Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 124
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2008
    Postime
    2
    Pershendetje,
    Dhe une ju kam ndjekur ne Tv Klan.
    Urime, pasi vertete cdo gje eshte e mire organizuar tek ju, duke filluar qe nga drejtuesja, stafi, puna juaj e deri tek dekori i studios. Ju kemi ndjekur, mbeshtetur dhe do vazhdojme t'ju mbeshtesim.
    Suksese dhe urimet me te mira, pasi ju po i sillni buzeqeshjen dhe njerezit e dashur shume familjeve qe i kane munguar per shkak se kane pasur njerez te humbur.
    Jeni thjeshte me te miret!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-11-2007
    Postime
    17
    Emisioni me i qelluar deri me sot te jesh human esht nje madheshti te punosh per kombin tend eshte dicka edhe me e madhe se madheshtia dhe ai eshte emisioni NJEREZ TE HUMBUR pranoni pershendetjet nga thellesia e zemres ju ndjekim cdo jave gjitha te mirat ju dhasht zoti ate qe se keni e ua ruajt ate qe e keni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2008
    Postime
    13
    nuk me mbush sy shum ky emision...
    nuk me hyn ne koke pse ka persona te humbur ne 20 vitet e fundit...
    shumica qka i kam pa un ne at emision jan persona qe kan ikur nga vendi dhe jan vendos ne itali apo ne nje vend tjeter te botes...
    shumica nuk kan humb prej zori po prej qejfi... se ne ditet e sodit jan t gjitha menyrat per tu lajmruar ne shtepi apo tju lajmru te afermve qe gjindem gjall...

ku esht ineteresi prej atyre qe kan humb qe te kthehen edhe munden ta realizojn rikthimin por aj qe don te humb nga qejfi atij zoti qaren ja boftë :-)

Korcare Maska e korcarka91
    Anëtarësuar
    27-12-2008
    Vendndodhja
    qytetin e serenatave
    Postime
    28
    Citim Postuar më parë nga delicious Lexo Postimin
    nuk me mbush sy shum ky emision...
    nuk me hyn ne koke pse ka persona te humbur ne 20 vitet e fundit...
    shumica qka i kam pa un ne at emision jan persona qe kan ikur nga vendi dhe jan vendos ne itali apo ne nje vend tjeter te botes...
    shumica nuk kan humb prej zori po prej qejfi... se ne ditet e sodit jan t gjitha menyrat per tu lajmruar ne shtepi apo tju lajmru te afermve qe gjindem gjall...

ku esht ineteresi prej atyre qe kan humb qe te kthehen edhe munden ta realizojn rikthimin por aj qe don te humb nga qejfi atij zoti qaren ja boftë :-)

Delicious nuk duhen paragjykuar ne kete menyra pasi ka sh nga ata persona qe nga keqtrajtimet apo kushtet me te cilat ata jane perballur kane bere qe nje pjese e tyre te humbasin kujtesen dhe ne kete rast nuk eshte faji i tyre.Nuk duhet te besh pergjithesim dhe te thuash shumica e tyre kane humbur nga qejfi dhe jo nga zori.Arsyet qe i kane detyruar mund te jene nga me te ndryshmet dhe duke qene se ne nuk i dime keto nuk duhet te paragjykojme.Gjithsesi ky eshte mendimi im nuk dua qe ta marresh si kundervenie ndaj teje

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Me ben pershtypje se me shume nga anglia jan ata qe s"mbajne kontakt me familjet
    Mjere atyre prinderve qe iu bie ne pjese!
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e Ardian1
    Anëtarësuar
    20-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    16
    Eshte emision me se i qelluar, vetem zoti edhe njerezit e mire si ju mund t'i ndihmojn familjet qe nuk e din se ku i kan me te dashurit e tyre. Po me sa pash me lart ka njerez qe nuk mund t'i paramendojne aresyet se pse nje njeri mund te jet i zhdukur e ata njerez kan harruar kosoven , kan harruar shqiperin e 97 e mos te flasim per me heret ne kohen e komunizmit.
    Shpresoi qe te jetw emision me jete te gjate

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Pse vazhdon ky misioni zhgenjyes ? Mendoja se nuk vazhdonte po siduket vazhdokan te mashtrojne popullin e shkrete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    se si humbin kto njerzit mor aman...edhe me shpreh deshiren e zhdukesh ske ku shkon se te gjejne menjeher vec kush ka deshir me humb le mos humbe te premten se e gjejn me shpejt...sa per emisionin me duket i perkryer fare ne cdo aspekt suksese

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Keni te drejt

Citim Postuar më parë nga Ervisa Lexo Postimin
    Me ben pershtypje se me shume nga anglia jan ata qe s"mbajne kontakt me familjet
    Mjere atyre prinderve qe iu bie ne pjese!
    Ervisa tek lexoja komente lexova kometin tuaj,qe sberi gje tjeter po me ndricoj pak se jam disi i corientuar nga sjellja e kunatit ,te vetmit vlla qe ka nusja.
    Ai rri ne Birmingam ka 10 vjet por nga nje djal prezent qe ishte ne emigrimin e pare ne greci u kthue ne nje Enigme sdo me dit per njeri vetem mer ne telefon kur don ai,,shum here i shoqeruar...!!
    Keshtu ta shohesh te mer ne qafe,brun me sy bojqill e 100 kile, po ka humb shum pik.
    Po atje ne Angli eshte shtet qe familja eshte vend te fundit a cfar?se sdi gje per Anglin.
    Te lutem me shkruaj dicka me teper,edhe ne privat po pate mundesi.
    Ju pershendes.

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Nese do te kishte vertet engjej ne kete bote besoj se do te ishin si ky emision.Jen te vetmit qe kene arritur te bejn dicka vertet humane per Shqiptaret, te bashkosh zemrat eshte me njerezorja por e perfshire me magjiken...ju uroj suksese, dhe vazhdoni keshtu sepse jeni vertet me te miret.
    |- Më Pikòj NPik Loti, Në Fòrm Realiteti -|

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. "Burrat kan humbur burrerine e tyre"
    Nga artaa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 11:20
  3. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. Eduard Selami: Në demokraci nuk ka të humbur.
    Nga honzik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 12:25
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 10:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •