Postuar mė parė nga
Apollyon
Un kam dal qe i vogel jashte shtetit, edhe sa her me kan pyt e kam theksuar me te madhe se JAM SHQIPTAR. Kte nuk e mohoj kurre, edhe as qe do e mohoj ndonjeher. Ktu kam vendlindjen, kam shoqerine, kam familjen, kam cdo gje. Por nuk e kisha fjalen te kjo, un e thashe ne menyre qe: kam pare shum nacionaliste duke then Proud ktu proud atje, un e them drejt, sjam edhe aq nacionalist i zjarrte, ama nese me prek shqiperine, me ke prek vendlindjen, familjen, shoqerine, edhe nese me prek kto, me mua je ne gjak. Pra si gjith te tjret edhe ne, secili mbron vendin e vet edhe njerezit qe e rrethojne, por sdo te thote te veshim bluza me shqiponje apo tatto nga me te ndryshmet qe ta identifikojme me te madhe se jemi shqiptar, skemi ber ndonje gje aq te madhe sa te vlersojme veten aq shume.
Krenar je atehere, kur e gjith bota flet mire per ty.. jo kur e gjith bota na konsiderojne si hajdute, tutore, vend prostitucioni etj etj.. ktu e kam fjalen un o RedDardan, spo them se mohoj vendlindjen, kte se kam ber as sdo e bej kurre.. Kuptoje vete ku e kam fjalen.
Krijoni Kontakt