Close
Faqja 31 prej 130 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 1300
    eshte nje teme mjaft interesante A JAN E SHQIPETARET TRADHETARE TE KRISHTERIZMIT ???

ta themi se po !!!

tash lind pyetja pse e kan tradhetuar fene e tyre ???

1. nga frika ??
    2. per para ??
    3. apo per arsye tjeter??......
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

Cool

Citim Postuar më parë nga kullerkaa Lexo Postimin
    hehehe p[o hogje i dreqit tek je njeri, tamon si aj qe te ka ba ty per me ba kete gje!
    Ai qe te ka pagu sa po te jep!
    ke pergjigje ??ose mos u mer me gjera te kota !sepse ste kuptoj fare ...
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga XhaxhiEnver Lexo Postimin
    shpirtshitur kjo maske eshte me adekuiate per ju
    ne nuk jemi te regjistruar 13-03-2009

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    RROFTE SHQIPERIA E BASHKUAR

Fobija qe ka kapluar nje klike mjekrroshash eshte vetem nje paranoizem!
    Ai qe ka mizen nen kapuç ai kercen, qe ta siguroj veten!
    Keshtu kush bene!?
    Po e shoh se ata qe jane te paguar nga Serbia dhe arabofonet!

Per kete une e kam tregu edhe emrin tim, dhe vendin nga vij( RAhovica e Presheves) dhe nese ka njeri qe mund te i dij me mire keto dot nuk arrij ta besoj!

Te paret qe e kane perhap mjkerroshevizmin jane keta "shqipetare" te Presheves!
    Sidomos nga keto fshatra te Presheves kane qeneukuroce, Rahovice,Corrotice- keto kane prij per numer me te madhe te ketyre agjenteve!
    E dijme thuaja te gjithe se kurre ne historine e Kombit tone nuk jane denu si duhet tradhetaret dhe spijunet!
    Kjo u ka dhene mundesi qe te veprojne sa me shume dhe pa frike!
    Per nje gje te tille edhe une kam shume shume deshmi!
    Prandaj edhe sot mund te shohesh edhe as njerez qe mund te e mbrojne veten edhe pse jane spijune dhe tradhetare.
    Une rastesishte nejhere kam hy neper varrezat e fshatit tim, kur kisha rreth 11 vjec perafersishte, dhe ne nje gure kam pa te skalitur nje emer dhe ne fund te emrit ishte pos datlindjes edhe shkruante Tirane!
    Atehere kur kam ardhe ne shtepi pasi kisha simpati per Nenen Shqiperi, i kam thene babait tim!
    Kam pa nje Shqipetare te vertet! e kishte varrin tek varrezat e fshatit tone, ishte prej Tirane!
    Atehere babai me tregon tere historine!
    Ai kishte qene tradhetari dhe spijune.
    Kishte tradhetu Fan Nolin( ai ishte vrasesi)dhe ishte paguar nga Serbia per disa para.
    Kur kam degju kete pa i tergu babait kam shku ia kam thy gurin e varrit!

Une ju kam tregu zotri halil gostivari,i njejti,xhamia, busavata, etj ju tjeret islamik se kush jam!
    Do ja them prape
    une jam Skender Jashari( keshtu e dijne edhe shkijet deh jam i regbjistruar me kete emer ne dokumentet e tyre), Gjergj Shqiperiaky eshte emri im neper luftra dhe si katolik- sepse jam katolik.
    Fshatatert e mij e dijne nje numer mjafte i madhe i tyre mire cdo fakte qe tash them.
    Kam lind ne Vranje, jam nga Rahovica e Presheves, por tash nuk kam te drejte te jetoj atje!
    Tani jam ne Prishtine stduijoj ne Juridik!

Nuk jam burre as trim qe thashe prap emrin tim, por nese ju keni nje grimce besim mund te e tregoni edhe emrin, mbiemrin, vendbanimin dhe cdo informate tjeter qe une kam dhene!

Nese nuk do tregoni edhe ju atehere te them sinqerishte nuk jeni Shqipetare, jeni te shitur, dhe shkurt e shqip, spijuj te armiqeve tane, njejte edhe une do isha nese nuk do e tregoja sakte cdo informate qe ka te beje me mua>
    Do mund te ju gjeje edhe ndryshe, cdonjerin prej jush, por nuk kam interes!
    Ju lutem qe te keni rrespekt per figurat me te medha te Kombit tone Gjergj Kastriotin, dhe Nenen Tereze- keto dy figura mund te i fyej vetem ai qe eshte spijune, tradhetare, dhe kurre jo nje Shqipetare!

Nene Tereza e ka edhe nje gravure(po them keshtu kushtimisht), sepse ajo eshte e gdhendur ne nje siperfaqe te nje shkembi rreze rruges Presheve-Gjilane, ne hyrje te Presheves!

Nene Tereza eshte njejte si Gjergj Kastrioti krenaria me e larte e kombit tone, askund ne bote nuk mund te identifikohemi me personalitete tjera, kur do permendesh keto dy figura i njeh cdo kush!

Te gjithe e dijme tani se islami ka ardhe me shpate e hekur, kete eshte jo normale te e mohojme-edhe ju mjekrroshat qe paguheni!
    Une e dij sakte se paguheni dhe nuk del njeri ne bote te arrij te e ndrroj nje mendim te tille tek une!
    KAm tregu edhe fakte konkrete per kete!

Nuk e dij a ia vlen qe ta shesim Atdheun tone, qe deri sot e kemi shitur e stershitur, kete na e tregon historia!
    Nuk e dij kur do behemi" nje shpirte" siç ka deklaru edhe ne Presheve me rastin e zbulimit te Skulptures se Nenes Tereze ne Presheve, don Lush Gjergji, e pastaj kufijt artificiale lehte do ti coptojme!

Nese jeni Shqipetare duhet ta tregoni emrin mbiemrin vendbanimin moshen tuaj, nese genjeni e e genjeni veten!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga halil_gostivari Lexo Postimin
    nese ke pergjigje ok , neso jo mos sulmo , se njeri kur ndjehet gabimtar i ben te gjitha . une vetem bera pyetje , CKA KEMI QENE PARA SE TE JEMI TE KRISHTERE, DHE PREJ NGA E KA ZANAFILLEN FEJA KRISHTERE ???? nese pergjigjesh je i mirseardhur te diskutosh nese jo skam koh te merem me ti e shoket e tu te cilet jeni te registruar po ne te njejten date dhe qe mundoheni vec me perca njerezit. a mos je nje person i vetem dhe je registruar me shum nicka ? tung klm..
    Kemi qene pagane, dhe krishterimi e ka zanafillen ne Izrael, por ka 2,000 vjet qe e ka seline ne Europe. Eshte fe e Europianeve tash 2000 vjet dhe keshtu ka nje tradite te forte europiane.

Te flasesh per nje fe autoktone eshte e kote, pasi ajo nuk ekziston. Debati per fene duhet te filloje qe prej kohes se Skenderbeut e ketej, pasi kjo eshte koha e ndertimit te identiteteve dhe kulturave kombetare. Perpara kesaj kishim te benim vetem me kultura dhe identitete fisnore.

Nje prej meritave me te medhaja qe ka Skenderbeu ishte pikerisht vizioni i tij per ti unisuar shqiptaret dhe ndertuar nje qeverisje qendrore. Kete nuk e them si dicka propagandistike, Skenderbeu realisht ka pasur konflikte te drejtperdrejta me princat shqiptare ne kete aspekt. Qe te arrinte bashkimin atij i duhej ta fillonte nga unisimi kulturor, keshtu sapo zbriti ne Kruje Skenderbeu detyroi te gjithe familjet myslimane te konvertoheshin ne te krishtere dhe ata qe nuk e bene kete, u ekzekutuan.

Ne thelb lufta e Skenderbeut mbronte jo vetem territore por edhe identitetin kulturor te popullates qe qeveriste ai, dhe nje pjese e mire e ketij identiteti ishte fetar (kristian).
    Nuk duhet te harrojme se feja ishte akoma nje element shume i fuqishem identifikues ne ate kohe. Feja ishte nje pjese e mire e identitetin shqiptar, por edhe na identifikonte si pjese e familjes europiane. Kjo edhe sepse mungonte nje kulture kombetare e mirefillte, jo vetem per ne por per te gjithe kombet europiane. Influenca e fese kristiane ne jeten e shqiptareve duket qarte edhe ne Kanunin e Lek Dukagjinit.

Por shqiptaret nuk kane qene kurre kristiane te kulluar, kjo dihet, gjithsesi kristianizmi per ne eshte pare gjithmone si pjese e identitetin tone europian. E ndersa kristianizmi arriti te integrohej pa konflikt ne kulturen shqiptare, islami e shkaterroi ate. Islami solli me vete traditat e arabit, qe prej veshjeve, muzikes, ushqimit e deri tek sjellja prej matrapazi dhe pedofili, sic i quan Kadareja kulturen e lakeve, cunave dhe dylbereve me poturre mendafshi.

Personalisht mendoj se islami si fe ka nje natyre anti-komb. Kush e njeh islamin e di mire se nacionalizmi dhe islami jane antagoniste. Me tej islami perfaqeson nje kulture qe ka 1500 vjet qe nuk evoluon. Bota islame nuk njeh revolucione sociale, as kulturore, as ekonomike. Bota islame nuk njeh as sport, as art, as romance.... eshte thate si shkretetira. Bota islame akoma i kerkon pergjigjet tek Kurani, pra eshte ne thelb anti-shkence.

Me pak fjale, nuk po i rruhet kujt nese ke nderruar nga feja kristiane, e as se je tradhetar i krishterimit. Per mua as qe ka problem dhe sikur te jesh anti-kristian. Shpallu anti-krisht po deshe nuk i rruhet kujt, por jo islamik, me kete fe nuk do gjesh paqe kurre, as ti dhe as ne.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Kemi qene pagane, dhe krishterimi e ka zanafillen ne Izrael, por ka 2,000 vjet qe e ka seline ne Europe. Eshte fe e Europianeve tash 2000 vjet dhe keshtu ka nje tradite te forte europiane.

Te flasesh per nje fe autoktone eshte e kote, pasi ajo nuk ekziston. Debati per fene duhet te filloje qe prej kohes se Skenderbeut e ketej, pasi kjo eshte koha e ndertimit te identiteteve dhe kulturave kombetare. Perpara kesaj kishim te benim vetem me kultura dhe identitete fisnore.

unNje prej meritave me te medhaja qe ka Skenderbeu ishte pikerisht vizioni i tij per tiisuar shqiptaret dhe ndertuar nje qeverisje qendrore. Kete nuk e them si dicka propagandistike, Skenderbeu realisht ka pasur konflikte te drejtperdrejta me princat shqiptare ne kete aspekt. Qe te arrinte bashkimin atij i duhej ta fillonte nga unisimi kulturor, keshtu sapo zbriti ne Kruje Skenderbeu detyroi te gjithe familjet myslimane te konvertoheshin ne te krishtere dhe ata qe nuk e bene kete, u ekzekutuan
    .

Ne thelb lufta e Skenderbeut mbronte jo vetem territore por edhe identitetin kulturor te popullates qe qeveriste ai, dhe nje pjese e mire e ketij identiteti ishte fetar (kristian).
    Nuk duhet te harrojme se feja ishte akoma nje element shume i fuqishem identifikues ne ate kohe. Feja ishte nje pjese e mire e identitetin shqiptar, por edhe na identifikonte si pjese e familjes europiane. Kjo edhe sepse mungonte nje kulture kombetare e mirefillte, jo vetem per ne por per te gjithe kombet europiane. Influenca e fese kristiane ne jeten e shqiptareve duket qarte edhe ne Kanunin e Lek Dukagjinit.

Por shqiptaret nuk kane qene kurre kristiane te kulluar, kjo dihet, gjithsesi kristianizmi per ne eshte pare gjithmone si pjese e identitetin tone europian. E ndersa kristianizmi arriti te integrohej pa konflikt ne kulturen shqiptare, islami e shkaterroi ate. Islami solli me vete traditat e arabit, qe prej veshjeve, muzikes, ushqimit e deri tek sjellja prej matrapazi dhe pedofili, sic i quan Kadareja kulturen e lakeve, cunave dhe dylbereve me poturre mendafshi.

Personalisht mendoj se islami si fe ka nje natyre anti-komb. Kush e njeh islamin e di mire se nacionalizmi dhe islami jane antagoniste. Me tej islami perfaqeson nje kulture qe ka 1500 vjet qe nuk evoluon. Bota islame nuk njeh revolucione sociale, as kulturore, as ekonomike. Bota islame nuk njeh as sport, as art, as romance.... eshte thate si shkretetira. Bota islame akoma i kerkon pergjigjet tek Kurani, pra eshte ne thelb anti-shkence.

Me pak fjale, nuk po i rruhet kujt nese ke nderruar nga feja kristiane, e as se je tradhetar i krishterimit. Per mua as qe ka problem dhe sikur te jesh anti-kristian. Shpallu anti-krisht po deshe nuk i rruhet kujt, por jo islamik, me kete fe nuk do gjesh paqe kurre, as ti dhe as ne.
    A asht e vertet ket qe thua ti ,qfat lufte kombtare asht ajo kur vriten shqiptart ner veti , vet e the qe nuk ka luftu per kom por per krishterizem, plus asaj ka perdor dhun ka pre shqiptar, nese ti emer per ne rregull ket pun per mu je trathtar i popullit ti edhe ata qe prejn shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 27-03-2009 më 02:12

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga GjergjPresheva Lexo Postimin
    Po tash maskohesh a islamin, muhamdreqin e kane muslidreqat ne arabij, rusi e jo ktu, ketu eshte Shqiperi!
    Definitivisht pom bind se e kupton dallimin midis fes bindjes personale individuale edhe Kombit , po hajt kallxona kush qysh tek pot pagun allahile me bo ksi perqarje une sjom musliman po cdo musliman qe e ndien veten shqiptar une e kom vlla qdo katolik qe e ndien veten shqiptar une e kom vlla cdo shqiptar e kom vlla kit vllaznim na e kan lon amanet te part ton , edhe i qendroj besnik kti amaneti . E juve "extremistave" se sjeni ju as extremista ju jeni thjesht te pagum , ju prej vatikanit ata prej arabistanit , ju prej greqis , ata prej serbis e kshtu me radhe . ahhh breeee qa ju kisha bo juve as tortura kineze nuk ma kish knaq shpirtin po shum ju kisha mundu .
    We are all Aliens

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin

Nje prej meritave me te medhaja qe ka Skenderbeu ishte pikerisht vizioni i tij per ti unisuar shqiptaret dhe ndertuar nje qeverisje qendrore. Kete nuk e them si dicka propagandistike, Skenderbeu realisht ka pasur konflikte te drejtperdrejta me princat shqiptare ne kete aspekt. Qe te arrinte bashkimin atij i duhej ta fillonte nga unisimi kulturor, keshtu sapo zbriti ne Kruje Skenderbeu detyroi te gjithe familjet myslimane te konvertoheshin ne te krishtere dhe ata qe nuk e bene kete, u ekzekutuan.

Pik se pari dua te te replikoj tek ajo fraza qe thua ti se Skenderbeu i ka vra te gjithe ata qe nuk kane konvertuar ne Kristijan.
    Fillimisht ne ate kohe numri i shqiptareve musliman ka qene minimal ose ska pasur hiq! Mos haro qe prej kohes se adhjes se turqeve dhe paraqitjes se Skenderbeut ne histori behet fjale per nje periudhe me pak se 100 vjet.
    Nga ana tjeter shqiptaret filluan te perkrahin fene islame nga fillimi i shekullit 17 e deri ne fillim te shekullit 20, pra afer 200 vite pas Skenderbeut.
    Kjo ishte nen nje.
    Nen dy sikur kjo qe the ti te ishte e vertete , pse Skenderbue nuk vrau vellane e tij ?!!!
    E di ti se si e quanin vellaun e Skenderbeut ose jo ?!!!
    A ka nevoje te te tregoj une emrin e tij?!!!
    Pra krejt argumentat e tua, krejt tezat e tua mbi te cilen ti mbeshtet pikepamjet e tua vet fakti qe Skenderbeut nuk i pengonte emri i vellaut te tij , feja e vellaut te tij , tregon qarte se ti flet THJESHT PA BAZA SHKENCORE DHE FLET NGA URREJTJA QE KE PER FENE ISLAME PA MOS DITUR AS EDHE 1 % KETE FE!!!

Tani sa i perket krishterimit, une nuk e di kush te ka thene qe krishterimi eshte perhapur me dhurata dhe me cokollata!!!
    Biles nese lexon pak me mire do te shikojsh se shum ligje jane sjellur ne ate kohe nga klasa sunduese qe krishterimi te perhapet sa me shpejt, si psh Perandorija Bizantine, e cila u dha tre mundesi banoreve te saj, ose te pranojne krishterimin ose te largohen nga territoret e PB ose do te vriten ne rast se nuk i plotesojne dy kushtet e para.
    Pra njerezit pranuan krishterimin nga frika, nga dhuna, me ndihmen e ligjive te tilla!
    Po kjo nuk fundi i menyres se perhapjes se krishterimit, ne Europe krishterimi perhapej edhe me ane te menyrave akoma me barbare se te menyrave qe perdorte Bizanti. Ne europ krishterimi u perhap me ane te inkuizicionit!!! Vetem ne spanje jane vra mbi 600.000 njerez edhe ate veten gjate kohes se sundimit te mbetereshes (Elizabeta me duket - sjam i sigurte per emrin) qe mori pushtetin menjehere pas largimit te muslimaneve nga Spanja!!!
    600.000 njerez !!! Dhe ti me thua mua krisherimi eshte fe e paqes?!!! Krishterimi eshte tradite europiane ?!!!
    Vetem me krishterimin sot Europa nuk ka lidhje!!!! Ata jane te krishter vetem me emer , e sa i perket menyres se si sillen , edukates qe kane, LEXO ME MIRE DHE SHIKO ME SHUM SE EUROPIANET E SOTEM LIDHJEEEEEEE NUK KANE ME KRISHTERIMIN BIBLIK!!!!! As nje zakon , asnje tradite e tyre nuk mbeshtetet ne Bibel, jeta se si jetojne etj etj lidhje nuk kane me Biblen!!!
    Andaj mos na trego neve krishterimi Europian, nje gje e tille nuk EKZISTON!!! Ne fakt une do te kisha perdor termin qe me shum i pershtatet Europes qe eshte ISLAMIZMI EUROPIAN ( edhe pse ato veten e quajne te krishter , por ata tregojne dhe reflektojne me shum veti islame se sa krishtere)!!!!
    Psh krishterimi meson se shejtani ( satani ) ka qef personat e paster, dhe per kete arsye psh ne mesjete kristijanet as qe laheshin!!! Biles vet mbreti Luigji i XIV eshte la dy here ne jeten e tij edhe ate me qumesht e jo me uje, sepse larja me uje eshte konsideruar mekat. Ndersa sot europianet lahen cdo dite , tamam ashtu sic meson feja islame, se nqs nuk je i paster nuk mund te jesh musliman!
    Dhe shum shembuj tjere me te cilat kristijanet e sotem me shum tregojne veti dhe tipare islamike se sa veti dhe tipare kristijane.
    Perfundim: Feja islame nuk eshte fe qe len nje komb mbrapa, eshte kombi ai qe zgjedh te mbesi mbrapa!!!
    Ishte e njeta fe qe kur Europa ishte e zhytur ne terrin me te madh te injorances, i dha burim dhe shtytje zhvillimit te shkences ne masa te papara ndonjehere ne historine boterore ne viset ku falej namazi 5 here ne dite, ne viset ne te cilat hoxha duke kenduar ne minare cdo mengjes u tregonte njerezve qe erdhi mengjezi dhe eshte koha per tu falur dhe pastaj per pune!
    Ishte kultura qe i dha botes njerez si Al Xhabiri. Njerez si puna e ketyre qe kane qe te paret ne historine e njerezimit qe kane trajtuar ceshtjen e ndotjes se atmosferes ose ambientit jetesor: al-Kindi, al-Razi, Ibn Al-Jazzar, al-Tamimi, al-Masihi, Avicenna, Ali ibn Ridwan, Abd-el-latif, dhe Ibn al-Nafis etj etj.
    Njerez sipas te cileve sot mese 70% e yjeve mbajne emrat e tyre!
    Njerez qe vendosen themelet e vertata te nje studimi universal duke tehmeluar universitetet e para ne bote ku behej shkence e vertete dhe ne te cilen studentat per here te pare ne historine e njerezimit mernin diploma kur i mbaronin studimet!!!!
    Pse europianet sot ndjekin kete metode, pse japin diploma europianet sot, kjo ishte dhe mbetet medode islamike, po si duket sic e thash me larte europa ka vjedhur shuuuuuuum nga islami dhe me te drejte sot KULTURA EUROPIANE MUND TE QUHET ISLAMIZEM EUROPIAN DHE NE ASNJEMENYRE KULTURE KRISHTERE.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pik se pari dua te te replikoj tek ajo fraza qe thua ti se Skenderbeu i ka vra te gjithe ata qe nuk kane konvertuar ne Kristijan.
    Fillimisht ne ate kohe numri i shqiptareve musliman ka qene minimal ose ska pasur hiq! Mos haro qe prej kohes se adhjes se turqeve dhe paraqitjes se Skenderbeut ne histori behet fjale per nje periudhe me pak se 100 vjet.
    Nga ana tjeter shqiptaret filluan te perkrahin fene islame nga fillimi i shekullit 17 e deri ne fillim te shekullit 20, pra afer 200 vite pas Skenderbeut.
    Kjo ishte nen nje.
    Nen dy sikur kjo qe the ti te ishte e vertete , pse Skenderbue nuk vrau vellane e tij ?!!!
    E di ti se si e quanin vellaun e Skenderbeut ose jo ?!!!
    A ka nevoje te te tregoj une emrin e tij?!!!
    Pra krejt argumentat e tua, krejt tezat e tua mbi te cilen ti mbeshtet pikepamjet e tua vet fakti qe Skenderbeut nuk i pengonte emri i vellaut te tij , feja e vellaut te tij , tregon qarte se ti flet THJESHT PA BAZA SHKENCORE DHE FLET NGA URREJTJA QE KE PER FENE ISLAME PA MOS DITUR AS EDHE 1 % KETE FE!!!

Tani sa i perket krishterimit, une nuk e di kush te ka thene qe krishterimi eshte perhapur me dhurata dhe me cokollata!!!
    Biles nese lexon pak me mire do te shikojsh se shum ligje jane sjellur ne ate kohe nga klasa sunduese qe krishterimi te perhapet sa me shpejt, si psh Perandorija Bizantine, e cila u dha tre mundesi banoreve te saj, ose te pranojne krishterimin ose te largohen nga territoret e PB ose do te vriten ne rast se nuk i plotesojne dy kushtet e para.
    Pra njerezit pranuan krishterimin nga frika, nga dhuna, me ndihmen e ligjive te tilla!
    Po kjo nuk fundi i menyres se perhapjes se krishterimit, ne Europe krishterimi perhapej edhe me ane te menyrave akoma me barbare se te menyrave qe perdorte Bizanti. Ne europ krishterimi u perhap me ane te inkuizicionit!!! Vetem ne spanje jane vra mbi 600.000 njerez edhe ate veten gjate kohes se sundimit te mbetereshes (Elizabeta me duket - sjam i sigurte per emrin) qe mori pushtetin menjehere pas largimit te muslimaneve nga Spanja!!!
    600.000 njerez !!! Dhe ti me thua mua krisherimi eshte fe e paqes?!!! Krishterimi eshte tradite europiane ?!!!
    Vetem me krishterimin sot Europa nuk ka lidhje!!!! Ata jane te krishter vetem me emer , e sa i perket menyres se si sillen , edukates qe kane, LEXO ME MIRE DHE SHIKO ME SHUM SE EUROPIANET E SOTEM LIDHJEEEEEEE NUK KANE ME KRISHTERIMIN BIBLIK!!!!! As nje zakon , asnje tradite e tyre nuk mbeshtetet ne Bibel, jeta se si jetojne etj etj lidhje nuk kane me Biblen!!!
    Andaj mos na trego neve krishterimi Europian, nje gje e tille nuk EKZISTON!!! Ne fakt une do te kisha perdor termin qe me shum i pershtatet Europes qe eshte ISLAMIZMI EUROPIAN ( edhe pse ato veten e quajne te krishter , por ata tregojne dhe reflektojne me shum veti islame se sa krishtere)!!!!
    Psh krishterimi meson se shejtani ( satani ) ka qef personat e paster, dhe per kete arsye psh ne mesjete kristijanet as qe laheshin!!! Biles vet mbreti Luigji i XIV eshte la dy here ne jeten e tij edhe ate me qumesht e jo me uje, sepse larja me uje eshte konsideruar mekat. Ndersa sot europianet lahen cdo dite , tamam ashtu sic meson feja islame, se nqs nuk je i paster nuk mund te jesh musliman!
    Dhe shum shembuj tjere me te cilat kristijanet e sotem me shum tregojne veti dhe tipare islamike se sa veti dhe tipare kristijane.
    Perfundim: Feja islame nuk eshte fe qe len nje komb mbrapa, eshte kombi ai qe zgjedh te mbesi mbrapa!!!
    Ishte e njeta fe qe kur Europa ishte e zhytur ne terrin me te madh te injorances, i dha burim dhe shtytje zhvillimit te shkences ne masa te papara ndonjehere ne historine boterore ne viset ku falej namazi 5 here ne dite, ne viset ne te cilat hoxha duke kenduar ne minare cdo mengjes u tregonte njerezve qe erdhi mengjezi dhe eshte koha per tu falur dhe pastaj per pune!
    Ishte kultura qe i dha botes njerez si Al Xhabiri. Njerez si puna e ketyre qe kane qe te paret ne historine e njerezimit qe kane trajtuar ceshtjen e ndotjes se atmosferes ose ambientit jetesor: al-Kindi, al-Razi, Ibn Al-Jazzar, al-Tamimi, al-Masihi, Avicenna, Ali ibn Ridwan, Abd-el-latif, dhe Ibn al-Nafis etj etj.
    Njerez sipas te cileve sot mese 70% e yjeve mbajne emrat e tyre!
    Njerez qe vendosen themelet e vertata te nje studimi universal duke tehmeluar universitetet e para ne bote ku behej shkence e vertete dhe ne te cilen studentat per here te pare ne historine e njerezimit mernin diploma kur i mbaronin studimet!!!!
    Pse europianet sot ndjekin kete metode, pse japin diploma europianet sot, kjo ishte dhe mbetet medode islamike, po si duket sic e thash me larte europa ka vjedhur shuuuuuuum nga islami dhe me te drejte sot KULTURA EUROPIANE MUND TE QUHET ISLAMIZEM EUROPIAN DHE NE ASNJEMENYRE KULTURE KRISHTERE.

Me Respekt
    GV_USA

e pe sheh gostivar qysh kta vahabistat ngulen ne propagandat e zarathutra style eedhe e marin guximin me sha skenderbeun , po fake tmira i ke qit zarathsutres qe skenderbeut si ka plas botha per krishterimin , edhe une si jo musliman po ta disha si te vertet ato qe e tha zarathsutra do ta urreja skenderbeun po ktu gostivar po dihet kjart qellimi i ktyne extremistav krishter me shti perqamje kta e din qe ka njerz me tru peshku edhe shum let i pranojn kto fakte te pa baza edhe fillon perqamja .
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Kam verejtur ne shkrimet dhe Opinionet e botes se Krishtere ne gjithë vendet e botes sidomos te Zyrtareve te kesaj Ideologjie nje Urrejtje qe kan per Poppulin Shqiptar.

Kjo Urrejtje ndaj Popullit shqiptar nga bota krishtere ,Lind si pasojë e faketeve historike te popullit shqiptar ne lidhje konvertimin e tyre ne Fenë Islame...

P.s: Ishte mendimi im dhe ka disa Supozime te cilat mund te kontestohen
    titulli shum i ofrt mor burr, po mendimi im asht ndryshe pasi jam jasht atdheut dhe i shof gjkerat si po ndryshojn.
    Se pari problemi asht te politika shqiptare , asnji nuk asht i aft te na zbardh fturen te vij deri ketu e te flase me politikan te europes.
    Pat fillu Josefina edhe e pranun duar hapur pati shum simpati por me njiher asgje nuk arrihet .........
    pika dy shqiptaret te shkret po vin ketu me borgje e me menyra shum te veshtira, kur po vin ktu skan pune e po duhen me vjedh e ketu shqiptaret jan te njohtur per mashtrime dhe vjedhje.

keta te shqiperis u miqsun me belg dhe i mashtrun ju muren pare te medha miqve e kur vin miqt ne shqiperi shtepija asht po njerzit thojn se njofim ne ate qe ju kerkoni ? kam has ne disa raste keshtu ...keto te gjitha ketu shenohen ne ploici ne kopjuter ! (ketu me ket veprim pagujn te gjith qe jan nga ai fshat apo qytet, nga shqiperia tani se fundi shqiptar !!....ketu spyet kush çafar feje ka ky shqiptar !

shqiptaret jan aq te vorfur edhe prindet i kan te vorfur me kultur , nuk thojn biri im shkolluhu apo merr noj zanat,po qo LEK ....ku me marr LEK dhet vite tuj pagu avokat deri sa ti marri letrat !

Kot asht feja per mendimin tim.
    vetem sjellja e njerve se ke ktu arab me mjekrra deri ne brez e jan si belg askush si prek se jan te shkollum i din ligjet dhe kan kontakte ne zyrat e te drejtave te njeriut !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 31 prej 130 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •