Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 92 prej 92
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    :

Me kete postim u zbertheve komplet se cfare lloj njeriu je dhe ti qenke pikerisht tip qe kur del me nje femer je ti ai qe perplas qepallat e syve, luan me floket, prek muskujt, leviz kembet, etj...etj...sepse kujton se je me i bukuri i katundit kur ne fakt nuk t'i hedh qurret asnje femer. O zot o zot ti qenke material per martese

P.S. Je i sigurte qe je mashkull se ti me dukesh si dikush tjeter por thjesht me nje nick te ri. Jam e mrekulluar se sa "mire" i njihke ti anetaret ketu me dy jave qe ke regjistruar.
    Hahahahaha lol. Sa kam qesh me keto qe ke shkrujt. Hahahahahhahahahahahahahahhahahahah. E kam seriozisht. prek muskujt dhe leviz kembet. nuk e kisha degjuar ndonjehere. paske goxha imagjinate. lol hahahahahahhahahahahahahaahahah
    Hey po me vjen qudi se une as nuk thashe ne rastin e atij qe jam i pasur e as nuk thashe qe jam i bukur por ju po me thoni qe te mos them. lol. Apo keni patur te beni gjithmone me persona qe mburren dhe u jane bere refleks keto shprehje?

Tani po me ben te dyshoj qe do jesh ti ajo qe do qeshesh nese do dilnim ne takim. epo e bejme me rradhe pa merak lol

PS: Prandaj nuk po me ecte muhabeti me ty se po mendoje qe jam femer.heheheheh (shaka) lol. Jo jo nuk jam femer se e di qe po mendon qe jam ndonje armike e jotja. Jam mashkull kam dhe foton time aty tek faqja ime, nuk e ke pare qe pyet?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prodigious : 27-06-2008 mė 16:43

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    si nje aktor ne nje film dashurie dhe sikur un kisha rolin kryesor. Sikur e dija se, heret o von, ajo ne fund do behej e imja,,,,,producent vet un. Vetem se, qe s'e prisja se filmi im do te zgjatej me gjat sesa nje vit......
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Tema tė Ngjashme

1. Per Motrat Muslimane
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 11:12
  2. Si silleni kur pėrballeni me probleme shoqėrore
    Nga BaBa nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 13-04-2007, 05:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •