Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 92
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    hahahahahhahahaha sa kam qeshur

Prodigious keto te gjitha jane keshilla shume te mira nga ana jote po puna eshte qe kur dal me nje dhe bej degjuesen eshte se dua te shoh sa mbush ai sepse s'po vete per te bere ate per vete Une jam me mentalitetin qe po pata mundesi te shkoj sikur jam ngrit nga gjumi, edhe ne pizhama, mire do ishte Keto prekje e flirtime qe thua ti, NDOSHTA mund te merren ne konsiderim aty ne takimin e 15 dhe keto takime jane te shume larg nga njera-tjetra, e jo brenda nje dite apo nje jave. lol
    Pupupupu sa tip i veshtire dhe i komplikuar. Vetem aty kur thua qe do doje te dilje me pizhama me ke pelqyer se je treguar e thjeshte. Hey askush nuk do te te paragjykonte nese do perkedhelje floket e tua apo nese do i prekje pak doren e per me teper te flirtoje, me beso. Une gjeja e pare qe bej kur shikoj nje goce qe me pelqen eshte flirtimi dhe ne shumicen e rasteve ma kthejne ate (pervec lesbikeve) 15 takime qe te flirtosh me ty. papapapapp sa kokforte.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga aspira Lexo Postimin
    Genjeshtra del se dhe realiteti eshte me i mire ne fund kur del rezultati.
    O RLY?

Per ca realiteti e ke fjalen. Realiteti ta shpif... Pse njerezit pelqejne filmat... sepse gjithmone aty ndodh ajo qe nuk ndodh ne jete.
    Realiteti eshte ajo gje te ciles mundohesh ti shpetosh kur fillon e shkruan ne forum.
    Ne realitet gjithmone vritesh me shume...
    REALITETI ESHTE REALJA..NORMALJA E PERDITSHME...MONOTONE... E PISET...

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Prodigious Lexo Postimin
    15 takime qe te flirtosh me ty. papapapapp sa kokforte.
    Mos i var buzet plako... kam pershtypjen qe ka te beje me tipin e personit.
    Po nuk i ve ne dyshim aftesite e tua... jam i sigurt qe pervec lezbikeve te gjitha ta lujn...
    Hey ne fakt 99% e cunave ketu keshtu thone

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190

Unhappy

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    O RLY?

Per ca realiteti e ke fjalen. Realiteti ta shpif... Pse njerezit pelqejne filmat... sepse gjithmone aty ndodh ajo qe nuk ndodh ne jete.
    Realiteti eshte ajo gje te ciles mundohesh ti shpetosh kur fillon e shkruan ne forum.
    Ne realitet gjithmone vritesh me shume...
    REALITETI ESHTE REALJA..NORMALJA E PERDITSHME...MONOTONE... E PISET...
    Me vika shume keq per jeten tende shoku. Siqerisht realiteti yt qenka per te ardhur keq. Por gjithsesi nuk te keshtilolloj ta gjesh zgjidhjen ketu ne forum.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Mos i var buzet plako... kam pershtypjen qe ka te beje me tipin e personit.
    Po nuk i ve ne dyshim aftesite e tua... jam i sigurt qe pervec lezbikeve te gjitha ta lujn...
    Hey ne fakt 99% e cunave ketu keshtu thone
    Ne fakt ke te drejte kur tha ka te beje me tipin. Por jo tipi i vajzes. por i djalit ne kete rast.. Psh ca tipave mund tu shkoje edhe 1 muaj edhe 1 vit, por keto jane vetem 1% e cunave...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prodigious : 26-06-2008 mė 16:33

Pupupupu sa tip i veshtire dhe i komplikuar. Vetem aty kur thua qe do doje te dilje me pizhama me ke pelqyer se je treguar e thjeshte. Hey askush nuk do te te paragjykonte nese do perkedhelje floket e tua apo nese do i prekje pak doren e per me teper te flirtoje, me beso. Une gjeja e pare qe bej kur shikoj nje goce qe me pelqen eshte flirtimi dhe ne shumicen e rasteve ma kthejne ate (pervec lesbikeve) 15 takime qe te flirtosh me ty. papapapapp sa kokforte.
    Prodigious,

Po vras mendjen se me cfare tipi vajzash del ti sepse me keto qe shkruan hmmmmmm, le shume per te deshiruar. Nqs ti e ke fjalen per nje dalje sa per te kaluar nje nate te bukur eshte tjeter gje. Gjen nje vajze ne nje club a ku di une, e sheh qe eshte e terhequr ndaj teje dhe e fton te dilni bashke. Ajo te ka dhene vete te drejten ty qe ne fillim qe te flirtosh me te dhe ai djale qe nuk do ta bente per mua do ishte gay. Nuk ka bere vaki deri me sot qe une te kem dale ne nje takim te tille dhe nuk ka per te bere vaki. Nqs une dua te dal dhe te bej qejf te garantoj se kam shoqeri plot me ke te dal dhe te qesh e te bej qejf dhe mos ta vras mendjen fare as per prekje flokesh apo per te bere dike per vete. Une po flas per nje takim per dicka serioze dhe jo per kalim kohe. Dmth as une as ai nuk jemi aty per t'u tallur apo per nje flirtatious soiree. Ne nje takim te tille te garantoj qe flirtimi nuk eshte aspak ne mendjen time dhe do ishte mire qe te mos ishte as ne mendjen e tij. Sensi i humorit eshte dicka qe shikohet sepse me pelqen dikush qe di te bej shaka dhe te pranoj shaka, por ama ka nje ndryshim shume te madh midis humorit dhe flirtimit. Prandaj ca jane keto prekje me dore e luajtje me floke, etj...etj...as qe jane ne radar e jo me te ndodhin. Nqs ka chemistry midis dy njerezve duket dhe ndihet, dhe nuk eshte nevoja qe as ai dhe as une te perpiqem qe te bejme njeri-tjetrin per vete. If you click, you click.

Me vika shume keq per jeten tende shoku. Siqerisht realiteti yt qenka per te ardhur keq. Por gjithsesi nuk te keshtilolloj ta gjesh zgjidhjen ketu ne forum.
    F-I qenka bere keq andej nga ty qe paske filluar flirtime neper forum ti?

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Mos na shit p0rdhe kot sikur je cuni i Sales edhe jeto ne ndonje harem. Kush nuk shikon absurditetin e realitet eshte i verber. Prandaj mos be sikur je shume i lumtur ne realitetin tend si guacke midhjeje... edhe pastaj futesh forumeve edhe diskuton ne tema romance, ne formen e Koco Kokdhimes
    "SI TE BEHEMI P...DHARE?"

Citim Postuar mė parė nga Prodigious
    Ne fakt ke te drejte kur tha ka te beje me tipin. Por jo tipi i vajzes. por i djalit ne kete rast.. Psh ca tipave mund tu shkoje edhe 1 muaj edhe 1 vit, por keto jane vetem 1% e cunave...
    Edhe une per tipin e djalit po flisja o rob i kapshem... e kisha fjalen qe ti me siguri je nje nga ata 1 ne 100 apo jo?

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    F-I qenka bere keq andej nga ty qe paske filluar flirtime neper forum ti?
    Ty duhet te te bej sakrifice njerezore une

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Jam pergjithesisht e qeshur, por bej pyetje te goditura gjithashtu.

Nuk para jam nervoze sepse me humbet mendja ne procesin e njohjes dhe shakave, por ndonjehere ndodh qe mashkulli eshte nervoz dhe mbase jo aq i hedhur sa une, gje qe me detyron ta zbus pak elokuencen ne menyre qe te mos ndihen sikur po flasin me ndonje pronare.

Nje nga "difektet" qe kam eshte qe jam shume e drejtperdrejte, sidomos ne nje moment kur keqkuptoj dicka ose nuk me pelqen dicka qe thote ai, dhe pergjigjem menjehere duke u tallur. Psh, ne nje rast me ka ndodhur qe dola me nje djale qe merreshe me thesarin e qeverise, dhe po me tregonte per llojin e shoqerise qe kishte. Kur e pyeta se cfare bejne per te kaluar kohen, ai me tha qe luanin shah...gje qe mua personalisht me duket shume e merzitshme.

Pas pak minutash kur me pyeti se cfare bej une per te kaluar kohen, pergjigjja ime ishte "sigurisht qe nuk bej gjera te merzitshme, si per shembull, te luaj shah....."

Gje qe per mua eshte super humoristike si pergjigje, po qe tjetri ta merr per ters gjithesesi. Dhe une nuk kontrollohem dot kur vjen puna per pergjigje te tilla te menjehershme me spec. Kjo mbase sepse bej nje liste ne mendje per gjerat qe s'me pelqejne tek dikush, dhe ja kthej me humor pa vetedije kur me vjen nje pyetje e ngjashme.

Po ne fund te fundit, eshte edhe dicka e mire, sepse ben mire ta dije se cfare mendoj ne te vertete!

Dicka tjeter qe kam problem eshte mimika e fytyres, qe ka te beje prape me vetekontrollin. Psh, nqs dikush thote dicka qe mua s'me pelqen, syte dhe buzet e reflektojne menjehere. Me rrudhen vetullat, rrotulloj syte, ngerdheshem, shkel llapen dhe kur e kuptoj eshte paksa vone sepse skena eshte bere. Vec kur del llafi pastaj edhe e marr vesh nga shoqet qe tha filani: "Pse i perdrodhi turite ajo bushtra kur i thashe une kshu kshu..."
    As qe du me dit!

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Per Motrat Muslimane
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 11:12
  2. Si silleni kur pėrballeni me probleme shoqėrore
    Nga BaBa nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 13-04-2007, 05:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •