Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 124
    CUN PUNETOR
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    17
    Citim Postuar më parë nga BEZZZIII Lexo Postimin
    Emisioni Njerez te Humbur eshte nje emision shume i ndjekur nga shqiptaret e Shqiperise dhe mbare botes. Problemi eshte se numuri i njerezeve te humbur eshte rritur ne menyre drastike, e cila e kalon shifren prej dy mije personash dhe ky emision nuk arrin ti permbushe kerkesat e njerezve. Duhet qe familjaret e ketyre personave te presin nje rradhe te gjate qe ti transmetohet pasaporta.
    Kur eshte mundesia qe ky emision te ndahet dy deri tre here ne jave dhe te nxjerre sa me shume pasaporta te jete e mundur dhe jo te kthehet ne forme show duke zgjatur ore pafund.
    Cdo shtet ne menyre qe njerezit te ndihmohen sa me shume dhe me shpejt kane dy ose tre emisione te tilla. Nuk duhet qe emisionet te behen monopol e nje personi te vetem.
    Bezi jeni te lire te hapni nje emision tjeter. Askush nuk po i monopolizon gjerat. Mos thoni marrezira te tilla si "show" "ore pafund" "monopol" apo ku di une.
    Vetem te humburit qe nuk mund ti beje monopol askush se pergjegjes direkt per ta jane prinderit qe i kane denoncuar si te humbur dhe ata jane te lire te shkoje ku te duan, ti publikojne rastet e tyre ku te duan.
    Jam dakort qe te ndihmojne sa ma shume njerez apo media megjithate them se dikush punon ne menyre me profesionale se tjetri. Ai qe punon me mire, me me perkushtim dhe paanshmeri Zoti i ndricofte rrugen....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2008
    Postime
    12
    Citim Postuar më parë nga Mr_Beni Lexo Postimin
    Bezi jeni te lire te hapni nje emision tjeter. Askush nuk po i monopolizon gjerat. Mos thoni marrezira te tilla si "show" "ore pafund" "monopol" apo ku di une.
    Vetem te humburit qe nuk mund ti beje monopol askush se pergjegjes direkt per ta jane prinderit qe i kane denoncuar si te humbur dhe ata jane te lire te shkoje ku te duan, ti publikojne rastet e tyre ku te duan.
    Jam dakort qe te ndihmojne sa ma shume njerez apo media megjithate them se dikush punon ne menyre me profesionale se tjetri. Ai qe punon me mire, me me perkushtim dhe paanshmeri Zoti i ndricofte rrugen....
    Beni emisionin tuaj e shikoj me perkushtim te madh. Javet i mas sipas tij. perpos qe e shikoj edhe e incizoj dhe gjate javes e shikoj perseri. E shikoj nga aspekti njerezore por edhe nga ai profesional. Ju dua shume. E mu per kete edhe kam verejtje prandaj mendoj se nuk ju ka hije aroganca. Une e di se ju punoni shume, por ne te njejten kohe nje emision ne jave duket se nuk mjafton per te trajtuar te gjitha rastet.
    Por, me mire te shkoj me rradhe. Se pari jame befasuar te has ne nje forum ty, Beni e pastaj edhe regjisorin. Kjo per arsye se kushedi se sa here ju kam shkruar, por kurr nuk kam mare pergjegje. per ma teper, ju has ne nje forum te huaj, perderisa ju keni forumin ne te cilin nuk jeni shume prezent, e edhe eshte shume shume i veshtire per perdorim.
    Verejtjet e mia jane minore, por ngaqe ju dua shume dua te ju shof edhe me mire.
    E kam verejtur se ju gazetaret si duket keni ca probleme, jo vetem me gjeografi (ne shqiptimin e qyteteve deh qytezave te Kosoves) por edhe probleme serioze me histori. Nese doni te ua elaboroj rastet nje nga nje, do ta beje nje gje te ketille.
    Poashtu me lart lexova edhe per verjtjet per lukun e Aides.
    Aida eshte nje profesioniste shume e zonja. Ajo i meriton te gjitha komplimentet qe parrendur i merr gjat emisionit. Por ata apo ato qe perkujdesen per dukjen e saje jane duke bere gabime drastike. Ky lloj i emisionit nuk perputhet me imazhin qe ata ja kan pershkruar asaj. E veshur keshtu Aida do te duhet te udheheqte nje emision te tipit "Pershendetjet dhe urimiet e shikuesve" e jo nje emision me kaq rendesi te madher dhe kaq serioz. As nuk dua ta elaboroj stilin Sirimavo Bandaranaike te emisionit te kaluar.Veshja Private e Aides, ashtu si ajo paraqitet jasht studios, eshte shume me elegante dhe me e qelluar se ajo ne emision.

Perndryshe me padurim e pres emisionin e ardheshem te shof me detajisht shpetimin e Aurores.
    Me nderime
    Xheraldina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2008
    Postime
    12
    Ani Beni demek une "busy" nuk e kam lexuar postimin
    Ssi ishte ajo ma e forta?
    Ne vitin 2000 Presheva nuk administrohej nga UNMIKU....
    Si eshte e mundur qe nje "cun punetor" nuk e di se Presheva eshte ne Serbi dhe kurr nuk eshte, as qe do administrohet nga UNMIK-u ?????

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    xheraldin..

se ku ndodhet presheva ne kete forum e dim vec une me nja 4-5 vet.. ata 30 000 tjeret as nuk e din e as nuk duan ta din ku ndodhet presheva..

po keshtu ne shqiperi..pervec disa profesoreve te fakultetit te gjeografise asnji tjater nder profesoret e universitetit nuk e din se preshev e bujanovc ndodhen jasht teritorit te kosoves zyrtare.. kurse ne tiranen 1 milionshe nuk e dine se ka preshev ndokund..
    kurse nga politikanet vec berisha e ka dit ku ndodhet presheva.. se kta tjeret qe i doni ju as qe e din e as nuk dun me e dit..
    kurse nga poetet vec agim doci e din.. se u lidh me ceshtjen kombetaere shpirterisht e nga kjo njef tash krejt viset tona..

mundet dhe ndoj kengetare e tiranes.. e din ku bjen presheva.. sepse i ka ra biznisi me kendu andej..me rrujt ca qese me euro.. neper dasmo festo diskoteka..

pra jo beni cun puntori po as biroja e enverit nuk e ka dit ku bjen presheva..

pra duhet pun per njohjen ndermjet viseve tona..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 28-07-2008 më 19:47

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Arsya e emrit Hacker eshte mendjemadhesia e tij

Emisioni me pelqen , dhe s'munde te jesh hacker , sepse hackeri i vertet asnjeher nuk shfaqet .
    - Imagination is more important than knowledge.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2008
    Postime
    12
    e perse nje " regjizor" do ta quante veten hacker?

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anëtarësuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    Crendesi ka eshte apo jo hacker dhe nese eshte nuk me intereson shume sepse skam gje me rendesi ne emailet apo ne pc time , por ajo qe me intereson eshte nese eshte vertete ai qe thote ? Kjo mbetet per tu degjuar nga moderatoret e forumit.
    Dhe nese eshte ka dale te beje show ky djali se une nuk e kuptoj perse vetem nje here ne jave dhe ajo zonja Aida dhe tre sahat per te thene nje emer kur e gjithe bota mban vesh e degjon emrat , dhe do te ishte mire te degjonte me shume se nje emer ne dy ore.
    Eshte me e pakta qe mund te beni.
    P:S nje njeri vjen tek ju me nje pashaporte dhe thote ka humbur filan person , apo jo?
    dhe ju i thoni ah te lutem do te prisni deri ne dhjetor tjua publikojme , po ceshte kjo po marrin vize per amerike ?
    Dhe normale qe personi humbur sdo te gjindet me .

e dyta , pse nuk lene nje hapesire dy tre oreshe naten vone 02-05 te mengjesit per publikim pa ze te te humburve vetem foto dhe emra , do tju ndihmonte shume sidomos me kontinentin amerikan , dhe nqs i keni hyre kesaj pune ne menyre humane atehere bejeni dhe kete program dy ose tre here ne jave , nje hapesire 3 oreshe naten me qellim info me te gjere per njerezit jashte shqiperise.

Te pershendes.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga |HaCKeR| Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve!

Jam Bledi, regjizori i ketij emision dhe jam i interesuar te di se cfare mendoni per kete program. Jeni te mirepritur te lini verjetjet apo sugjerimet e tua mbi kete emision.

Rrespekte!
    Ca bo mo daku se na i ke be mamat me zemer me kete emision! Per mendimin tim deri diku si emision eshte i dobishem per ata mijra shqiptar/shqiptare te humbur ne emigrim,por njekohesiht dhe i demshem per shendetin e nenave tona :P

Ndonjehere me duket pak fallco si emision me thene te drejten.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-06-2007
    Postime
    1

Thumbs up Uauuuuuu

Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    asgje me teper se te gjithe emisionet e tjera te televizioneve shqiptare.thjeshte nje emision tjeter komercial ne vazhden e emisioneve komerciale shqiptare.e filluat shume mire por dalengadale nuk po degjojme gje tjeter te emisioni juaj pos reklames dhe vetelavdrimit,pompozitetit dhe vetelavdrimit.zgjatja dhe stergjatja e qeshtjeve ne kete emisjon jane bere sinqerisht te peshtira.e mbi te gjitha riperseritja se ju nuk merrni para per qeshtjet qe trajtoni aty.bie ere mashtrimi pasi ngulmimi kaq fort nga ana juaj per te na mbushur mendjen se nuk merrni pagesa per qeshtjet qe ngreni te ben te dyshosh.te pakten une e kam provuar vete pasi ju kam paraqitur nje qeshte tre here por nuk denjuat as ta paraqisni nje here ne programin tuaj.dhe do ta kishit zgjidhur shume shpejt.a nuk bie ere mashtrimi edhe faqja juaj zyrtare,emailet dhe thirrjet per donacione,ngritja e fondacionit '' nerez te humbur ''.a nuk ju duken diletante perseritjet emision pas emisioni e qeshtjeve te zgjidhura.a thua bete mrekulli..me se shumti po mendoni per vizitat e juaja ne greqi apo turqi se sa ju dhembs halli i tjetrit.me shkurt mund te themi se agje me shume se sa nje tullumbace e fryre me pompozitet si shume gjera ne tirane..por gjithsesi keni filluar te shfryheni dhe pak kush po ju ndjek..................
    .Sa i cuditshem ky shkrimi???????
    Po tamam o shoke sa here su behet ajo qe deshironi na filloni dhe na tregoni tullumbacet e cfryra.......
    Nejse...........shqiptari qimen e nderon po zakonin se harron...2008 djali

JU LUMTE JU TE PROGRAMIT NJEREZ TE HUMBUR....JENI HUMANE DHE BRAVO SE EDHE PSE JASHTE SHTETIT JU NDJEKIM ME ENDJE DHE PLOT EMOCION ,SHUME HERE ME DHIMBJE E LOT PO KENI ARRITUR NE SHKALLEN E LARTE TE MIRENJOHJES NGA SHUMICA........MOS U TREMBNI NGA KETO QE SHKRUHEN...JU PERGEZOJ PER KURAJON DHE SKAGJE LERINI TE FLASIN............NE 100 VET SIKUR 75 TE JEN KUNDER KJO TREGON QE PO SHKELNI KALLO PO JU BENI PUNEN TUAJ.

NESE DUAN TJU BEJNE DHURATA PRANOINI SE SESHTE GJE TJETER VECSE MIRENJOHJE.......DHE .....QENTE LE TE LEHIN SE KARVANI SHKON PERPARA....
    HEJ LUINI FENE KUR IKNI JASHTE DHE PO ERDHET KTEJ NGA LONDRA ME BENI 1 ZILE SE DO JU COJ TA PIM KAFEN ME MBRETERESHEN........HAHAHAHA

URIME DHE SUKSESE TE METEJSHME NE REALIZIMIN E PROGRAMEVE TUAJA

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Si shume emisione te tjera edhe "Njerez te humbur" zhvendoset nga nje televizion ne tjetrin.

Tani, ky emision mesa pashe i ka kaluar Tv Klan.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. "Burrat kan humbur burrerine e tyre"
    Nga artaa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 11:20
  3. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. Eduard Selami: Në demokraci nuk ka të humbur.
    Nga honzik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 12:25
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 10:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •