. Nuk kemi lidhje me ate fare gjuhe.

Dea, kjo video eshte katastrofale, ama nuk duhet tash krejt kosovaret te gjykohen ne baze te saj.

Dhe sa per informim te ketyre islamofilave, aty ku ka qene ajo xhami, sot gjendet Teatri Kombetar i Prishtines dhe jo statuja e Skenderbeut, keshtu qe mjaft mo me rrena. Po edhe me qene ne fund te fundit xhamia nuk simbolozon asgje shqiptare perderisa statuja e Skenderbeut ka vlera etnike, kulturore, historike te shqiptareve, keshtu qe xhamia nuk e ka vendin aty.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 28-03-2009 më 09:18

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nuk e di,po do ishte budallallek te besosh qe ti kene bere vet muslimanet keto lloj videosh. Se besoj, se keto me shume te bejne ti largohesh fese se te te bindin.
    Nuk e di tash. Mendoj se prapa ketyre videove fshihen qarqe propagandistike qe paguhen nga ata qe punojne kunder interesave shqiptare, sidomos tash kur Kosova eshte ne hapat e pare te krijimit si shtet. Mendoj se shume eshte e perfshire edhe propaganda sllave.

i/e regjistruar Maska e beta85
    Anëtarësuar
    20-03-2009
    Postime
    137

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Dea, kjo video eshte katastrofale, ama nuk duhet tash krejt kosovaret te gjykohen ne baze te saj.

Dhe sa per informim te ketyre islamofilave, aty ku ka qene ajo xhami, sot gjendet Teatri Kombetar i Prishtines dhe jo statuja e Skenderbeut, keshtu qe mjaft mo me rrena. Po edhe me qene ne fund te fundit xhamia nuk simbolozon asgje shqiptare perderisa statuja e Skenderbeut ka vlera etnike, kulturore, historike te shqiptareve, keshtu qe xhamia nuk e ka vendin aty.
    Pershendetje dea_07 dhe Rina!

As unë nuk kuptoj se qka janë këta njerez keshtu?! Turp dhe e pa tolerushme kjo propagandë kunder herojit te kombit tonë, kunder figurave të ngritura te kombit tonë duke menduar se janë duke i sherbyer fesë islame. Këta ma kan gerditë edhe emrin musliman me kete urrejtje dhe luftë kunder te tjerve.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Persa i perket Gjergj Kastriotit , eshte normale qe te hiqet nga ""PRISHTINA"" se Kosova s``ka asnje lidhje me Gjergjin historikisht dhe per situaten e eshte favorizuese mbasi sa me shume islamizohen Kosovaret ne te kundert aq me shume """PASTROHET "" Shqiperia dhe shkon drejt ""IDENTITETIT te vertet shqiptar ..
    Pse luften e madhe te Fushe Kosoves me 1389 mos e bene serbet?

Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 29-03-2009 më 05:55

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anëtarësuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga Askushius_DK Lexo Postimin
    WHITE-KNIGHT...edhe ti me duket prapagande po ben , gjithcka qe ndodh qe si pelqen ""INJORANCES""na e kane fajin ""SERBET""" ose ""GREKET""" ...

http://www.youtube.com/user/AlbanianMuslimGang

TONI ...historikisht Kosova s`ka pasur lidhje kurre me GJergj Kastriotin, por me Sulltanin dhe Turqine...
    Kosovaret te ndertojne """IDENTITIN"" e tyre te ri sa me shpejt te jete i mundur ne ne funksion te shtetit te Kosoves !!!
    Shqiptaret e kane identitetin e tyre, edhe pse jetojne ne shtete te ndryshme jane shqiptare.
    Kurse ti nese deshiron te ndertosh ndonje kombesi te re per vete ose e ke te ndertuar eshte pune tjeter, kjo propaganda jote alla serbe nuk pi uje, por nuk je as i pari e as i fundit, fundi eshte i keq per tradhetaret.

Mos i fshini mesazhet qe mbrojne te verteten per popullin tone, kurse i leni mesazhet qe mohojne identitetin e shqiptareve.
    Nganjeher dyshoj se eshte forum shqiptare.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nuk e di se si nuk u lodhet me keso pyetjesh retorike?!
    500 vjet roberi, ku na shkatrruan te gjitaht qe i kishim kombetare, na vrane, na shkelen, as burimet e ujit nuk kan guxuajt ti perdorin shqiptaret qe nuk parnonin sunduesin dhe fene e tij. E si mund te behet kjo pyetje qe eshte bere ketu!!!!
    Shqiptaret jane viktime e perendorise otomane, qe atehere ishte superfuqi. Pra jemi viktime dhe jo tradhetar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 29-03-2009 më 07:27
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    qa shkrun aty sepse ngjyrat e monitorit spo me bejn ?
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga halil_gostivari Lexo Postimin
    eshte nje teme mjaft interesante A JAN E SHQIPETARET TRADHETARE TE KRISHTERIZMIT ???
    Tradhëtarë të krishterizmit?! Jo, nuk janë fare tradhëtarë të kridhterizmit! Përkundrazi, shqipëtarët e kanë ndihmuar shumë krishterizmit, i kanë dhënë shumë atij! Thuhet se Krishterizmi më së pari u përhap në Iliri e pastaj përmjet ilirëve u mbartë në Itali, ku është edhe sot Selia e Shejtë! Disa Papë të Romës ishin nga trolli dhe gjaku ilir, përkthyesi i parë i Bibles në latinisht ishte Shen Jeronimi, ilir, Jan Kukuzeli i njohuri muzicient, pastaj shqipëtarët ishin më kokëfortit nga popuj tjerë në luftë kundër invadimit turk dhe ata e penguan me të madheTurqinë që ta pushtonte Evropen në shekullin e XV! Shqipëtarët, paraardhësit e tyre ilir, ishin kryesorët që themeluan Bizantin, pra Konstatinopojen! Konstantini ishte ilir dhe ai e themeloi Konstantinopojen, ku edhe sot(në Stanboll-ish Konstantiopoja e dikusrhsme) është selia kryesore e ortodokësve! Njëri nga perendaorët e Romës, me orejardhje ilire, e lejoi të hapur besimin e krishterë, deri vonë egersisht të luftuar nga pushtetarët e atëhershëm romak! Nëna Tereze(në kohën më të re), fundja, ishte shqipëtare dhe ajo bëri shumë edhe për të varfërit edhe për krishterizmin, e me këtë nburret sot edhe Vatikani...!
    Shqipëtarët nuk janë as tradhëtarë të islamizmit, përkundrazi atij i kanë shërbyer në forma të ndryshme! Gjeneral e pashallarë, bejlerë e agallarë, vezirë e hoxhallarë, arkitekt e ustallarë për pesëqind vite(vazhdojnë edhe sot ti shërbejnë) i kanë shërbyer me besnikëri Turqisë(e me këtë edhe përhapjes së islamizmit)! Ali Pasha, nga trolli dhe gjaku shqipëtar, pavarësoi Egjyptin nga Turqia, themeloi dinastin e tij mbretërore dhe dinastia e tij drejtoi Egjyptin për 180 vite(deri në vitin 1951 i Egjyptit), duke e krijuar Egjyptin modern e në kohë të kësaj dinastie u ndërtua edhe Kanali i Suezit...! Pa ndihmen e tërthortë të Ali Pashë Tepelenës Greqia vështirë do ta kishte të pavarësohej nga Turqia!
    Shqipëtarët, pra, nuk ishin tradhëtarë as të krishterimit dhe as të islamizmit, por ata, dje dhe sot, i kanë shërbyer dhe i shërbejnë me devotshmëri atyre. Ata ishin dhe janë tradhëtarë të vetvetës, të gjeneve të tyre, të gjuhës së tyre, të zakoneve të tyre, të historisë, të mitologjisë së tyre! Duke iu shërbyer me devotshmëri feve, perandorive e ideologjive të ndryshme, ata harruan vetveten e tyre, trojet e tyre! Cili nga popujt e Europës sot është më tragjik dhe me i nëpërkembur se shqipëtarët, pa e zgjidhur ende cështjen e tyre, përkundër asaj se ata aq shumë i shërbyen Romës dhe Bizantit, krishtenizmit dhe ortodoksizmit!
    Egjypti mburret me një Ali Pasha shqipëtarë që e ribëri shtet Egjyptin e dikurshëm, por është kembëngulës në mosnjohjen e Kosovës, madje në kohën e Naserit në shënjestër ishin shqipëtarët në Egjypt! Sa shkolla shqipe janë në Turqi, aty ku jetojnë së paku 5 milion shqipëtarë! Cfarë
    trajtimi kanë shqipëtarët(për arvanit mos të flasim) në Greqi, ndonëse me ndihmën(të shqipëtarëve) Greqia u bë shtet...!
    Shqipëtarët, pra, nuk tradhëtuan fe e ideologji, qeveri e mbretëri, apo perandori, por tradhëtin ia bënë vetëvetës! Ilirët,paraardhësit e shqipëtarëve, dihet ku shtriheshin, dihet edhe për katër vilajetete e më vonshme shqipëtare, në kohë të Turqisë, troje etnike shqipëtare, por ku janë ato tani? Ato janë aty ku ishin por pa shqipëtarë dhe nën administrimin e shteteve të tjera që i ngriten themelet e tyre në trojet shqipëtare (Mali i Zi, Maqedonia, Greqia, Serbia)!
    Tradhëtinë, pra, nuk ia bëmë të tjerëve, por ia bëmë vetvetës!

Faqja 35 prej 130 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •