natyrisht se kunderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Pro
Kunder
Mendim Neutral
natyrisht se kunderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Forcojeni ju Islamin në zemrat tuaja që Allahu ta forcoj atë në tokë
akoma merreni me ate qelbesire?
Jo virus është kur nuk lejohen shprejet dhe veprimet e lira! Po të isha unë qeveri do t'u thoja: " të gjithë Ju që ndjeheni si komunist veproni të lirshëm"
A e din pse?
Sepse nëse do të isha qind për qind i bindur që s'janë një grusht njerëz aqë më mirë ngaqë do të tregonim që ai virus është në zhdukje!
Por vetëm ata që kanë frikë ndalojnë veprimet dhe levizjet që s'kanë të bëjnë me ato që përfaqeson Ti!
E kjo s'ka dallim fare nga veprimet e Enverit!
ne kritikojmë Enverin teksa në jetën e Përditshme silemi tamam si Enveri!
vetëm me një dallim:
Tani më vrasjet nuk po i bëjmë në emër të " popullit" dhe të parrtisë por në prita dhe në heshtje!
Që nga Azem hajdari e gjerë tel Haklajt e shumë haklaj të tjerë!
Cili është dallimi i denimit të Beqir ballukut me vrasjen e Trebickës!
I pari u denua me Gjyq i dyti pa gjyq!
A nuk është njësoj?
Preng Sherri ajo qe thua ti per lirine u propagandua nga komunistet ne te gjithe boten para se te vinin ne pushtet.Dmth per liri njerezish,te gjithe te barabarte.Ishte ky komunizem qe ne teori ngjan kryeveper dhe te gjenjen ndersa ne praktike eshte krjet e kunderta,Shembuj ke plot dhe nuk eshte fare nevoja ti permend krimet e komunizmit.
Ato vrasjet qe permend ti jane si pasoje e kesaj kolere komunizmi qe akoma nuk eshte hequr nga shoqeira shqiptare dhe vazhdon te jete faktori numer nje pengese e zhvillimit te shoqerise shqiptare.
Po su hoq me rrenje komunizmi nuk ka zhvillim.
Disa zagar ketu ne forum qe perkrahin enverin .. me knaqesi i kisha perjashtu nga forumi .. se Enveri ka ngordh .. duhet edhe ju te ngordhni si zagar qe jeni!!
phuuuuuuuuuuu pjelle e fillqur!!
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
E keqja më e madhe është që vet komunistët janë bë më të zëshmit në luftë kundër Komunizmit! E kjo s'mund të bëhet sepse " qeni qenin se ha"!
Në foto ta vesh dhanderrin e Milices ( salih berishën) është më turp dhe më komunizem se çdo gjë tjetër!
Së paku të lihej vetëm ai pa Ismail Qemalin!
ndërsa zagarët s'ke nevojë t'i identifikosh sepse ata me Fjalorin ( lehjet) e tyre bëjnë shumë zhurmë!
Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 19-10-2008 më 10:07
për këtë gjë do të duhej të pyetej ish - komunisti salih berisha!
Por tani s'mund të vend-numerojmë 19 vite më pas!
Ahmet Zogu ka qenë edhe më i keq me sistemin e tij jo komunist! le të denohet! Por jo të vuaj ta zëmë familja e tij apo edhe nipi sepse ata s'kanë të bëjnë fare me këtë gjë!
E njejta vlenë për ata të cilët u lindën pas viteve të 90-ta. Përse të vuajnë për diçka që s'ka të bëjë me kohën e tyre!
sa për dënimet i nderuar Shqiperia veprojë po njësoj sikurse vendet e tjera: DDR, polonia, Bullgaria, Hungaria etj etj.
I dënojë për aqë sa u mendua që duhet!
Të vetmet vende që s'kanë dënuar ish udhëheqës të kohës Komuniste kanë qenë Rusia dhe Serbia!
Krijoni Kontakt