Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 124
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    5

Rreth emisionit Tuaj

Citim Postuar më parë nga |HaCKeR| Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve!

Jam Bledi, regjizori i ketij emision dhe jam i interesuar te di se cfare mendoni per kete program. Jeni te mirepritur te lini verjetjet apo sugjerimet e tua mbi kete emision.

Rrespekte!
    Emisioni Njerez te Humbur eshte nje emision shume i ndjekur nga shqiptaret e Shqiperise dhe mbare botes. Problemi eshte se numuri i njerezeve te humbur eshte rritur ne menyre drastike, e cila e kalon shifren prej dy mije personash dhe ky emision nuk arrin ti permbushe kerkesat e njerezve. Duhet qe familjaret e ketyre personave te presin nje rradhe te gjate qe ti transmetohet pasaporta.Kur eshte mundesia qe ky emision te ndahet dy deri tre here ne jave dhe te nxjerre sa me shume pasaporta te jete e mundur dhe jo te kthehet ne forme show duke zgjatur ore pafund.
    Cdo shtet ne menyre qe njerezit te ndihmohen sa me shume dhe me shpejt kane dy ose tre emisione te tilla. Nuk duhet qe emisionet te behen monopol e nje personi te vetem.

Urime per emisionin eshte goxha i ndjekur.Po beni nje pune te mire...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    1
    jam erti nga .hani elezit- kaqanik emisioni njerz te humbur eshte shum i ndjekur edhe ne treven tone ju uroj suksese ne te ardhmen

i/e regjistruar Maska e loveyou
    Anëtarësuar
    28-04-2008
    Postime
    36
    Peshendetje,
    1 here e kam pare nga fillimi deri ne fund emisjonin "Njerez te humbur". Subjekti ishte me nje djal nenshtetas nga Uk(Angli), i cili kishte humbur pa gjurme ne Shqiperi. E ema dhe e motra qanin te deshperuara dhe me shpresen se do e gjejn e kerkonin tek ky emisjon. Me la pa fjal, ngjarja, me erdhi vertete gjynah , per vuajtjen e tyre. Ma transmetuan dhe mua drejt perdrejt ekranit emocjonin dhe dhimbjen e tyre.
    Sinqerisht ju uroj suksese te metejshme per gjetjen e njerzve te humbur. Lela

i/e regjistruar Maska e |HaCKeR|
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Atje Tej ne Horizont
    Postime
    17

Pershendetje te Gjitheve!

Ju falenderoj nga zemra te gjitheve!

Me Respekt
    Bledi

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga |HaCKeR| Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve!

Jam Bledi, regjizori i ketij emision dhe jam i interesuar te di se cfare mendoni per kete program. Jeni te mirepritur te lini verjetjet apo sugjerimet e tua mbi kete emision.

Rrespekte!

asgje me teper se te gjithe emisionet e tjera te televizioneve shqiptare.thjeshte nje emision tjeter komercial ne vazhden e emisioneve komerciale shqiptare.e filluat shume mire por dalengadale nuk po degjojme gje tjeter te emisioni juaj pos reklames dhe vetelavdrimit,pompozitetit dhe vetelavdrimit.zgjatja dhe stergjatja e qeshtjeve ne kete emisjon jane bere sinqerisht te peshtira.e mbi te gjitha riperseritja se ju nuk merrni para per qeshtjet qe trajtoni aty.bie ere mashtrimi pasi ngulmimi kaq fort nga ana juaj per te na mbushur mendjen se nuk merrni pagesa per qeshtjet qe ngreni te ben te dyshosh.te pakten une e kam provuar vete pasi ju kam paraqitur nje qeshte tre here por nuk denjuat as ta paraqisni nje here ne programin tuaj.dhe do ta kishit zgjidhur shume shpejt.a nuk bie ere mashtrimi edhe faqja juaj zyrtare,emailet dhe thirrjet per donacione,ngritja e fondacionit '' nerez te humbur ''.a nuk ju duken diletante perseritjet emision pas emisioni e qeshtjeve te zgjidhura.a thua bete mrekulli..me se shumti po mendoni per vizitat e juaja ne greqi apo turqi se sa ju dhembs halli i tjetrit.me shkurt mund te themi se agje me shume se sa nje tullumbace e fryre me pompozitet si shume gjera ne tirane..por gjithsesi keni filluar te shfryheni dhe pak kush po ju ndjek..................

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    nje emision e kam pare , ishte vetem trishtim si nje vajz 7 vjeqare ishte rrembyr ne turqi e cila jetonte me familje vajza quhej Azize ishte tmerr si qante e ema

dhe nuk e kam shikuar më .

çudi pse aq shum njerz te humbur ka vetem nga shqiprija ? nga kosova e nga Ilirija skam par ndonje , per veq ata ne lufte qe jan humbur .

