Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 92
    Citim Postuar mė parė nga Prodigious Lexo Postimin
    Mesa po shoh ti e quan kurve nje goce qe prek floket apo flirton. Cfare bisede mund te besh me ty? Me mire e leme fare. Kalofsh mire.
    hahahahahahhahaha ti qenke exemplar.

Lexoje prape ate postimin tim se me sa di une nuk kam thene askund qe nje vajze qe prek floket quhet ku... dhe kujdes me ato fytyrat qe ve se per zotin me trembe

E di qe dalja me ty per zotin nuk do ishte keq, se do ikte nata shume shpejt nga te qeshurat (nga ana ime kuptohet). Gjithe kohes thjesht do tallesha me ty.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Prodigious Lexo Postimin
    Prap e theksoj qe me vjen keq per ty. Por problemi yt eshte qe je tip i bezdisshem. Ne rradhe te pare une po flisja me ate gocen dhe aty nuk duhet te nderhyje. Por kur nuk ke eksperience normal qe i fut hundet edhe aty ku nuk duhet ti fusesh. Dhe tani ti me thua se realiteti im eshte nje guacke midhjeje dhe qe une shes pordhe. Pra ti e di se si qenka realiteti im dhe une do genjeja po te flisja vete. Ja logjika jote. Cfare mund te thuash tjeter per ty? Nuk ja vlen as te te flasesh, vetem mosperfillje meriton se perndryshe po te te japesh muhabet vetem do behesh akoma e me i bezdisshem. Kete jam i sigurte qe do e vertetosh dhe vete edhe pse une po te lajmeroj per kete.
    MUHAHAHHAHAHHHAH
    Me thene te drejten tani prej teje prisja postimin prej te forti... dmth presion... Kjo eshte faza e trete kur shumica e robve me ne fund e kuptojne qe po tallen te tjeret me ata. Ne kete kuader po te bej nje nder ... STFU edhe lexo... kupto... pastaj pergjigju!
    Po ti vjen me keto justifikimet qe une jam i bezdisshem se ti po flisje me ate gocen...(qe duhet pranuar qe mmmmmmmmm) edhe une nderhyva edhe terci e verci ... edhe kujt po i ha shume?

Nqs je ne gjendje te mbash nje linje mbaje... ndryshe mos merr mundimin te gjykosh apo te te vije keq per realitetin e te tjereve... sepse nqs me verte jeton ne Tirane edhe realiteti jot eshte kafja me shoqni te blloku apo te kullat a ku di une... e dime te 2 shume mire per ca po flet. Edhe sido qe duket bright... vjen nje moment qe thjesht do deshiroje te ishe ne ndonje vend tjeter... edhe une nuk bej pjese te ajo shtrese e shoqerise qe eshte keq per leke apo i dridhet dore te shpenzoje.
    Nqs nuk do te bezdisesh boll u hoqe si presor edhe ketu... meso te hedhesh edhe te presesh...

Fakti qe ketej e tutje ti do me injorosh po me vret ndjenjat jashtezakonisht shume... dmth na dhjeve fare tani qe nuk do na e varesh... Hajt shnet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 27-06-2008 mė 11:55

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Deada
    Gjithe kohes thjesht do tallesha me ty
    Hey u... Ulu pak ketu afer te te them nje llaf te veshi :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 27-06-2008 mė 12:04

(Ndryshuar mbi kerkese)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 27-06-2008 mė 12:04

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    (Ndryshuar mbi kerkese)
    (Ri-Ndryshuar mbi Ri-Kerkese)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 27-06-2008 mė 12:42

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Varet si te me vi .... nuk kam nje sjellje standard!!
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Nervoz ne max!
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anėtarėsuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    Une per vete i le qe te me presin na nje ore ne takim edhe noi her si shkoj fare Prandaj Sme ecin edhe lidhjet !!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    hahahahahahhahaha ti qenke exemplar.

Lexoje prape ate postimin tim se me sa di une nuk kam thene askund qe nje vajze qe prek floket quhet ku... dhe kujdes me ato fytyrat qe ve se per zotin me trembe

E di qe dalja me ty per zotin nuk do ishte keq, se do ikte nata shume shpejt nga te qeshurat (nga ana ime kuptohet). Gjithe kohes thjesht do tallesha me ty.
    Po varja se ca do besh me mua por vetem tja kalosh mire kjo ka rendesi apo jo? Persa i perket kerkesave te mia mjafton te mos vish me floke te lidhura dhe une te premtoj qe nuk do flirtoj... Si thua te dalim bashke?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prodigious : 27-06-2008 mė 16:10

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Pasiqe Lexo Postimin
    Flas per takimin e pare. Jeni njohur nje here dhe keni shkembyer numra telefoni.

Nuk keni folur me shume se pese minuta, po keni lene takim.

Si silleni ne takim?
    Ne me te miren e mundshme, sepse duhet te justifikoni qellimin e paracaktuar qe me pare per kete takim.

Dito.

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Per Motrat Muslimane
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 11:12
  2. Si silleni kur pėrballeni me probleme shoqėrore
    Nga BaBa nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 13-04-2007, 05:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •