Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 124
    i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    nje emision e kam pare , ishte vetem trishtim si nje vajz 7 vjeqare ishte rrembyr ne turqi e cila jetonte me familje vajza quhej Azize ishte tmerr si qante e ema

dhe nuk e kam shikuar më .

çudi pse aq shum njerz te humbur ka vetem nga shqiprija ? nga kosova e nga Ilirija skam par ndonje , per veq ata ne lufte qe jan humbur .

Pse?!....... Nuk ka humbur asnjeri nga deshira e vete, por jane humbur nga hallet e tyre.

Ka dhe nga Kosova dhe Ilirida dhe qe jane te humbur ose te zhdukur para lufte, por pergjithesisht ne Shqiperi ka me shume kjo eshte me se e vertete.

Hallet te bejne te zhdukesh per gjithmone nga jeta, edhe keta njerez e kane pas nga nje hall qe jane te zhdukur.

Me vjen interesant pse e paskan ndruar programin tash, une e shikoja po thuaj çdo te prente programin.

Hamit
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Vendndodhja
    Shtime
    Postime
    2
    Eshte emision mjaft i qelluar,dhe mund te thoja qe eshte mjaft i prekshem-ne aspektin emocional.Ketu te ne ne Kosove shikohet me te madhe ,po besoj qe edhe ne vendet tjera-ku ka shqiptar po. Ju flm

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga B-Rran Lexo Postimin
    Arsya e emrit Hacker eshte mendjemadhesia e tij

Emisioni me pelqen , dhe s'munde te jesh hacker , sepse hackeri i vertet asnjeher nuk shfaqet .
    me qe nuk te ka dhene pergjigje bledi per arsyen pse e ka vendosur ate nick po te them une dy fjale, qe mos ta paragjykosh tjetrin e pa ditur arsyen. kam vite qe e njoh bledin qe ne fillimet e mia perpara se te ikja me studime jashte, bledi eshte nje nga te paret shqipetar ta them me bindje qe ka njohur internetin ne shqiperi, dhe nuk do te thot mendjemadhesi po ne moshen kur bledi rinte ne internet shum te tjere thoshin cpo ben ai po flet me veten, dhe deshira per te eksploruar nuk i ka humbur per asnje dite, qe ne kohen kur ishte passagio nje nga internetet e pare ne tirane, primavera, espanja, qe shum te tjere nuk ja kan iden, vetem ata njerez qe kan jetuar jashte mund ta ken njohur ne 1998 internetin se ne tirane apo mbare shqiperin nuk ma mbush mendjen njeri. qe thua ti B-Rran mosha e tij perpara 10 viteve nuk eshte kjo qe ka tani, apo perpara 6 viteve ku ka qene ne nje moshe 19-20 vjecare qe te pelqen dhe vetja kur meson dicka dhe di me teper se te tjeret. besoje se arin te me kuptosh se ku e kam fjalen.
    bledo suksese dhe mora vesh qe do levizni tek klani se shpejte, shpresoje te jete e njejta audienc dhe e njejta force per te punuar dhe ndihmuar ato familjare te shkrete qe nuk i ze shpirti vend pa ditur te verteten e njerezve te zemres.

suksese Edi

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anëtarësuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    Citim Postuar më parë nga Unbreakable Lexo Postimin
    me qe nuk te ka dhene pergjigje bledi per arsyen pse e ka vendosur ate nick po te them une dy fjale, qe mos ta paragjykosh tjetrin e pa ditur arsyen. kam vite qe e njoh bledin qe ne fillimet e mia perpara se te ikja me studime jashte, bledi eshte nje nga te paret shqipetar ta them me bindje qe ka njohur internetin ne shqiperi, dhe nuk do te thot mendjemadhesi po ne moshen kur bledi rinte ne internet shum te tjere thoshin cpo ben ai po flet me veten, dhe deshira per te eksploruar nuk i ka humbur per asnje dite, qe ne kohen kur ishte passagio nje nga internetet e pare ne tirane, primavera, espanja, qe shum te tjere nuk ja kan iden, vetem ata njerez qe kan jetuar jashte mund ta ken njohur ne 1998 internetin se ne tirane apo mbare shqiperin nuk ma mbush mendjen njeri. qe thua ti B-Rran mosha e tij perpara 10 viteve nuk eshte kjo qe ka tani, apo perpara 6 viteve ku ka qene ne nje moshe 19-20 vjecare qe te pelqen dhe vetja kur meson dicka dhe di me teper se te tjeret. besoje se arin te me kuptosh se ku e kam fjalen.
    bledo suksese dhe mora vesh qe do levizni tek klani se shpejte, shpresoje te jete e njejta audienc dhe e njejta force per te punuar dhe ndihmuar ato familjare te shkrete qe nuk i ze shpirti vend pa ditur te verteten e njerezve te zemres.

suksese Edi
    Avash o burr se na bere te trashe fare , po pse ku kemi jetuar ne ? Pastaj nese eshte hacker eshte per veten e tij , por ne fakt nuk duhet ta perdore ketu , pastaj te them dhe dicka tjeter, nuk ka rendesi se kur ke shtypur tastet per here te pare por problemi eshte se cfare di te besh ne te ok?
    Besoj se nuk ka arsye pse te bejme debat por menyra me e mire do te ishte te na kishte folur si bledi por jo si nje hacker.