CUN PUNETOR
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    17
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    asgje me teper se te gjithe emisionet e tjera te televizioneve shqiptare.thjeshte nje emision tjeter komercial ne vazhden e emisioneve komerciale shqiptare.e filluat shume mire por dalengadale nuk po degjojme gje tjeter te emisioni juaj pos reklames dhe vetelavdrimit,pompozitetit dhe vetelavdrimit.zgjatja dhe stergjatja e qeshtjeve ne kete emisjon jane bere sinqerisht te peshtira.e mbi te gjitha riperseritja se ju nuk merrni para per qeshtjet qe trajtoni aty.bie ere mashtrimi pasi ngulmimi kaq fort nga ana juaj per te na mbushur mendjen se nuk merrni pagesa per qeshtjet qe ngreni te ben te dyshosh.te pakten une e kam provuar vete pasi ju kam paraqitur nje qeshte tre here por nuk denjuat as ta paraqisni nje here ne programin tuaj.dhe do ta kishit zgjidhur shume shpejt.a nuk bie ere mashtrimi edhe faqja juaj zyrtare,emailet dhe thirrjet per donacione,ngritja e fondacionit '' nerez te humbur ''.a nuk ju duken diletante perseritjet emision pas emisioni e qeshtjeve te zgjidhura.a thua bete mrekulli..me se shumti po mendoni per vizitat e juaja ne greqi apo turqi se sa ju dhembs halli i tjetrit.me shkurt mund te themi se agje me shume se sa nje tullumbace e fryre me pompozitet si shume gjera ne tirane..por gjithsesi keni filluar te shfryheni dhe pak kush po ju ndjek..................
    Pershendetje anetareve te forumit
    Do desha te prezantohesha me nickname tim qe mbaj gjithmone "beniALB" por adminet e ketij forumi ma kane bllokuar para disa kohesh, gjithsesi s'ka problem...
    Une jam Bernard Pecnikaj, nje prej gazetareve te emisionit "Njerez te humbur".
    E pashe te arsyeshme qe ti pergjigjem zoterise qe ka kete ankese pasi me njoftoi kolegu im, regjizori i emisionit, Bledi.
    Fillimisht doja ti thoja ketij zoterise se qe ne momentin qe nje emision shfaqet ne televizion eshte komercial. Por nuk duhet abuzuar me menyren sesi kuptohet kjo gje. Ai eshte komercial ne kuptimin qe nisur nga interesi qe shfaq publiku, pronari i televizionit dhe departamenti i marketingut mundohen qe ta shesin kete emision tek sponsorat te cilet investojne qe ky emision te kete jetegjatesi pasi fillimisht u intereson qe reklama e tyre te shfaqet ne nje emision qe ka audience.
    Zoteri i nderuar nese ne kemi thene se gazetaret e emisionit nuk marrin para per te trajtuar ceshtjet kjo eshte e vertete dhe s'ka pike lidhje me komercialitetin qe ti thua. Natyrisht qe askush nuk te mban ne pune nese ti nuk je produktiv, perderisa gjenden njerez (pak apo shume mjafton qe gjenden) do te thote se prapa kesaj ka nje pune te madhe. Nese ti e di se puna ne televizion behet me copa letrash apo qe parate priten me gershere na e thuaj se po hapim nje televizion vetem per njerez te humbur dhe te premtoj se rasti jot do te trajtohet i pari (meqe pretendoke se e paske derguar tre here). Shpenzimet e ketij emisioni jepen nga televizioni dhe te siguroj se asnje pronar nuk te jep para qe te shkosh e te besh pushime ne Turqi apo ne Greqi sic pretendokeni ju qe ne gjasme shkokemi per qejf jashte. Po ti kesh pare me vemendje, vizitat tona jashte kane qene te frytshme, sic ishte psh rasti i bashkimit te nje familje pas 100 vitesh.
    A nuk do te ishte e arsyeshme zoteri qe fillimisht te benit te njohur se per cfare rasti interesoheni, a ka emer ai person qe kerkon dhe pastaj te hedhesh akuza te pabaza. Te siguroj qe nese ai rast eshte denoncuar nga ju dhe minimumi ju te keni derguar nje foto, ai rast eshte publikuar patjeter.
    Ju nuk keni pse beheni xheloz qe gjenden shqiptaret, te cilet te gjithe jane bij e bija nenash. Ju nuk duhet te beheni xheloze se pse ne e publikojme shpesh nje histori kur e gjithe Londra psh flet se ai person qe ne kerkojme ndodhet aty. Nuk mund ti themi ne nje nene qe ka gjithe ato vite pa e pare te birin "hajt ik tashi se u publikove njehere, pavarsisht se ka informacione per djalin nuk lejohet te publikohesh me se kaq e kishe radhen".
    Qe ta dish mire ti zoteri i nderuar, ne nuk e themi kot ate njoftimin qe "ketu kerkimet jane falas dhe nuk merren para". Eshte pikerisht per kete ankese te kote qe beni ju qe neser pasneser te mos vish e te na kerkosh llogari qe "une ju kam dhene para dhe pse nuk e gjeni njeriun tim te humbur". Vaj halli t'ju merrnim para ketyre njerezve ca do na kishin bere duke na akuzuar kur njerez si puna juaj qe jane mesuar gjithe jeten me paragjykime dhe pakenaqesi hedhin akuza te pabaza. Gjetja e ketyre njerezve eshte me shanc zoteri i nderuar. Nese dikush e ka pare personin e humbur jep informacion nese nuk e ka pare ne s'kemi si te hedhim fall se ku eshte ai pasi mund te kete humbur ne Greqi dhe kur e gjejme na del ne Australi. Pra emigrantet na japin nje shkendije jete dhe ne mbi bazen e tyre informacioneve vazhdojme te kerkojme.
    Me duket se e ke kuptuar gabim misionin dhe punen e ketij emisioni pasi ne jemi te pavarur nga polica apo nga shteti; ne kemi bashkepunim me ta por nuk jemi as polici, as prokurori dhe nuk kemi statusin e investigatorit privat te licensuar per te futur turinjte kudo. Me aq sa na japin informacione emigrantet, me aq sa na lejon statusi i gazetarit dhe me aq sa kane vullnet strukturat shteterore te na ndihmojne (ndonjehere) ne vazhdojme te bejme punen tone.
    Sa per ate qe ne i permendim rastet e gjetura, nuk e dija se gjetja e nje personi qenka "fatkeqesi" ashtu sic paramendoni ju. Ajo eshte mrekulli dhe jo nje mrekulli e jona por e gjithe atyre shqiptareve me ndienja njerezore (dhe pa paragjykime si puna juaj) te cilen nuk kursehen qe te na ndihmojme qe ti gjejme keta njerez dhe ti bashkojme me familjet e tyre. Nese do gjendej ai familjari juaj qe ju po e kerkokeni, do e quani fatkeqesi apo mrekulli???
    Per fondacionin "Njerez te humbur" mund te te them se eshte nje fondacion i ngritur me vendim gjykate dhe me synim e prespektive per te lehtesuar punen e emisionit ne menyre qe fillimisht rastet te studiohen ne fondacion dhe kur te paraqiten ne emision te jene ne prag te gjetjes. Sa per donacione ne nuk kemi bere kurre publike se duam donacione per kete fondacion. E vetmja shpallje publike ishte per tragjedine e Gerdecit, nje telemaratone e madhe humanitare e cila do apo nuk do ti dha fryte dhe parate shkuan tek llogaria e atyre hallexhinjeve. Nese fondacioni "Njerez te humbur" kerkon donacione si OJF natyrisht qe kete nuk e ben me detyrim dhe as nuk e ka permendur njeri ne emision. Nese dikush (OJF, biznes privat apo indivit i thjeshte) deshiron te dhuroje ne menyre qe puna e ketij fondacioni te vazhdoje perpara dhe te gjenden njerez nuk e di se ku e shifni te keqen ju zoteri.
    Me vjen keq te te them se i shifni gjerat me shume fanatizem, xhelozi e pa llogjike.

Aaa, edhe dicka per audiencen: Uroj qe ate nate qe do trajtohet rasti juaj ne emision (nese pranoni ta sillni tek ne) te kemi maksimumin e shikueshmerise e personi juaj te gjendet. Do ta shikoni pastaj se kush eshte tullumbase e shfryre: puna e gazetareve dhe ndihmesa e publikut apo mendimet emocionalo-sonambuliste tuajat.....

Me respekt,

Bernard Pecnikaj---
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr_Beni : 10-06-2008 më 09:35

CUN PUNETOR
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    17
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    nje emision e kam pare , ishte vetem trishtim si nje vajz 7 vjeqare ishte rrembyr ne turqi e cila jetonte me familje vajza quhej Azize ishte tmerr si qante e ema

dhe nuk e kam shikuar më .

çudi pse aq shum njerz te humbur ka vetem nga shqiprija ? nga kosova e nga Ilirija skam par ndonje , per veq ata ne lufte qe jan humbur .
    Mendohet se eshte lokalizuar vendndodhja e vajzes, nese behet fjale per te njejtin person. Shpejt do te ripublikohet perseri pasi te gjenden fakte te reja te ekzistences se saj ne nje qytet ne Turqi per te cilen po punohet shume.
    Dua te them se raste nga Kosova te personave qe kane humbur kontaktet me familjet e tyre ka shume dhe pothuajse te gjitha rastet e denoncuara ne emisionin "Njerez te humbur" i perkasin periudhes para dhe pas luftes, pra jo ata qe kane humbur ne lufte. Eshte vertete e trishtueshme por kjo tregon se kudo ka probleme familjare qe i bejne keta njerez te humbasin kontaktet me te afermit e tyre :-(

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Postime
    7

Lightbulb

Sonte ne emision kerkohej Lulezim Berberaj. Per ata qe kane informacion ti kontaktojne emisionin Njerez te humbur.

Kishte me qene mire qe ketu ne kete forum te publikohen emrat e atyre njerezve te humbur qe dalin ne kete emision , sepse ketu ne forum ka shume shqiptar nga shqiperia qe jetojne jasht vendi , dhe mund te ndihmojne me ndonje info per at a njerez qe kane humbur kontaktin me familjet e tyre ....?

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. "Burrat kan humbur burrerine e tyre"
    Nga artaa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 11:20
  3. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. Eduard Selami: Në demokraci nuk ka të humbur.
    Nga honzik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 12:25
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 10:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •