Close
Faqja 32 prej 130 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 1300
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-05-2008
    Vendndodhja
    Danmark
    Postime
    41
    Nocioni i """KOMBIT""" nuk egziston me ...!!!Ne kohet e sotme ndarjet behen ne pricipin e ""SHTETIT"" dhe jo te kombit ... gje qe vuloset perfundimisht dhe me antarsimin me te drejta te plota te Shqiperise ne NATO . Prandaj nuk ka me nacionalista , por ""PATRIOTE"" !!!

Perasa i perket historise ka fakte historike te padiskutueshme qe percaktojne dhe ndarjen nga kenveshtrimi i ""IDENTITETIT""...!!!

Ku jane shqiptaret ???? Nje vit para pavarsise 100000 kosovare presin Sulltanin ne Prishtine dhe ne Fushe Kosove ?? .. Per cfare luftoi Gjergj Kastrioti ...??? Dylberet dhe islamiket (kryesisht jashte kufirit te Shqiperise) s`mund te ndryshojne drejtimin e cilizimit kristian te Shqiperise per ta asimiluar dhe drejtuar drejt Azise dhe vendeve islamike ....

Ne kenveshtrim global bota e zhvilluar kristian perendimore nuk ndahet sipas konceprit te mirefellte fetar ku njerzit i sherbejne fese (sic ndodh ne islamizem ) por e kunderta "FEJA I SHERBEN NJERZIMIT"""pradaj dhe kristianizmi ka evoluar.. Ashtu sic percaktohen dhe ne teorine e Samue P. Huntington "The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order"""kemi te bejme me ndarje ""CIVILIZIMESH"" qe percaktojne identitein ku dhe Shqieria nuk ben perjashtim !!

ps. Qente le te lehin , karvani do te shkoje perpara !!!!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Askushius_DK Lexo Postimin

ps. Qente le te lehin , karvani do te shkoje perpara !!!!
    Ku po shkon ky karava ore ? a ka kush ne te apo asht that ? ....
    qnet kan tjera pune me ba e jo vetem te lehin .................
    ke tjera video ? apo qekjo ta preku shpirtin ..................
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    e pe sheh gostivar qysh kta vahabistat ngulen ne propagandat e zarathutra style eedhe e marin guximin me sha skenderbeun , po fake tmira i ke qit zarathsutres qe skenderbeut si ka plas botha per krishterimin , edhe une si jo musliman po ta disha si te vertet ato qe e tha zarathsutra do ta urreja skenderbeun po ktu gostivar po dihet kjart qellimi i ktyne extremistav krishter me shti perqamje kta e din qe ka njerz me tru peshku edhe shum let i pranojn kto fakte te pa baza edhe fillon perqamja .
    as qe e kam ndermend e te merem me kesi tipa , sepse une te pakten per vete e di se kush ka qene SKENDER BEU ... e di se ka luftu per shqiptarizem dhe trojet shqipetare .
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-05-2008
    Vendndodhja
    Danmark
    Postime
    41
    DORUNTINA... shpirt , historia nuk shkruhet ne baze te ""NDJESIVE SHPIRTERORE""" , por te baze te ""FAKTEVE""" te padiskutueshme historike..!!!!

Ky karvani qe thua ti e ndal rrugen ne Lezhe me vendosjen e "KRYQIT KATOLIK MBI VARRIN E GJERGJ KASTRIOTI-t"" dhe finalizon identitetin shqiptar bizantin kotolik-ortodoks ,ate qe percakton qarte dhe flamuri i Shqiperise...

Kemi qene pagane, dhe krishterimi e ka zanafillen ne Izrael,
    shum pergjigje e bukur.
    paskemi qene pagan e jo te krishtere , atehere spaskemi tradhetuar asnje fe ,.
    zanafilen nga lindja e mesme ku e kane edhe krejt te tjerat.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga halil_gostivari Lexo Postimin
    shum pergjigje e bukur.
    paskemi qene pagan e jo te krishtere , atehere spaskemi tradhetuar asnje fe ,.
    zanafilen nga lindja e mesme ku e kane edhe krejt te tjerat.
    ashtu asht tradhetar ska fet na vin nga lindja tri fet e medha asht fjala ato te voglat po lindin gjithku edhe sot .

mund te jet tradhetar dikush qe dezerton luften .........
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Une ju kam tregu zotri halil gostivari
    se pari pershendetje ,

se diti nuk e kam per qejfi me me thir dikush zotri se pse po nuk me pelqen ajo shtes , sepse sic po e sheh edhe vete se kam emer e mbiemer lart , une se di cka te tegoj tjeter jam 33 vjec , jetoj ne gostivar , etc etc . te mjafton kjo pergjigje nga une besoj se do te jesh i kenaqur, edhe pse se kam msheh kur identitetin tim.tung klm dhe mirmbetsh. nga halil_gostivari...

mund te jet tradhetar dikush qe dezerton luften .........
    jo tradhetar por sdi cka te them.. njeri me idiot smund te kete ai qe dezerton nga lufta, per fat te keq ka shum nag ata.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Definitivisht pom bind se e kupton dallimin midis fes bindjes personale individuale edhe Kombit , po hajt kallxona kush qysh tek pot pagun allahile me bo ksi perqarje une sjom musliman po cdo musliman qe e ndien veten shqiptar une e kom vlla qdo katolik qe e ndien veten shqiptar une e kom vlla cdo shqiptar e kom vlla kit vllaznim na e kan lon amanet te part ton , edhe i qendroj besnik kti amaneti . E juve "extremistave" se sjeni ju as extremista ju jeni thjesht te pagum , ju prej vatikanit ata prej arabistanit , ju prej greqis , ata prej serbis e kshtu me radhe . ahhh breeee qa ju kisha bo juve as tortura kineze nuk ma kish knaq shpirtin po shum ju kisha mundu .
    bravo per ketu ni 10 e ki extrem qashtu osht shqiptari osht shqiptar pamarparasysh fejen .
    jo me ksi teza kthim ne fejen e vjeter kjo osht shpikje e shkaut .

-------------------------------------------------------------------------
    sa per ket gjergj presheven(skender jasharin') po ju tregoj qka me tha ni bashfshatar i ktij e pyta a e njef skenedr jasharin tha le mor se ata jan familjarisht te fshir (me mendje nenkupotohet).
    ky qe shitet patriot paramendo sa shum e don shiptarizmin kur bon shpifjet nga ma te rendat per vendlindjen e tij(presheven) ku ka jetuar e paramendoni se qka do te shpif me von per gjith shqiptart . ne luft babai vet i ka quar me zor ne bukoc jo sepse kan dasht foton e enver hoxhes e ka ne shpiii . dh e edin pse e iben kto shpifje vetem sepse i takojm besimit islam ndersa ky tash tjeter besim mu kon ky patriot ishte ardhur ne preshev e jo tjeter kund me jetu .
    prit ndonje dit kur te dale jo me "rroft shqipria e bashkuar " po rroft katolicizmi i bashkuar ky e ka ket mision jo shqiptarizmin po katolicizmin
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

une jo qe jam kunder te krishtereve , por nuk me pelqen menira se si sillen disa nga ata , sepse cdo njeri ka te drejte te fol per fene e vete por parasegjithas duhet te mbroj kombin , ne islam ka nje thenje shum e bukur AI I CILI NUK E MBRON DHE NUK E DON KOMBIN SKA PSE TA MBROJE DHE TA DOJE EDHE FENE .

Faqja 32 prej 130 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •