Ketu mund te shprehni lirshem mendimin tuaj per regjimin e Enver Hoxhes. Mund te dekraroni hapur mbeshtetjen tuaj per ate regjim ose te deklaroni kundershtite ndaj atij regjimi. Shprehuni lirshem. Sigurimi i shtetit nuk ekziston me si strukture...![]()
Pro
Kunder
Mendim Neutral
Ketu mund te shprehni lirshem mendimin tuaj per regjimin e Enver Hoxhes. Mund te dekraroni hapur mbeshtetjen tuaj per ate regjim ose te deklaroni kundershtite ndaj atij regjimi. Shprehuni lirshem. Sigurimi i shtetit nuk ekziston me si strukture...![]()
Conquistador lolo pse ben pyetje retorike?Nqs ka shqiptar me gjak e me shpirt kurresesi s mund te jete pro regjimit qe na dogji per 50vjet
p.s Mblidhuni ketu o plehra komuniste qe tju a bejme gropen
Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 17-10-2008 më 18:55
KUNDER.
Se di si e ndjejn familja e keti krimineli veten tani,apo mburren ndoshta me krimet qe ka bere,se sa kam pare une intervista te nexhmije hoxhes,ajo si me mburrje ka folur per te shoqin kriminel.
ti thith ajrin e TIJ,dhe nuk i nenshtroshesh ATIJ.
Pajtohem plotesisht me mendimin tend.Mblidhuni ketu o plehra komuniste qe tju a bejme gropen
Akoma ekzistojne keto vemje qe na hengren shpirtin per 50 vjet. Po lexoje te gjithe temat, dhe vertet dicka po me cudit. Pse nuk del nje Shqiptar i Shqiperis dhe te mbroje Enverin po te gjithe jane ato jashte Shqiperis. Aman o njerez na lini rehat, se dite per dite degjojme gjysherit dhe gjyshet qe qajne brenda ne shpirt per te zezat dhe hallet qe kane hequr, nuk ka dite mos ti shikojme me syt ne lote dhe me therje zemre se i duket se do i presekutojne. Na lini rehat tani qe nuk kemi frike te hapim televizorin dhe te shikojme cbehet ne bote, te flasim lirshem dhe te kthehemi ne shtepi kur na ze nata, te vishemi si na do zemra e te punojme e te marim ate qe meritojme.
nuk jam as pro as kunder,ka pasur te mira gjithashtu edhe negative , e vetmja gje qe sme ka pelqyer fare qe qeveria mbyste shume njerze per gjera shume te shumtuara. tjerat mire sepse shteti duhet te kete regulla qe te zbatohen per te qene nje shtete.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Jam kundra regjimit te Enver Hoxhes, ka pushkatu shum njerez kur ishte ne pushtet
shof nesondazh qe qenka me shumeqendrimi kunder sesa pro e neutral
gjithsesi une jam kunder regjimit te tij
por duke pare se qendrimi i mevoneshem seshte ne nivelin e duhur
per mendimin tim nese enver hoxha sdo tekishte keto 3 gjera
1) lirine e fjales
2) te kishte liberilazuar Kufijte
3) te mos e kishtefilluar industrine nga industria e rende
shqiperia them se sot do te ishte 1 nga vendet me te industralizuara ne evrope
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Krijoni Kontakt