Te pershendes.
    Ne Tirone.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga |HaCKeR| Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve!

Jam Bledi, regjizori i ketij emision dhe jam i interesuar te di se cfare mendoni per kete program. Jeni te mirepritur te lini verjetjet apo sugjerimet e tua mbi kete emision.

Rrespekte!
    shkrimi i bledit qe kerkon nje mendim si bledi dhe jo nga pseudonimi.

Emisioni me pelqen , dhe s'munde te jesh hacker , sepse hackeri i vertet asnjeher nuk shfaqet .
    shkrimi i B-Rran qe gjykon pseudonimin dhe jo personin.

Citim Postuar më parë nga marolsi Lexo Postimin
    Avash o burr se na bere te trashe fare , po pse ku kemi jetuar ne ? Pastaj nese eshte hacker eshte per veten e tij , por ne fakt nuk duhet ta perdore ketu , pastaj te them dhe dicka tjeter, nuk ka rendesi se kur ke shtypur tastet per here te pare por problemi eshte se cfare di te besh ne te ok?
    Besoj se nuk ka arsye pse te bejme debat por menyra me e mire do te ishte te na kishte folur si bledi por jo si nje hacker.

Te pershendes.
    per kete gje e citova te shtoja dy fjale qe kur ka ai nick qe e perdor bledi dhe nuk do ta ndryshoje se me ate nick e njeh dhe shoqeria, ne eshte hacker apo jo kjo eshte pune e tij, po me zanatin qe ka nuk i intereson te hackoje apo te prishi pune pasi ai eshte regjizor ka bere nje shkolle per ate profesion qe ka, po ne adoleshenc te gjithe kemi luhatje dhe vete mendjemadhesi se na duket vetja sikur dim te bejme dicka me shum se te tjeret. as une nuk i kam qejf debatet gjithmon i shmang apo i anashkaloje po ne kete rast thjesht dhash nje mendim per bledin qe e njoh realisht dhe e di se cfare djali eshte. gjithe te mirat marolsi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-09-2006
    Postime
    15
    Dhe nje here desha tju falenderoja qe jepni mendimet tuaja per emisionin tone.

I kam lexuar te gjitha postimet me vemendje dhe interes te madh dhe verjetjet e shumices sigurisht qe do merren parasysh dhe per kete keni fjalen time.

Per sa i perket nikut/nofkes sime, ajo nuk ka te beje fare me emisionin apo me karakterin tim te pakten kto kohe. Eshte nick i vendosur kohe me pare kur une jam regjistruar ne forum dmth ne vitin 2002, kur akoma isha ne shkolle dhe me pelqente te eksperimentoja me pc, sidomos me ato te univ ku une studjoja. Prandaj do ju lutesha te mos me paragjukonit per sa i perket nikut. Une jam 27 vjec dhe jam dipllomuar per Regji Televizive ne nje Universitet jashte Shqiperise. Kurse per sa i perket arkivave te emisionit gjithashtu dhe emisionin tone Live mund ta ndiqni ne faqen tone zyrtare www.njereztehumbur.com

Faleminderit per mirkuptimin!

Ju uroj/falenderoj dhe pershendes te gjitheve! Dhe ju lutem te vazhdoni te jeni te hapur per cdo gje ne lidhje me emisionin, te jeni te sigurte qe cdo mendim i juaji do te merret pa hezitim ne konsiderate!

Bledari pershendetje vlla si te kam? U be kohe pa folur. Uroj te jesh mire!

Me respekt Bledi.

shfleto faqet , lexo
    gjen pergjegje

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga cuca Lexo Postimin
    shfleto faqet , lexo
    gjen pergjegje
    cuca faleminderit qe e nxore kete postim, ne te vertet as une nuk e kisha lexuar, po thjesht qeka pershtatur 100% me postimin tim. kur nuk duan te lexojne normale gjejne menyren me te shkurter per te dhene nje pergjigje. une e njof qe ne mosh te vogel kur futej dhe ne chat qe nuk ja kishim haberin ne te tjeret, dhe akoma nuk ja kam haberin se me duket si humbje kohe kur kam dicka tjeter per tu mar. do ishte mire qe me perpara te informoheshit se sa te shkonit automatikisht ne nje paragjykim.

i/e regjistruar Maska e DoRiNa_80
    Anëtarësuar
    22-08-2008
    Postime
    8
    Vlersoj shume faktin qe keni ndjekur emisionin dhe qe thoni pershtypjet/verejtjet tuaja mbi kete emision.

Per sa i perket verejtjeve te tua desha te beja ca komente:

1- Aida i ploteson te gjitha kushtet e nje gazetareje serioze dhe te denje per kete emision. Ky eshte nje emision qe zgjat minimumi 4 ore dhe nqs ja keni idene se cdo te thote te besh 4 ore emision do ta kuptonit shume mire qe Aida eshte gazetare e pergatitur. Pastaj une nuk e di nqs ju e keni ndjekur sa duhet kete emision sepse me aq sa shoh une, kuptoj qe ju nuk e ndiqni kete emision, mendoj qe ju mund te keni pare disa sekuenca dhe kaq. Sepse nqs do hynit ne brendesi te tij do mendonit ndryshe.

2- Per sa i perket modeleve te flokeve. Per Look`un e prezantueses se ketij emisioni kujdeset 1 nga parukieret me te njohura dhe prestigjoze ne Tirane.

3- Fakti qe ju merreni me vogelsira te tipit "shprehje te perdorura" nga prezantuesja me ben te mendoj qe ju e paragjykoni kete emision dhe nqs shkruani dhe mendimin tuaj me kete fryme athere eshte e qarte qe mendimi juaj eshte tejet i influencuar dhe aspak realist. Aq me teper qe ajo eshte nje shprehje e perdorur shpesh ne Mediat kudo nga te gjithe prezantuesit.

Ju falenderoj te gjitheve dhe me te vertete e vlersoj faktin qe jepni mendimin tuaj per kete emision.
    Me Rrespekt
    Bledi

Pershendetje,

Pa dyshim se emisioni eshte i qelluar....Por hasa ne disa shkrime te lexuesve te fsh.dhe pash se shume dhane mendimin e vete rreth prezantueses z.Aida une nuk jetoj ne kosove apo shqiperi por ketu ku une jetoj kane po te njejten emision dhe shoh se ka shume shume dallim z.Aida me prezantuesen tjeter eshte nje emision qe shume lehte fillon te qash prekesh emocionalisht, diqka shume e natyrshme,dhe z.Aida na duket aty per qudi si nje nuse e mrekullushme....Edhe une s'jam kunder sajna e as menyres se si ajo veshet po jam shume dakord me njerin ketu ne fsh qe tha pak ma serioze ne aspektin e grimit,dhe ti rralloj ato te dashur te dashur E TEPERT ESHTE AJO SHPREHJE se ato jane fjale qe po i perserit shume here dhe po ta humb pak a shume koncentrimin ,kete merrma si nje kritik te mire jo per te keqe,mendoj se nga kritikat mesojm me shume..

2- Per sa i perket modeleve te flokeve. Per Look`un e prezantueses se ketij emisioni kujdeset 1 nga parukieret me te njohura dhe prestigjoze ne Tirane.
    Neve si shikues te ketij emisioni as qe na intereson se kush e bene look'un e sajna dhe grimin aspak..
    Eshte nje fjale popullore "si eshte vendi behet kuvendi"dhe ajo si eshte emisioni le te prezentohet taman per emisionin.
    Jam vet gazetare dhe per ata edhe nderhyra pak ketu.

3- Fakti qe ju merreni me vogelsira te tipit "shprehje te perdorura" nga prezantuesja me ben te mendoj qe ju e paragjykoni kete emision dhe nqs shkruani dhe mendimin tuaj me kete fryme athere eshte e qarte qe mendimi juaj eshte tejet i influencuar dhe aspak realist.--Me vjen shume keq per ty se mendoni se njerzit merren me vogelsira dhe se mendimi i njerezve eshte jo realist une kisha per te thene se kjo qe eshte thene edhe me heret nga tjeter kush eshte shume e vertet kurse ty te mbetet ta pranosh faktin,te pranosh kritikat.Mos ik ti nga e verteta.

Vetem vazhdoni ju lumte.Sukses.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    po ne vizion+ po ai staf esht apo esht ndruar dhe stafi ka shkuar ke Klani?
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Pasionale Maska e selvaggia
    Anëtarësuar
    07-02-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    33
    Pershendetje te gjitheve!

Jam Bledi, regjizori i ketij emision dhe jam i interesuar te di se cfare mendoni per kete program. Jeni te mirepritur te lini verjetjet apo sugjerimet e tua mbi kete emision.

Rrespekte!
    Une e kam ndjekur cdo puntate te ketij emisioni dhe vertet mund te jete emision televiziv por nuk eshte show aman.....E them kete se lexova me siper se duhet te kete me prezence ne look Aida apo edhe te ftuarit ne studio.

E rendesishme eshte puna qe behet aty, te behet me seriozitet dhe vendosmeri.Ashtu sic mendoj dhe duket qe behet.

Shqiptaret me kete iniciative dhe sensibilizim kane nje shprese per te gjetur te afermit e tyre ose per te marre te pakten nje lajm ose te dine se ku mund ti qajne..........Duke mos pasur asnje ndihme nga shteti yne i korruptuar dhe i cmendur....ky emision eshte nje veper fisnike dhe ju uroj suksese te metejshme dhe fat te mire te gjithe familjareve qe kane humbur njerzit e tyre me te dashur.

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. "Burrat kan humbur burrerine e tyre"
    Nga artaa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 11:20
  3. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. Eduard Selami: Në demokraci nuk ka të humbur.
    Nga honzik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 12:25
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 10:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •