Fort i nderuar Albmaster..., nuk me duket te kem perfituar gje nga anetarsimi si moderator, por thjesht te kam bere nje verejtje te vogel, por per mendimin tim shume te drejte, pasi ke akuzuar nje pjese te popullates si shkaktare te destabilizimit te vendit tone, si akuze nuk i drejtohesh nje personi ( dhe kjo nuk do te me detyronte te nderhyja )pasi vet personi qe do te kishe akuzuar do te te pergjigjej, por ti pikerisht pse akuzove "malesoret", mu duk me vend te nderhyja!
Ja si shprehesh ti; - Postuar me pare nga Albmaster,
...,por malesoret tane kishin qef te vinin ne TR dhe te okuponin Institucionet e Larta Shteterore dhe tentuan te ndanin vendin tone ne 1997 ne Jug Veri...KULMI !!! Tentativa per colpo allo stato ne Shtator te 1998!!!
e sheh pra qe nuk kishte vend per nje akuze te tille?
Une nuk kam abuzuar ne asgje, per faktin qe jam nje moderator ( tek koshi i plerave ), por mora iniciativen qe te beja nje verejtje, pasi ajo qe po propagandon ti, te çon drejt nje armiqesie dhe urrejtje per nje pale te shqiptareve, ku pa te drejte akuzohen te jene edhe faktori kryesor i gjendjes se keqe te krijuar ne vendin tone.
Ti me dashje afermon nje teori vllavrasese midis shqiptaresh, Tirana dhe institucionet shteterore nuk jane prone e nje pale shqiptaresh, ku pjesa tjeter te jene vasale ose bujkrober te pales tjeter, kete beri edhe enveri, me mbeshtetje dhe zellin e nje pjese te popullsise, duke avantazhuar nje pjese ne dem te nje tjetre, po keshtu kane bere edhe ne kehe te zogut..., pra i bie qe ç'do diktature te jete e ngjashme nga stili, ku mbeshtetja e masave behet kryesisht dhe qellimisht ne nje drejtim te vetem ( senso unico ), mqs, njeh italishten...
Me mire mos devijojme nga tema, pasi me te tilla poste sikur justifikojme diktatorin me te tmershem ( pa precedent ) qe ka mbajtur rruzulli tokesor!!!
Te faleminderit, per mirekuptimin.
Krijoni Kontakt